21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

resmen sabah sabah mis gibi tost kokusu kanıma girdi yaptık bi iradesizlik bakalım

sabah
beyaz ekmege çeyrek tost
10 çilek 2 kayısı 3 kasık yoğurta meyveli yoğurt

Soğan kürüm bittiii.daha azimliyim ve yalnış yapmadan bu sefer hedefime ulaşıcam İNŞAALLAH
1)3l alkali su
2)2bardak bitki çayı
3)30dk spor
4)çiğ ağirlıklı beslenmek şart.yapa bileceğimi sanmıyorum ama.salata meyve falan herhalde
5)yoğurt her gun mutlaka
6)7den sonra ağıza meyve bile sürmemeli

Menü bile yaptım

Kalkar kalkmaz yarım l alkali su
Kahvaltı1
1 yumurta
1dilim ekmek
Zeytin 5tane
1 salatalık 1domates

Kahvaltı2
Yumurta yerine kk kadar peynir

Kahvaltı3
1 kase nesfit
1elma,10 badem

Öğle: 1 dilim ekmek
2kepçe çorba
1 kase yoğurt

Ara:2kayısı ve su

Akşam;bir kaç kaşık ne yemek varsa ondan
1 dilim ekmek
Bol salata

Su 3l

Kahvaltım önce yarım l su
1 kase nesfit
1dilim ekmek
1dilim kaşar

Ara:1 hurmayla siyah çay

Öğle:mercimek çorbası
1dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 kaşık dana sote
2erik,3çilek

Ve 2 l su şimdilik.iyi gidiyorum MAŞAALLAH

Şimdilik 806 kalori .akşam sadece meyve ve yoğurt İNŞAALLAH.akşam yesem hep midem bulanıyor artık.o yüzden artık akşamları meyve yoğurt yesem rahat hissederim belki

spor yapmadığım için psikolojım yıne allak bullak.spor bir mucize benimçin.antidepresan,herşey.yarım saatlik spor beni hayata baglıyor resmen.yoksa bitiyorum.bugun baslıycaktum ama terslik bu ya ayagım sisti.senebini bilmiyorum.pençe kısmı.yere basamıyorumALLAH yardımcım olsun İNŞAALLAH.bıkıyorum herseyden hemen

canım nesfit başlı başına bi öğün zaten öyle değil mi bence onun yanına birşey eklememeye calis bence onun dışında güzel begendim

bende ilginç birşey oldu dun sabah 68kiloydum dun de dikkat ettim spor da yaptım bu sabah 69 çıktım niye böyle oldu anlamadim yemeğe dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum niye öyle oldu ya

kahvaltı
2kuru incir
1 kase nesfit

öğle
4kasık et sote
1 lavas
1dondurma

ara
6erik
5çikek

aksam
2 çatal spagetti
1dilim ekmek
1kase yoğurt

Spor:30 dk koşu
2bitki çayı.su sadece 1 l .1l daha içerim İNŞAALLAH

canım ben begendim menünü gayet başarılı ben biraz ucunu kaçırdım aksamla telafi etmeye çalışıcam

sabah
1 bardak süt

öğlen
yarım kase çorba
yarım porsiyon et döner(sadece et)
2 dilim ekmek

ara
1 cornet dondurma

ara
1 tane kruvasan

aksama sadece çorba ya da salata düşünüyorum arkasından spor da yapıcam inşallah aslında akşam bile yemesem müstehak bana

Evet canım haklısın pek diyet menüsü olmamış bence.akşam sadece salata ye

arkadaşla iddianın bitimine tam 5 hafta var ve vermem gereken tam 5 kilo haftada bi kilo veriyorum güzel de ya duraklama olsa benim biraz bu süreci hizlandirmam lazım acaba lahana çorbası mi yesem bilemedim ki lahana çorbasıyla bi haftada 3-4 kilo verdim annem de öyle o hala verdiğini almadi ama ben bi miktarini almıştım çünkü deli gibi yemek yemiştim aklıma geliyor yine yapmak

ozlem turkan nasilsiniz kizlar

ya ne olacak bizim halimiz al ver al ver

bi diyete baslayayim diyorum yok arkadas yapamiyorum buradaki kadar iradesiz ve basarisiz hic olmamistim hayatimda..veremiyorum.
artik bende oldugum gibi kalmayi kabullendim ez azindan eylule kadar..neden eylul derseniz.tr donmemiz ev tut yerles,duzen tuttur derken eylulu bulacak.biktim valla iradesizligimden..hic bi sey yapamiyorum

özlem ,4hafta böyle devam et veya 3hafta,baktın ki olmadı yaparsın

Merhaba hilalim,nasılsın?kilon kaç canım?sen inceciksindir yine boşuna kuruntu yapıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…