- 23 Haziran 2016
- 241
- 265
- 103
- Konu Sahibi enchanting
-
Ciddi misiniz kinayemi yaptiniz?2100 lira senin kuaför masrafına yetmez, sana kocamı yok. 2100 lira insana bi ay nasıl yetsin
Kendisi çalışmıyorsa istedigi gibi rahat yasayamaz.iyi kotu gecinir ozaman ona gore dusunsunonlar 2. planda 2100 e geçinebileceğine gözü keserse o aşamaları değerlendirecek..
Ay öğretmense cidden aşırı üzüldüm ben ev hanımı gibi hatırlamışım.Ikisi de kötü tabiki de çocuk yetiştiren kişilerin bu kadar sığ olması aşırı düşündürücü.Yazık diyorum sadeceYok ya, eski konularında bahsediyor. Öğretmen bayan.
Sanırım yorumlara bozuldu, konuya geri gelmeyecek gibi.
Namaz kısmına takılmıyorum. Muhtemelen kendi sordu, adam da cevap verdi, ki genelde namaz kılan insanlar, benzer eşler istiyor.
Soyleyemedigim Sığ Idi ağzına sağlık arkadaş imAy öğretmense cidden aşırı üzüldüm ben ev hanımı gibi hatırlamışım.Ikisi de kötü tabiki de çocuk yetiştiren kişilerin bu kadar sığ olması aşırı düşündürücü.Yazık diyorum sadece
Bende sizinle ayni durumdayim kanaatkar olmak lazim bu durumda mutlu ve huzurlu olmak için.Komedi programı gibi ahahaeşimde o kadsr kazanıyor sayılır evin kira ben çalışmıyorum öliiim o zaman
gayette mutlu huzurlu bir evliliğim var
tabikide kinaye yaptımCiddi misiniz kinayemi yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?