bunu bir kerelik görmezden gelebiliriz bence ama sadece 1 kerelik
sorma canım yaaaahsen de yok ortalikta kaçamaklar tatlı geldi galiba
sorma canım yaaebyarcim kendini kasma yoksa tatlı isteğin kriz halini alır ye tabi ki 1 çatal kek pasta 1 kare cikolata bundan zarar gelmez gün içinde sürekli hale gelmesin yeter, bunu iradenle savaş haline getirirsen yenilirsin:)
tsk büşracim inşallah sende istediğin kiloya inersin
ebyarcim menü harika hiç bi kusur yok hatta bence az bile olmuş dikkat et çok yemek kadar az yemek de zararlı bizler için
evet aynen...az yeyip vitaminsiz kalmayın...şok diyetlerle kilo verdiğinizi sanırsınız 1 seneye kalmaz 2 katını alırsınız..tecrübeyle sabittir..
hayatınız boyunca uygulayabileceğimiz tarzda beslenmeyi öğrenmemiz lazım...söyleyene bak
mesela tatlıyı yasaklayarak falan olmaz...ömür boyu tatlı yemiycezmi...herşeyi tadın ama az...bir lokmacık alıp nefsinizi köreltin...
kartdeşim diyetisyene gidiyordu emin olun bazen listedeki şeyleri bitiremiyordu...günde 6 dilim ekmek veriyor diyetisyenler...
kızlar menüler oldukça güzel tebrikler
keşke sporda olsa amaa
evet canım sporsuz diyet tek kanatla uçmaya çalışmak gibi ama çocuklar olunca da insanın eli kolu bağlanıveriyorevet aslında hiç değilse haftada 3-4 gün yürüyüş yapsak o bile yetiyor...
ben 2 gündür evde yoktum bugün yine biyere davetliyim malesef spor falan yapamam gelene kadar akşam oluyor..
haftaya başlıycam inşallah...
çocuklar olmasa yürüyerek gidip gelecektim...biçok şeye mani oluyorlar bu afacanlar..neyse canları saolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?