2100 lira kazaniyor.

Namaz kılmak neyin ölçüsü o Allah ile onun arasında zaten...maaşı da neye göre kime göre ....Bu nasıl bir bakisacisi. ..Söyleyecek çok söz var da işte !!!!

Konudan alakasız olacak ama çok güzel bir ailesiniz Fotoda birbirinize sevgiyle sarılmışsınız, gerçekten aile pozu olmuş

Ogretmenmis
Dusunebiliyor musunuz ?
Ogretmen cocuklari gelecege goturen ,ufkunu acan ,vizyon kazandiran temel taslardan biri ..
Bugun de bi baskasi adina utandim cok sukur...

Ev hanımıyım dediğini hatırlıyorum konu sahibinin meslek kısmı yanlış muhtemelen
Çok iyi hatırlıyorum mühendisim demişti.
Önce hangi mesleği yaptığına karar versin.
Bu düşünce tarzıyla nasıl meslek edindi hayret verici.

İlk buluşmanız için mutlaka sorulacaklar listesi:

1)Ev kendinizin mi?
2)Kimin üstüne?
3)Araba var mı?
4)Arabayı üstüme yap.

Siz evde kalma psikolojisi ile ne yaptığınızın şu an farkında değilsiniz
Cidden faceden mi evleneceksiniz
Töbe Yarabbim

Çok iyi hatırlıyorum mühendisim demişti.
Önce hangi mesleği yaptığına karar versin.
Bu düşünce tarzıyla nasıl meslek edindi hayret verici.
Bende nedebse ogretmen diye okumustun ama kimliginin ifsa olmasindan cekiniyor diyicem ama oyle olsaydi fotograf kullanmazdi sanirim

Neredeyse 10 aydır işsizim 2100 lirayı alıp başımın üstüne koyasım geldi.
Konuya dönersek evlenmek istemeniz normal ama siz takıntı haline getirmişsiniz Öğretmenmissiniz dönüşü olmayan hatalar yapmayın. Belli ki seçicisiniz. Kimse mükemmel değil kafanizdaki kriterlere göre değil de kalbinize göre hareket edin. Facebooktan kadın düşürmeye çalışan tiplerden hayır gelmez.

Bende nedebse ogretmen diye okumustun ama kimliginin ifsa olmasindan cekiniyor diyicem ama oyle olsaydi fotograf kullanmazdi sanirim
Değişik değişik konularda da öğretmenim demiş, branşı da ingilizceymiş. Dersine katılan yokmuş, matematik çözüyormuş öğrenciler.

Tamam arkadaş hızlıca yazmış sanki hiçbirimiz biri ile ilgili böyle genel intibaya bakmıyoruz hızlı hızlı kafamızdan.. bu arada bence 31 yaş 2100 az canım bence de ancak kendisine yeter tabiki sen çalışmayı düşünmüyorsan.
Biz de biliyoruz tabiki is oraya gelene kadar daha çok şey var ama pratik bir şekilde benim yorumum bu..

2100 babanin kuhlu borcuna yetmez derler bizde :)
ama diyordanki evden kaldim bi an once disi kusluk yapmam lazm o zaman evlen gitsin

gorucu usulu gibi mantik evliligi bu olsa gerek
ama mantik ebliliginde amaç zengin koca deilmi zaten , o zaman mantiksiz oluyor bu iss:)

Yorumlara 2100 az yazan herkesin eşi 3000 falan kazanıyor hepsi okumuş memur falan herhalde Yaşayış şeklinize göre ve şehrinize göre değişir tabi.
Deee hiç sağlıklı görmüyorum sonunuzu

Saka galiba sacma sapan islerinize keske namazi falan karistirmasaydiniz.

Konudan alakasız olacak ama çok güzel bir ailesiniz Fotoda birbirinize sevgiyle sarılmışsınız, gerçekten aile pozu olmuş
Canımmmm benim ne güzel geldi şu anda bana bir bilseniz. ...çok teşekkür ediyorum güzel bakan gözlere. ..güzel yorumlayan kalbe....sevgiler

Saka galiba sacma sapan islerinize keske namazi falan karistirmasaydiniz.
Yahu niye sacma sapan olsun evlilik dusunen biri kriterrine uygun olan ve olmayan taraflari yazmis bu kadar taslamayi dogru bulmuyorum.
Konu sahibi yuzguze gorus mutlaka kafalariniz uyarsa sorun yaptiklariniz sorun olmaktan cikar birlikte calisir kazanirsiniz.hakkinizda hayirlisi olsjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…