2100 lira kazaniyor.

+1
Benzer düşünmüşüz.
Faceden aşırdığı bir arkadaşının fotoğrafı olduğunu düşünüyorum.

Valla canim maddiyata cokta takilma bence daha üstün şeyler vardir karsilikli uyum saygi birazda sevgi varsa tamamdir o is ama sanal alemden tanistigin birine ne kadar guvebilirsin onuda bilmiyorum.. Bi de sey diyecektim resimdeki sensen eger gerçekten masum yüzlü güzel bir insansın ama bence sal bağlama şeklini degistirirsen daha da iyi olucak üst tarafi cok dik duruyor iğneyi gerdirmeden tak bide yanlarını cok bol tutmussun hos değil bence

Sanal tanışmalara karşı değilim lakin usulü böyle değil, olmaz. Selamlaşırsın kimdir nedir öğrenirsin bir süre güvenir gider yüzyüze devam edersin. İnsanlar neyin nolduğunu belli ediyor zaten. Ama siz işi batırmışsınız resmen evleneyim derdinde ilk mesajda evlilik düşüncesi. Üzücü durumlar yaşama ihtimali yüksek.

Aynısını düşünmüştüm geçen konusunda. Normal bir insan kendini bu kadar rezil edemez.

Ne ayıp bişey ya. Adama maaşını mı sordun ne kadar değişiksiniz bayan..
Ben eşimin maaşını sormuyorum. Biri sorunca gerçekten bilmiyorum sormadm hiç diyorum. Yahu şimdiden adamın maaşını sorman beni irite etri. İnşallah trollsündür

sende calış bi zahmet demiştim ama calısyormussun adamın senden az alması cok sorun mu seversen eger bu kadar maddıyata da takılma bu işler kısmet kımle mutlu olacagını bilemezsin.

Benden az kazaniyor.ben ekderslerle birlikte 3500 kazaniyorum.takildigim nokta bu..
Ek ders vermeyi bırakırsın öyleyse.
Sen adam senden az kazanıyor diye tribe mi girer demek istiyorsun yoksa onun maaşı bana yetmez mi diyorsun?
Ek olarak foto sana mı ait?

Ek ders vermeyi bırakırsın öyleyse.
Sen adam senden az kazanıyor diye tribe mi girer demek istiyorsun yoksa onun maaşı bana yetmez mi diyorsun?
Ek olarak foto sana mı ait?
ek ders vermek öyle değil kız
öğretmenlere bir de girdiği ders saati kadar ek ders ücreti verilir
mesela tatillerde verilmez okul kapalı gitmiyorlar derse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…