• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Yaşındayım 2 evladım var eşimle sorunlarım var aldattı darp etti vs

NE kadar kolay biri hakkında böyle konuşmak. Yaşantısını bilmeden. Kınamayın. Kınadığınız yerden sınanırsınız. Kimseninde bakmasına ihtiyacım yok. Kayımpederimede ihtiyacım yok. Boşanırım evime giderim paşa paşa evlatlarıma bakarlar nafakaysa nafaka. Bende anne evimde oturur evlatlarıma bakarım. Onların geleceğini güzelleştiririm.
Baya kimseye ihtiyacın yokmuş gerçekten.
Bütün planların asalak gibi yaşamak üzerine 😂 hiç çalışırim cocuklarimin gelecegini kurarım 21 yaşındayim taşı sıksam suyunu çıkaririm demek yok.
Senin sinandigin yerden sinamaz beni merak etme.

Çok duyduk gördük bazıları mazoşist yani acıdan zevk alıyorlar kök ailelerinde bir miktar acı çekiyorlar tadı damaklarında kalıyor kocaları dövdükçe daha zevke gelip burnunun kanları kurumadan sekse geçip çocuk yapıyorlar. Merak etmeyin 2. ve 3. Evliliğide yapıp 3-4 çocuğa tamamlamadan her hafta bir yeri morartılmazsa kendilerini eksik hissedip sicili bozuk koca bulup kızgınlığa giriyorlar. Müebbet yemesi gereken tipleri baba yapıp topluma sokup aramızdakilerden birini öldürmesini sonra "elbet bir gün yazarak" arabesk tiktok editleri yapmayı dört gözle ukte ediyorlar.

Ha sakın üzülmeyin böylesi evde yeterince morarma ve kan tatmini yaşamadığı için ailesine kök söktürüyor evde deccal gibi olan bazı cinsleri 18 olduğu an evde tutamazsınız.

Hani şey hikayesi var ya, adam denizde mi ne mahsur kalmış boğulacak, her yardıma gelene Tanri beni kurtarır demis, sonunda ölmüş Tanrim sana güvendim beni neden kurtarmadin demiş, Tanrısı kaç tane yardım gönderdim ya demiş, o hesap, adamın herşeyini gör, dayak, şiddet, aldatma hâlâ Allah'a tevekkül ettim kader de.... Yok ebesi...

Merhabalar bana biraz güzel nasihat verebilrseniz sevinirim. 3 yıllık evliyim, 21 yaşındayım eşim 22 yaşında. 3 sene içinde çok darp edildim 3 kez hamilelik geçirdim 3 üde öldü. Şimdi 8 aylık bir kızım var çok şükür ve 4 aylık hamileyim... eşim ben hamileyken 2 kez dövdü beni evladım kucağımdayken. Birçok kızla aldattı. Yanımda yatmıyodu sürekli sg babanın evine diyodu. Ben beni aldattığını öğrenince aldım kızımı memleketime gittim samsuna. Diyarbakıra evliyim. Çok güveniyordum ona ve gözümle görünce çıktım gittim samsuna. Ne aradı ne sordu ne evladımın bi ihtiyacı varmı diye sordu. Biz gidince keyfine baktı. Kayınpederim aradı illede beni çağırdı gel bana güven ben düzelteceğim dedi. Geldim şu an kayımvalidemdeyim. Burada bunalmışım evime gitmek istiyorum götürmüyolar. Evimiz ayrı burada. Zaten 4 aylık hamileyim kaç kez üzüntüden kanamam oldu. 10 kilo verdim. Eşim benden özür dilemedi benimle yatıyor bazen karı koca ilişkisi oluyor ama sadece isteğini gidermek için. Ne sarılmama izin veriyor ne bana sarılıyor öpüyor. Tamamen manevi anlamda yalnızım. Aklımda boşanmak geçiyor ama ne yapacağım bilmiyorum. Düzelir mi bilmiyorum. Ona çok aşıktım hemde öyle aşıktım ki öyle çok seviyordum ki bütün hayatımı bütün hislerimi ona ayırmıştım. Ama artık soğudum. Seviyor muyum aşık mıyım bilmiyorum. Aşık değilim. Sevgim belki biraz kalmış olabilir. Lütfen akıl verir misiniz. Boşanırsam ne yapacağım. Mal varlıkları var neler talep edebilirim. Ve elimdeki yüzüğe küpeme kadar aldı benden kuyumcu olduğu halde. Sizden akıl istiyorum. Zor dönemden geçiyorum.
2025 yılında sanki 1945 yılında yaşıyormuş gibi biri daha..

