- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.625
- 898
- Konu Sahibi enchanting
-
Namaz kılmak neyin ölçüsü o Allah ile onun arasında zaten...maaşı da neye göre kime göre ....Bu nasıl bir bakisacisi. ..Söyleyecek çok söz var da işte !!!!
Yok ya, eski konularında bahsediyor. Öğretmen bayan.
Sanırım yorumlara bozuldu, konuya geri gelmeyecek gibi.
Namaz kısmına takılmıyorum. Muhtemelen kendi sordu, adam da cevap verdi, ki genelde namaz kılan insanlar, benzer eşler istiyor.
Ogretmenmis
Dusunebiliyor musunuz ?
Ogretmen cocuklari gelecege goturen ,ufkunu acan ,vizyon kazandiran temel taslardan biri ..
Bugun de bi baskasi adina utandim cok sukur...
Çok iyi hatırlıyorum mühendisim demişti.Ev hanımıyım dediğini hatırlıyorum konu sahibinin meslek kısmı yanlış muhtemelen
Bende nedebse ogretmen diye okumustun ama kimliginin ifsa olmasindan cekiniyor diyicem ama oyle olsaydi fotograf kullanmazdi sanirimÇok iyi hatırlıyorum mühendisim demişti.
Önce hangi mesleği yaptığına karar versin.
Bu düşünce tarzıyla nasıl meslek edindi hayret verici.
Değişik değişik konularda da öğretmenim demiş, branşı da ingilizceymiş. Dersine katılan yokmuş, matematik çözüyormuş öğrenciler.Bende nedebse ogretmen diye okumustun ama kimliginin ifsa olmasindan cekiniyor diyicem ama oyle olsaydi fotograf kullanmazdi sanirim
Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Canımmmm benim ne güzel geldi şu anda bana bir bilseniz. ...çok teşekkür ediyorum güzel bakan gözlere. ..güzel yorumlayan kalbe....sevgilerKonudan alakasız olacak ama çok güzel bir ailesinizFotoda birbirinize sevgiyle sarılmışsınız, gerçekten aile pozu olmuş
Yahu niye sacma sapan olsun evlilik dusunen biri kriterrine uygun olan ve olmayan taraflari yazmis bu kadar taslamayi dogru bulmuyorum.Saka galiba sacma sapan islerinize keske namazi falan karistirmasaydiniz.
Superrrrr valla :))2100 lira kazanıyor ve utanmadan evlenmeyi mi düşünüyor
kusura bakmasın ama kimse onunla tavuk döner yemek zorunda değil
Fakirler Ölsün Porshe'dan selamlar
Yazık ya evleneceğiniz adamı banknotuna göre mi seçiyorsunuz?
Saçı var mı saçı ondan haber verin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?