- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi enchanting
-
bu arada konu sahibine farklı farklı konularda milyon kez profil resmini değiştir dendi ama değiştirmedi, sürekli evde kaldım, kiloluyum, fakirle evleneyim mi gibi konular açıyor o resimle, bu hesabın gıcık olduğu birini internet aleminde trollemek için açıldığını düşünüyorum
Bi yerde 3500 maas aliyorum yazmis ucretli ogretmen o kadar almazİngilizce öğretmeniymiş bir de. Bence yüzde yüz ücretli öğretmen.
bu arada konu sahibine farklı farklı konularda milyon kez profil resmini değiştir dendi ama değiştirmedi, sürekli evde kaldım, kiloluyum, fakirle evleneyim mi gibi konular açıyor o resimle, bu hesabın gıcık olduğu birini internet aleminde trollemek için açıldığını düşünüyorum
+1
Benzer düşünmüşüz.
Faceden aşırdığı bir arkadaşının fotoğrafı olduğunu düşünüyorum.
Isterseniz tum yorumlari okuyup konuya bi duzenleme yapsaniz daha iyi olurBenden az kazaniyor.ben ekderslerle birlikte 3500 kazaniyorum.takildigim nokta bu..
Benim nişanlım da öğretmen, yazın ek dersi kesilince benden az alacak. Yaza girince boşanır, eylül gibi evleniriz artık her yıl.Benden az kazaniyor.ben ekderslerle birlikte 3500 kazaniyorum.takildigim nokta bu..
Ek ders vermeyi bırakırsın öyleyse.Benden az kazaniyor.ben ekderslerle birlikte 3500 kazaniyorum.takildigim nokta bu..
ek ders vermek öyle değil kızEk ders vermeyi bırakırsın öyleyse.
Sen adam senden az kazanıyor diye tribe mi girer demek istiyorsun yoksa onun maaşı bana yetmez mi diyorsun?
Ek olarak foto sana mı ait?
eğer öyle yapıyorsa bu bir suçtur. fotonun sahibi bir fark etse bir öğrense de gerekeni yapsa şu arkadaşa.+1
Benzer düşünmüşüz.
Faceden aşırdığı bir arkadaşının fotoğrafı olduğunu düşünüyorum.
Evet benim fotografim.Ek ders vermeyi bırakırsın öyleyse.
Sen adam senden az kazanıyor diye tribe mi girer demek istiyorsun yoksa onun maaşı bana yetmez mi diyorsun?
Ek olarak foto sana mı ait?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?