21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

ama bugün çok güzel olacak
telafi edeceğim inşallahhhhh

ebyarcim kendini kasma yoksa tatlı isteğin kriz halini alır ye tabi ki 1 çatal kek pasta 1 kare cikolata bundan zarar gelmez gün içinde sürekli hale gelmesin yeter, bunu iradenle savaş haline getirirsen yenilirsin:)

ebyarcim kendini kasma yoksa tatlı isteğin kriz halini alır ye tabi ki 1 çatal kek pasta 1 kare cikolata bundan zarar gelmez gün içinde sürekli hale gelmesin yeter, bunu iradenle savaş haline getirirsen yenilirsin:)
sorma canım yaa
ama uzun süredir savaşıyordum sonunda dün patlak verdi

aaaa ama kimsecikler uğramamış topikimize :26: nerdesiniz kızlarrrr

ben bugün kü menümü yazayım

sabah
kahvaltıdan önce ballı sirkeli ılık su
çok az tereyağda pişmiş yumurta
1 dilim k.ekmeği
domates,salatalık, biber
şekersiz çay
2 tane yeşil zeytin

ara
1 tane kivi

öğle
5-6 tane çiğköfte
bol göbek marul

ara
2 tane hurma

akşam
önce ballı sirkeli ılık su
bol yeşillikli yağsız salata
2 kepçe çorba

ara
galeta
şekersiz çay

yarım saat hızlı tempo yürüyüş
1.5 litre kadar su içebildim bugün artırmaya çalışacağım

Son düzenleme:
kızlar ben saat başı tartılıyorum kendimi engelleyemiyorum
o yüzden dün tartıldıktan sonra anneme söyledim oda tartıyı yok etti dünden beri tartılmıyorum inşallah perşembeye yüzümü güldürecek bi değişiklik olur

kızlar hepınıze basarılar bende tam subat bırde basladım ve gayet ıyı gıdıyorum :) umarım herkes dıledıgı kılolara ulasır

tsk büşracim inşallah sende istediğin kiloya inersin

ebyarcim menü harika hiç bi kusur yok hatta bence az bile olmuş dikkat et çok yemek kadar az yemek de zararlı bizler için

akşam yemedim, galiba yemicem de
sabah 6:30
2 dilim ekmek kızartıp üzerine az tereyağ sürdüm
şekersiz karışık meyve cayi

arada 10:00
mavi yeşil mısır patlagi yarın pake

öğlen 12:30
çorba
4 tane köfte büyüklüğünde nugget
salata
1 bardak ayran

16:00da 1.5 parmak niteliğinde kakaolu pasta(doğum günü vardı parmaklarim kalın değildir)

şimdiye kadar 1litre su ictim canım yemek istemiyor belki sadece çorba ya da meyve yerim ama kendimi tutmaya çalışıcam

tsk büşracim inşallah sende istediğin kiloya inersin

ebyarcim menü harika hiç bi kusur yok hatta bence az bile olmuş dikkat et çok yemek kadar az yemek de zararlı bizler için

evet aynen...az yeyip vitaminsiz kalmayın...şok diyetlerle kilo verdiğinizi sanırsınız 1 seneye kalmaz 2 katını alırsınız..tecrübeyle sabittir..
hayatınız boyunca uygulayabileceğimiz tarzda beslenmeyi öğrenmemiz lazım...söyleyene bak
mesela tatlıyı yasaklayarak falan olmaz...ömür boyu tatlı yemiycezmi...herşeyi tadın ama az...bir lokmacık alıp nefsinizi köreltin...
kartdeşim diyetisyene gidiyordu emin olun bazen listedeki şeyleri bitiremiyordu...günde 6 dilim ekmek veriyor diyetisyenler...

bugünkü menüm
sabah

2 dilim t b ekmeği
5 zeytin
1 h yumurta
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı pekmez
domates salatalık

ara
elma

öğle
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

ara
1 avuç leblebi

ara
yarım elma(akşamla öğle arası çok uzundu)

akşam
1 tabak türlü(patatessiz)
3 kaşık bulgur pilavı
ayran

ara
1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt

su 1.5 lt
su az oldu evde değildim çünkü

kesınlıkle katılıyorum sana ben lahmacunda yıyorum kunefede ama dengeyı ıyı saglamak lazım :)

kızlar menüler oldukça güzel tebrikler
keşke sporda olsa amaa

kızlar menüler oldukça güzel tebrikler
keşke sporda olsa amaa

evet aslında hiç değilse haftada 3-4 gün yürüyüş yapsak o bile yetiyor...
ben 2 gündür evde yoktum bugün yine biyere davetliyim malesef spor falan yapamam gelene kadar akşam oluyor..
haftaya başlıycam inşallah...
çocuklar olmasa yürüyerek gidip gelecektim...biçok şeye mani oluyorlar bu afacanlar..neyse canları saolsun...

evet canım sporsuz diyet tek kanatla uçmaya çalışmak gibi ama çocuklar olunca da insanın eli kolu bağlanıveriyor
senin için en iyisi evde egzersiz yapmak herhalde
bu hafta buralarda yağmur var hava soğuk bende evde egzersiz yapacağım bu günlerde

kesinlikle spor şart ama şöyle dusunelim ilk haftamiz az yemeye alismakla geçsin sonraki hafta haftada 2-3 gün en azından leslie yaparak geçsin su içmeyi ihmal etmeyiniz rica hep böbrek sağlığınız hem de vücuttaki toksinleri rahatça atmamızın yolu

ben de ıstanbulda yapıyorum bugün düzcedeki dedemi babaannemi görmeye gidiyorum 2 gün yemek yerim ama tabiki tatlı cikolata kola vs değil sebze yemekleri:) ve de ekmeksiz

ahh ahh kayıplardayız hep öğle yemekleriniz de sadece 1 dilim ekmek pilav makarna olmasın çorba içmeyi de ihmal etmeyin içiniz isinsin

kimse paylaşımda bulunmuyor ama ben yazayım menümü
sabah

4-5 dilim sucuklu yumurta(sucuk tamamen yağsız)
1dilim peynir
5 zeytin
1 t kaşığı bal
domates salatalık
2dilim çavdar ekmeği

ara
türk kahvesi

öğle

4 lahana sarması
1 kase yoğurt çorbası(prinçsiz)

ara
10 fındık
1 çay bardağı y.y süt

akşam

küçük bi tabak kabak yemeği
1dilim t b ekmeği
ayran

ara
çilek

su içemedim ancak 1 lt içmişimdir
evde değildim çünkü

bugün kü menüm
sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli su
peynir
domates, salatalık
3 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

öğle
bir kase yağsız makarna
salata

ara
1 tane muz

akşam
1 bardak ballı sirkeli su
4 yemek kaşığı yağsız makarna
tavuk sote
salata

ara
2 tane eti burçak şekersiz çay

2 litre kadar su içmişimdir
bugün spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…