2100 lira kazaniyor.

Faceten yazan biri ile konusmanizi gectim maasini konusmanizida gectim napim nedir evlenecek misiniz ne yani gorusmek bile sacmalik.faceten yazmis kuzum ya siz kac yasindasiniz

Hee tabi 2100 cok cok az neye yeter ki o

2100 mazotuma yetmez ayol, ailecek lacivertte bir kahvaltı, nusrette akşam yemeği yesen bir günde gitti 2100, pis fakirler anlamaz

Wayyyy lacivertte kahvaltı haaaa,akşamda nusrette yemek oldu olacak yemeğede özel gelip tuz atıversin sosyete seni

+1
Bu nasil tanismak birbirini tanimak yani

Facebook tanismalari bana da yalan geliyor
Herkes birbirine yaziliyor kim kime denk getirirse iste
Ne sevgi, ne aile yuva kurma bu sekilde olmamali derim

Şartlar iyiymiş evli olmsydn bnde değerle dirirdim allh ım ya millete akıl verirken bazılarını atlamışsın

Saka galiba sacma sapan islerinize keske namazi falan karistirmasaydiniz.
Bende anlayamadim namaz konudunu neden sacma sapan buldugunuzu benim icinde namaz onemli bi faktor mesela kafamda belirledigim.tum kriterler tamam olsa fakat namaz kilmiyor oksa kabul etmem fakat baska sartlardan vazgecebilirim

Sonucta herkesin olmazsa olmazlari vardir

Faceten konuşmaya tanışmaya karşı öyle ön yargılarım yok.
Reelde herkes melek değil nette herkes manyak değil.

Yalnız çok acele olması tuhaf.
Selam ardından bu konulara mı girdiniz evet amacım ilişki, evlilik dercesine.

Hani tanışılır maksat muhabbet, gırgır.
Zamanla hoşlanma olur anlarım.

Bir de 2100 tl ile aile geçindiren insanlar var.
Yaşamak var yaşamak var yani.

Her neyse ondan evvel başka sorunlar da var..
Ona odaklanmak lazım.

5000 iyi para kor topal degilse ustune atlarlar sen ne diyorsun kardes
Tek sorun buysa biz burda beş bine tamamlayalım yaw yeter ki evlensin de kurtulsun hayır işlemiş oluruz bir nevi amme hizmeti.

Hadi kızlar herkes beşer onar ateşlesin. Ben her ay başında tahsilata çıkmaya razıyım hayra vesile olmak lazım.

soruyu sorma biçiminiz saçma olmuş.
ama bir erkekle evlilik niyeti ile görüşülecekse, maaşın ve mesleğin önemi çoookkk büyük.
ben mesela kendimden az kazanan bir adamla olmak istemem. kör kütük aşık olursam ayrı, ama belli bir yaştan sonra meslek ve para çok önemli hale geliyor.
erkeğin gücünün simgesidir bunlar.
sonrasında huyuna suyuna bakılır.
o yüzden kafanızda soru işaretleri olması doğal.

bir de sanırım öğretmensiniz.
aktif bir yaşam sürerseniz bence daha uygun adaylarla tanışabilirsiniz.
netten tanışmak itici geliyor hala bana.
sizi görmüştür, ordan ulaşmıştır mesela, bu olur.
ama hiç görüşmeden etmeden sadece sanaldan böyle şeylere girmek hoş gelmiyor bana nedense.

yanlışmı hatırlıyorum sizdiniz sanırım bir arada talibim kel diye dertleniyordunuz, fazla şekilcisiniz yazılarınızdan onu anlıyorum. bende 31 yaşındayım, o kadar absürt tiplerle karşılaştımki, maaş veya tip neredeyse listenin son sıralarında şuan benim için. 5000 tl alıp içinden 200 tl eşine verirken eli titreyenleri duydum inanki, yada yine yüksek maaşlar alıp çalışmayan eşine koca parası yiyorsun diye aşağılayanlar. herşeyden önce işinde sebat ediyormu ona bakın, bugün bu işi bozulsa yarın limon satıp evini geçindirebilecek yürektemi ona bakın. yoksa dediğim gibi 5000 alıp işinden olduğunda masa başı iş olmazsa çalışmam deyip elini kolunu bağlayıp iş bekleyen bir adammı öenmli olan şuan ne kazandığından çok bunlar bence.. ve herşeyden önce size değer veriyormu, yoksa temmuz olaylarından sonra kaç üst düzey memur kaç yönetici işten çıkarıldı sizde biliyorsunuzdur. kimsenin yeri artık sağlam değil memurlukta olsa, hakkınızda hayırlısı ama düşüncelerinizi oturup bir sorgulayın.

ey güzel allahım ne günlere kaldık....ee sen ne kadar kazanıyorsun onuda yazda bilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…