2100 lira kazaniyor.

Ya ben üzüldüm aslında böyle düşünmesen keşke, yani bişeye ne kadar çok kafayı takarsan o kadar yanlış karar veriyosun.

Evlenmek hayatı iyi bir insanla paylaşmak güzel bişey allah gönlüne göre versin ama takıntı yapmasan, az makul düşünsen gerekirse yardım alsan.

Memleketten ilginç insan manzaraları
Siz bilirsiniz 2100 aile geçindirmek için az ama sizde çalışırsanız daha iyi olur
Namaz kısmına girmiyoryorum benim için kriter değil
Sosyal medyaya pek itimatım yok ama deneyipte mutlu olanlar var
Hemşehri olmasıda benim için bir kriter değil bence kimse içinde olmamalı
Şimdi sorum görüşmemişsiniz daha ne kadarı doğru bilmiyorsunuz kişiliğini aile yapısını yani aylık gelirde önemli ama daha önemli öncelikleriniz olması gerekli değil mi?

Tasa tutukdugu icin olabilir mi acaba

Konu banada cok tuhaf geldi ama bu sekikdr alayvari sekilde yapilan yoruarda hos olmamis bence

Ama kim ciddiye alir boyle bir seyi
Insan kendisine yakistiramaz bence ..
Tuhaf yani.
Bence namaz niyaz ikinci planda
Konu basligina bakin 2100 lira aliyormus
Asil sorun bu ... .
Eeee ona da cevap verdiler ama konu sahibesinde tik yok
Afferin gizzzzz nerden buldun ne kadan sanslisin diyemez ki kimse ..

Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
önce bir görüş bence daha tanışmamışsın bile
netten yazışarak tanıyamazsın ...

bu arada konu sahibine farklı farklı konularda milyon kez profil resmini değiştir dendi ama değiştirmedi, sürekli evde kaldım, kiloluyum, fakirle evleneyim mi gibi konular açıyor o resimle, bu hesabın gıcık olduğu birini internet aleminde trollemek için açıldığını düşünüyorum

İngilizce öğretmeniymiş bir de. Bence yüzde yüz ücretli öğretmen.

Ben konu sahibinin baska konulardaki yorumlarina baktimda bi kac kere daha facebook tanismalarindan soz etmus facedeki tanisma gruplarina uye olmus izlenimi verdi bana

Evet gunumuzde insan yillardir tanidiklarina dahi guvenemezken sanalda hic bilmedigi bi kac ay konustugu dogru doyleyip soylemedigi belli olmayan biriyke evliligi dusunmek cok riskli

Ama su sekilde dusunun hani her insanin hayatinda bir gayesi olur ve o gaye icin turlu yollarda sansini dener

Bunuda o sskilde dusunelim arkadadin belki sosyal cevresi yoktur cevresinde gorusup tanisacagi hic kimse yoktur oda belki bu sekilde tanismayi dusunmustur

Belki hatali olabilir ama baska bi sansi yoksa bunu secenek olarak gormesi cokta yadirganmamali diye dusunuyorum

Konu banada tuhaf geldi ama bana tuhaf gelen yani sanki hic konusup gorusmemis kendisininde karsi tarafinda herhangi bi duygudan fikirden gorusmeden soz etmeyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…