Lütfen bize asıl durumu dürüstçe anlatın. Kınayıp geçenler gibi gerçekçi fikirler verenler de olacaktır. Çocukları alamazlar sizden. O konuda bir anlaşalım.

Lütfen bize asıl durumu dürüstçe anlatın. Kınayıp geçenler gibi gerçekçi fikirler verenler de olacaktır. Çocukları alamazlar sizden. O konuda bir anlaşalım.
Üyeliğini iptal etti ama az çok hikaye belli, muhtemelen sosyal medyadan tanıştılar ve aşık oldu, okul mokul gözü görmedi evlendi, baktı ki 19 yaşındaki kocanın aşkı da sevgisi de yalan.

Üyeliğini iptal etti ama az çok hikaye belli, muhtemelen sosyal medyadan tanıştılar ve aşık oldu, okul mokul gözü görmedi evlendi, baktı ki 19 yaşındaki kocanın aşkı da sevgisi de yalan.
Maalesef ben de öyle düşündüm. Kendi de genç. Bu kadar genç yaşta bir erkekten çok fazla beklentiye giriyor diye uyarmak istedim. Kayınailesi, kız boşanmayı aklına getirmesin bizim hayırsızın yuvası olsun elbet bir gün evi bulur, diye eğliyorlar gibi. O da aslında boşanmak istemiyor. İnşallah içinde bulunduğu durumun, çocukların halinin vehametini bir gün anlar.

Maalesef ben de öyle düşündüm. Kendi de genç. Bu kadar genç yaşta bir erkekten çok fazla beklentiye giriyor diye uyarmak istedim. Kayınailesi, kız boşanmayı aklına getirmesin bizim hayırsızın yuvası olsun elbet bir gün evi bulur, diye eğliyorlar gibi. O da aslında boşanmak istemiyor. İnşallah içinde bulunduğu durumun, çocukların halinin vehametini bir gün anlar.
Artık gençler eleştiri dahi istemiyor ama bir yandan da çile çekeceğim diye çaba sarf ediyorlar.
18 yaşından 21 yaşına kadar 5 kez hamile kalmış, 3 tanesi gördüğü şiddetlerden olsa gerek karnında ölmüş, adam dövüyor şiddetten bebekler ölüyor yine de baba evine gitmiyor, 4. gebelikte bebek sağlıkla dünyaya geliyor ama kucağında bebekle dayak yemeye devam ediyor, bu eleştirilebilir çünkü ninelerimizin yüzyılında değiliz artık, korunma yöntemleri var, şiddet görüp 3 bebek kaybeden bir kadın daha o anda ailesine geri dönmeliydi, belki ailesi evlenmesini bile istemedi kızımız belki ailesine rağmen dinlemeyip Diyarbakır’a kaçtı bilmiyorum 🤷‍♀️

Eşinin ailesi belki de boşanmasınlar diye değil de, doğumu orada yapsın bebek ve 8 aylık olan çocuğu elinden alıp kızı baba evine gönderme planı yapıyor, bu arada bu kız onu döven adamla hamile haliyle hala birlikte oluyor, bu yüzyılda bu kadar saflık olmaz, bu eleştirilir işte zira aileler bir şey bilmiyor veya anam babam usulü yaşayıp gidiyor olsa bile, bunca kadına şiddetin, kadın cinayetlerinin yaşandığı bir ortamda kızlar uyanık olmak zorunda.

