22 yaşında diş hek. okumaya başlanır mı?

tıp mezunuyum 28 yaşındayım tusa hazırlanıyorum hala çalışmaya başlamadım.

hayat bu. geç kaldım diye düşünme. ben öyle düşüne düşüne kendimi engelledim ve hakkaten geç kaldım biraz.

ama şimdi kafa yapımı değiştirip hiçbir şey için geç olmadığını kafama kazımaya çalışıyorum.

Teşekkür ediyorum.
Araştırdım, araştırmaya da devam ediyorum ama içinde olduğum bölümü bitirip, KPSS vs. derken iş bulmak yine sıkıntı olacak

Siz de mi geç başlamıştınız? Yoksa başka sebeplerden dolayı mı 28 yaşında bitirdiniz?
Ya da erken bitirdiniz de Tusa mı yeni hazırlanıyorsunuz?
Çok soru sordum kusura bakmayın :)

21 yaşındayım hala uniye hazırlanıyorum. Ve diş hekimliği istiyorum ben napiyim
Ya kazanmak çok zor off. Bi an önce karar ber napicana çünkü cook çalışmamız lazim

Siz de mi geç başlamıştınız? Yoksa başka sebeplerden dolayı mı 28 yaşında bitirdiniz?
Ya da erken bitirdiniz de Tusa mı yeni hazırlanıyorsunuz?
Çok soru sordum kusura bakmayın :)

yok ben ilk sene kazandım mezun olduktan sonra tusa evde çalışıyordum uzadı kazanmam.

eğer hedeflenir hata yapmazsan benim yaşımda sen diş uzmanlığına başlamış bile olabilirsin.

Çevremde 18inde kazanmış ama okulu 30dan önce bitirememiş çok diş hekimi ve doktor örneği var.
Ha erken girip geç çıkmışsın, ha geç girip takılmadan bitirmişsin çok mu?
Ayrıca kimisi de ücünücü dördüncü yılında kazanıyor üniversiteyi.
Ayrıca sana çok gibi geliyor ama 18le 22 arasında hiç bir fark yok.
İsteyen 40 yaşında meslek değişikliği yapar bunun bi kuralı, kaidesi de yok.

canım artık kimse öyle 22-23 yaşında işe falan başlayamıyo zaten, öyle bi dünya kalmadı..
denemelisin bence.

31 yaşındayım. Akademisyenim. 2.5 yaşında bir oğlum var. Gelecekte onunla birlikte üniversite sınavlarına hazırlanacağım. Hayalini kurduğum bir bölüm var. Okumanın yaşı yoktur bence.

bu kadar istiyorsan yapabilirsin bence.

Istedigin bolumu okumalisin,ben de iktisat fak. Bitirdim istemedigim bir bolumdu ,ise basladim ama vazgecmedim ,aklimdan hic cikmadi sosyoloji okumak,ve sosyolog olmak cok
.sukur okuyorum,3. Siniftayim ,evliyim hamileyim,ben okumaya asigim zaten o ayri da.
Yasim 30 bu arada.
Isyedigin bolumu siddetle soyluyorum Okumalisin
Ins yapacaksin

21 yaşındayım hala uniye hazırlanıyorum. Ve diş hekimliği istiyorum ben napiyim
Ya kazanmak çok zor off. Bi an önce karar ber napicana çünkü cook çalışmamız lazim

3 senedir diş hekimliğini kazanmaya mı çalışıyorsun? Yeteri kadar çalışamama sebebin nedir?

Okunur hem de ne güzel okunur. Bence mutlaka yapmak istediğin mesleğin peşinden git :)

Ne güzel maşallah :) Kolaylıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…