- Konu Sahibi enchanting
-
Superrrrr valla :))
Başka kriterleri de var mesela kel olmamasıMaaşa göre mi koca istiyorsunuz?
2100 mazotuma yetmez ayol, ailecek lacivertte bir kahvaltı, nusrette akşam yemeği yesen bir günde gitti 2100, pis fakirler anlamaz
Parada onemli de once bi tanisaydin keske.Huyu suyu nasil uyusabiliyor musunuz yoksa cooook mutsuz olursun.Saka gibi.Bi de sen sormadan namaz kiliyorum dediyse biraz temkinli ol.Bana kalirsa netten hic tanisma belki kac kiza yazdi ama sen bilirsin tabi
hayır benim anlamadığım belli ki daha görüşme vs de yok maaşım 5000 dese oh tamam deyip evlenecek miydin? böyle mantık olmaz ki koskoca kadınsın.
Bende anlayamadim namaz konudunu neden sacma sapan buldugunuzu benim icinde namaz onemli bi faktor mesela kafamda belirledigim.tum kriterler tamam olsa fakat namaz kilmiyor oksa kabul etmem fakat baska sartlardan vazgecebilirimSaka galiba sacma sapan islerinize keske namazi falan karistirmasaydiniz.
önce o resmini degistirrr :))))Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Tek sorun buysa biz burda beş bine tamamlayalım yaw yeter ki evlensin de kurtulsun hayır işlemiş oluruz bir nevi amme hizmeti.5000 iyi para kor topal degilse ustune atlarlar sen ne diyorsun kardes
Durduğun kabahat..Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Hah ben de bunu diyorumDurduğun kabahat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?