Merhabalar bana biraz güzel nasihat verebilrseniz sevinirim. 3 yıllık evliyim, 21 yaşındayım eşim 22 yaşında. 3 sene içinde çok darp edildim 3 kez hamilelik geçirdim 3 üde öldü. Şimdi 8 aylık bir kızım var çok şükür ve 4 aylık hamileyim... eşim ben hamileyken 2 kez dövdü beni evladım kucağımdayken. Birçok kızla aldattı. Yanımda yatmıyodu sürekli sg babanın evine diyodu. Ben beni aldattığını öğrenince aldım kızımı memleketime gittim samsuna. Diyarbakıra evliyim. Çok güveniyordum ona ve gözümle görünce çıktım gittim samsuna. Ne aradı ne sordu ne evladımın bi ihtiyacı varmı diye sordu. Biz gidince keyfine baktı. Kayınpederim aradı illede beni çağırdı gel bana güven ben düzelteceğim dedi. Geldim şu an kayımvalidemdeyim. Burada bunalmışım evime gitmek istiyorum götürmüyolar. Evimiz ayrı burada. Zaten 4 aylık hamileyim kaç kez üzüntüden kanamam oldu. 10 kilo verdim. Eşim benden özür dilemedi benimle yatıyor bazen karı koca ilişkisi oluyor ama sadece isteğini gidermek için. Ne sarılmama izin veriyor ne bana sarılıyor öpüyor. Tamamen manevi anlamda yalnızım. Aklımda boşanmak geçiyor ama ne yapacağım bilmiyorum. Düzelir mi bilmiyorum. Ona çok aşıktım hemde öyle aşıktım ki öyle çok seviyordum ki bütün hayatımı bütün hislerimi ona ayırmıştım. Ama artık soğudum. Seviyor muyum aşık mıyım bilmiyorum. Aşık değilim. Sevgim belki biraz kalmış olabilir. Lütfen akıl verir misiniz. Boşanırsam ne yapacağım. Mal varlıkları var neler talep edebilirim. Ve elimdeki yüzüğe küpeme kadar aldı benden kuyumcu olduğu halde. Sizden akıl istiyorum. Zor dönemden geçiyorum.
Daha 21 yaşındasın ve 3 kere hamile kaldın böyle bir adamdan öyle mi? Yahu niye sizi sadece cinsel zevkleri için kullanan, sevgi saygı göstermeyen adamlara kendinizi kullandirtiyorsunuz? Korunma yöntemlerini öğrenin,madem bir tane oldu çocuk devamı neden neden neden!

1 Buçuk sene tedavi gördüm bizimde imkansız gibi bir şeydi artık. Burada beni yargılamanızı istemem. Evlat güzeldir karnımdaki evladım benim için her şeydir. Şu an sadece onlar için hareket ediyorum. O inssndan hayır gelmez diye düşünüyorum sadece biraz sabredip ailemin buraya gelmesini bekliyorum. Artık bir yere varacak bu konu.
1.5 yıl tedavi mi?

3 senedir evlisiniz
36 ay
9 ayı gebe geçmiş doğurmuşsunuz, 4 ay sonra tekrar gebe kalmışsınız, gebelik de 4 ay olmuş yani bu son 17 ayda tedavi görecek zaman yok yani 1.5 sene yapar zaten.

öncesindeki 1.5 senede de 3 tane ölüm sebepli kayıp var, ve 1.5 sene de tedavi gördüm diyorsunuz
yani siz evlenir evlenmez bebek için tedaviye mi başladınız?

tedavi sırasında 3 sefer ölüm oldu sonra da artık ölüm olmadı normal gelişti...

buradan anladığım bu.
18 yaşında iş güç yokken evlenip evlenir evlenmez tedaviye başladınız yani? dayak var ne ararsan var ve tedavilerle 2 çocuk

valla bravo.

Artık gençler eleştiri dahi istemiyor ama bir yandan da çile çekeceğim diye çaba sarf ediyorlar.
18 yaşından 21 yaşına kadar 5 kez hamile kalmış, 3 tanesi gördüğü şiddetlerden olsa gerek karnında ölmüş, adam dövüyor şiddetten bebekler ölüyor yine de baba evine gitmiyor, 4. gebelikte bebek sağlıkla dünyaya geliyor ama kucağında bebekle dayak yemeye devam ediyor, bu eleştirilebilir çünkü ninelerimizin yüzyılında değiliz artık, korunma yöntemleri var, şiddet görüp 3 bebek kaybeden bir kadın daha o anda ailesine geri dönmeliydi, belki ailesi evlenmesini bile istemedi kızımız belki ailesine rağmen dinlemeyip Diyarbakır’a kaçtı bilmiyorum 🤷‍♀️

