Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi enchanting
-
Sen kaç para kazanıyorsun ne özelliğin varKizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Bende anlayamadim namaz konudunu neden sacma sapan buldugunuzu benim icinde namaz onemli bi faktor mesela kafamda belirledigim.tum kriterler tamam olsa fakat namaz kilmiyor oksa kabul etmem fakat baska sartlardan vazgecebilirim
Sonucta herkesin olmazsa olmazlari vardir
Hıı ben özel ders veriyor sandımek ders vermek öyle değil kız
öğretmenlere bir de girdiği ders saati kadar ek ders ücreti verilir
mesela tatillerde verilmez okul kapalı gitmiyorlar derse diye
Canımmmm benim ne güzel geldi şu anda bana bir bilseniz. ...çok teşekkür ediyorum güzel bakan gözlere. ..güzel yorumlayan kalbe....sevgiler
At gözlüklerini çıkar titre ve kendine gel.Benden az kazaniyor.ben ekderslerle birlikte 3500 kazaniyorum.takildigim nokta bu..
Yol yemek ssk ?
esra erola çık kriterlerini anlat orda bulursun belki. bu nasıl bi konu allahım...Kizlar faceden biri yazdi.universite mezunu namaz kiliyormus 31 yasinda bizim memlekette oturuyor.begendim.ama ayda 2100 lira kazaniyormus.biraz az gibi geldi.napiyim ne dersiniz
Boyle yazdigim icin yanlis anlasildim galiba bende namaz kilan biriyim yani faceden yazan biri ne kadar ciddi olabilir ki namaz kiliyorum maasim su cok sacma geldi bana o yuzden oyle yazdim
Haklisiniz cok tesekkur ederim anlayisiniz icin...İnternetten evlilik için tanışmak riskli bir iş.. karşınizdaki insanın yalan söyleyip söylemediğini bilmiyorsunuz. İnternetten tanisipta evlenen çok kişi var mutlu olanlarda var ama yinede çok güvenmeyin. Evlenmek istiyorsanız akraba arkadaş eş dost vasıtasıyla birileriyle tanışabilirsiniz Bu çok daha güvenli. Bide yaşım geçiyor diye acele etmenize gerek yok İngilizce öğretmeni siniz sanırım çok güzel bi mesleğiniz var sabredin biraz nasip deyin daha iyileri çıkacaktır karsiniza.. bide burada kendi fotosunu koyan daha önce görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?