22 kilo vermem bir mucize mi olur

artık aşk modunda kalın lütfen. bakın sihirli değnek yok kimsede. emekleriniz adım adım zaman içinde belli olacak. aksilikler çıksa bile heeflerinizi net belirleyin. gözünüzün önünde olacak bir yere asın direkt kopyaları ile. pes etmeden ilerleyin. bu defa pes etme niyetiniz olursa konu açın.kızlar tam destek burada her daim. yalnız değilsiniz hiçbir zaman.

hayat inişli çıkış. iniş bitti artık çıkış zamanınız.lütfen sevin kendinizi. sizi bugüne getiren kendinizsiniz genel olarak

Cok guzel bir fikir, not ettim. Tesekkur ederim guzel mesajiniz icin. Sanki hicbir olumlu sey yokmus gibi ilk dusununce ama yazdikca mutlaka cikacaktir.

Ilkokuldayken bir nedenden agliyordum, ogretmen kenara cekip hayatin inisli cikisli oldugunu anlatmisti. Ben hic icsellestiremedim sanki bu dersi. Zor da bir hayatim oldu, hayatta kaldigim icin sansliyim ama hala soyle guzel ve saglikli bir kadin olmak icimde kaldi.

Tekrar tekrar okudum iyice anlayabilmek icin. Hem cok duygusal hem de cok guclu bir insanim. Oyle derler yani hemen aglarim ama yasadiklarima ragmen hayattayim ve hala hayati cok seviyorum. Sabah kalkmak bir tek sigara icmek icin olunca mumkun olsa da bu aralar her zaman boyle degildim ve degisebilirim. Nöroplastisite diye bir sey oldugu icin pes edemem de diyebilirim.

Instagram'da Merve Demirkan isimli bir kadın var küllerinden yeniden doğmuş resmen. Sayfasında biraz dolanırsanız size de cesaret verebilir

kendinize sarılın ve sağlıklı güzel bir kadın olmak için kendinize söz verip elinizden geleni yapın. her halinizle güzelsiniz.

ciddi söylüyorum. kötülüklere ya da zorluklara maruz kalıp kalbini ve ruhunu çirkinleştirip kötü olan insanlar da var hayatta. zorlukları ve kötülükleri bahane ediyorlar ekseri. şartlar bu hale getirdi gibisinden.

kendinize sahip çıkıyorsunuz bu en ala güzellik bence.

güçlü birinin kendi uğraşması savaş oluyor. herkes anlaşılmak istiyor hayatta ama inşallah önce kendimizi anlarız ve affederiz. sonra da elimizden geleni yaparız daha güzeli için

Majör depresyon hastasısın ve ilaçlar yüzünden 35 kilo aldin???? Valla piyasadaki bütün anridepresanları denedim neredeyse ama hiç kilo aldırma etkisi olana denk gelmedim.duymadım da.kortizon mu bu bacım? o kısım bahane olmuş tamamen itiraf et.zaten ilk koşullardan biri de bahanelerden arınmak değil mi zayiflama konusunda?

ilaclara baslamamla kilo almam orantili bir sekilde gitti, surekli yemeye basladim birden. Icimde bir bosluk var ve onu doldurmaya calisiyorum. Kendim yapip da yemiyorum bir de hep marketten abur cubur ve sekerli iceceklerle sisirdim kendimi. Belki de ilaclara baslatan seyin etkisi de olabilir. Ama ben cok insan da biliyorum bu ilaclarla kilo alan zaten hic o nedenle degildir diye dusunmemistim.

Bu basligi aslinda dertlesmek icin yazdim, yoksa doktor kontrollerime gidip, az ve saglikli yiyip, hareket etmem gerektigini biliyorum. Sadece giderek kotulestim bu uc yilda, onceden en azindan gencligim kurtariyordu belki. Ivir zivir bir suru saglik sorunu, ve (itiraf ediyorum)su anda hic arkadasim olmamasi ile birlesti ve bu basligi actim. Okuyan, cevap veren herkese tesekkur ederim

sihirli bi değnek yok biliyorsun dimi mutfak fobisi mi daha neler duyacağız acaba

iyi kötü başlayın bozsanız da devam edin duygusal yiyicisiniz muhtemelen duygu değişimlerinde yemek yemeyi keserseniz büyük bir adım olur herhalde.

depresyon ilacı kilo aldırmaz ama depresyondaki insan kilo alır evet. her zaman süper mantıklı güçlü harika insanlar değiliz bazen zayıfız bazen güçsüzüz. insanın keyfini bazen beş dakikalığına bir çikolata yerine getiriyor. sadece bu çözüm değil bunu durdurabilirsiniz

Daha once guzel sulu yemekler yapan biriydim, sonradan sabah kahvalti icin iki yumurta haslamaya erinen, onun yerine cornflakes yiyen birine donustum. Kendime saglikli bir ogun hazirlamak ile aramda bir sey var bilemiyorum hormonal bir problem midir
Daha once guzel sulu yemekler yapan biriydim, sonradan sabah kahvalti icin iki yumurta haslamaya erinen, onun yerine cornflakes yiyen birine donustum. Kendime saglikli bir ogun hazirlamak ile aramda bir sey var bilemiyorum hormonal bir problem midir
Kendinize öğün hazırlamak zor geliyorsa diyet yemekleri hizmeti veren şirketler var hergün kapınıza bırakıyorlar sabahları. Instagram'dan bakabilirsiniz tabi bütçeniz de uygunsa deneyebilirsiniz

sürekli kilo al ver döngüsündeyim tek çözüm boğazını tutmak

Eklentiler

• Screenshot_20260726_023539_Gallery (1).webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20260903_172809_SHEIN.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000051344.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000051342.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 42
22 kiloda bir şey yok, gayet verilebilir bir kilo. En fazla bir yıl sürer, sıkı bir diyetle altı ay. Kendinize güvenin ve iradeli olun yeter.

sihirli bi değnek yok biliyorsun dimi mutfak fobisi mi daha neler duyacağız acaba
Lafin gelisi soylemistim, mumkun mertebe yemek yapmaktan kacindigimi belirtmek icin. Kullanilan bir ifadedir ben uydurmadim

Tesekkur ederim!
Sosyal medya girip bir aratsanız sadece diyetle çok yüksek kilo verenler olduğunu görürsünüz. Ben kendim iğnesiz, tüp midesiz 55 kilo veren gördüm. Siz yeme düzeninizi değiştireceksiniz, bir kilo versem bile kazanç diye düşüneceksiniz.

Eğer sosyal medya kullanıyorsanız sosyal medyada hesap açıp paylaşımlar yapabilirsiniz. Yüzünüzü göstermenize de gerek yok. Her gün sanki sizi takip eden insanlar var gibi düşünüp oraya ne yiyip içtiğinizi, hangi aktiviteleri yaptığınızı paylaşabilirsiniz. Belki teşvik eder. Veya etrafınızda sizin gibi kilo verme hedefi olan biri varsa birbirinize destek olabilirsiniz. Biriniz kaçamak yapacağında birbirinizi uyarırsınız. Hem yalnız olmadığınızı hissedersiniz.

Bence diyet ve spor psikolojik olarak iyi olunca daha sürdürülebilir oluyor.

`