Eşinin ailesi belki de boşanmasınlar diye değil de, doğumu orada yapsın bebek ve 8 aylık olan çocuğu elinden alıp kızı baba evine gönderme planı yapıyor, bu arada bu kız onu döven adamla hamile haliyle hala birlikte oluyor, bu yüzyılda bu kadar saflık olmaz, bu eleştirilir işte zira aileler bir şey bilmiyor veya anam babam usulü yaşayıp gidiyor olsa bile, bunca kadına şiddetin, kadın cinayetlerinin yaşandığı bir ortamda kızlar uyanık olmak zorunda.
Çocuklarla korkutuyor da olabilirler. Halbuki kaç kişi söyledi alamazlar. Haklarını bilmiyor ama öğrenmek de istemiyor. Eş ailesi de belli ki alırız demişler ama otursun diye korkutan çok eş ve ailesi var kadınlar bu blöfü yiyor ya da kendileri de umut ettiklerinden çileyi çekip tekrar tekrar hamile kalıyorlar. Ama ömür düzelecek diye beklemek için çok kısa işte. Dün o yaşlardaydım sanki şimdi 40. Güzel bir hayata rağmen çok çabuk geçti gitti. Benim yaşlarımda olup hala koca kahrı çeken kadınların gözünün feri gitmiş. Çok üzülüyorum artık.

Tedavi falan diyor bir de ya anasina babasına imtihan bunlar

Çocuklarla korkutuyor da olabilirler. Halbuki kaç kişi söyledi alamazlar. Haklarını bilmiyor ama öğrenmek de istemiyor. Eş ailesi de belli ki alırız demişler ama otursun diye korkutan çok eş ve ailesi var kadınlar bu blöfü yiyor ya da kendileri de umut ettiklerinden çileyi çekip tekrar tekrar hamile kalıyorlar. Ama ömür düzelecek diye beklemek için çok kısa işte. Dün o yaşlardaydım sanki şimdi 40. Güzel bir hayata rağmen çok çabuk geçti gitti. Benim yaşlarımda olup hala koca kahrı çeken kadınların gözünün feri gitmiş. Çok üzülüyorum artık.
Çocuklar olmadan önce boşanmalıydı, daha ilk şiddet gördüğünde gitmeliydi ama bunu tüm samimiyetimle yazıyorum, içimden nasıl geçiyorsa öyle dile getireceğim, ben bazı kadınları anlamıyorum, aşk hepimizin yaşadığı bir duygu, ben de aşkla evlendim genç oldum, hepimiz aşık da olduk genç de olduk bazen üzüldük de ama aşkın bile bir oluru olmazı vardır.
Sizi döven aldatan adamla olmaz, aşkınızdan ölüyor da olsanız olmaz, 18 yaşındaydım cahildim aşıktım denebilir ama o aşk rüyasından ilk tokatta uyanılır.

1 çocuk yap kocan eve bağlanır mı dediler ne dediler artık🤷‍♀️ bu tavsiyelere de nasıl inanıyorlar aklım almıyor ya neyse.

Şimdi ne olacak ? Aile atmaca gibi kızın üzerine atlayıp 2 çocuğu da annesinden alırsa, kızı sokağa atarlarsa ne yapacak?
İnsan kendisini bu kadar çıkmaza sokamaz, çocuksuzken ayrılacaktı, kimse aşk acısından ölmüyor, aşk acısından ölen kadın görmedik ama cani koca elinde can veren çok kadın gördük, bunlardan ibret almıyorlar ne diyeyim.

Koca derdimi bu. Ben evlenmek istemeyen, üni okuyup veteriner olmak isteyen biriydim. Veya yağlı boyadan sanattan devam etmek isteyen biriydim. Kader kader. Evlilik insan doğmadan kaderine yazılır. Tıpkı ecel gibi.

Kocanın sana şiddet uygulaması..
Kocanın sarılınca seni ittirmesi..
Sadece cinsellik için gelmesi..
Seni aldatması…

KADER di mi? 😏

Her şeyi kadere atıyorsunuz pes

Back
X