- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi ZeynepCeren
-
Teşekkür ediyorum.22 yaş birşey değil okunur tabiki ama diş hekimliği okumanın zorluklarını iyi araştırdın mı?..cidden çok çok zor..sürekli yeni fakültelerin açılması nedeniyle mezun olduktan sonraki iş imkanları da eskisi kadar iç açıcı değil.emeklerinin karşılığını alamadığın çok nankör bir meslek malesef..yeni bir pişmanlık yaşamamak için iyi araştırmanı öneririm..
Siz de mi geç başlamıştınız? Yoksa başka sebeplerden dolayı mı 28 yaşında bitirdiniz?tıp mezunuyum 28 yaşındayım tusa hazırlanıyorum hala çalışmaya başlamadım.
hayat bu. geç kaldım diye düşünme. ben öyle düşüne düşüne kendimi engelledim ve hakkaten geç kaldım biraz.
ama şimdi kafa yapımı değiştirip hiçbir şey için geç olmadığını kafama kazımaya çalışıyorum.
O zaman inan hiç geç değil canım hayallerinin peşinden gitPara yüzünden bırakmak zorunda kalacak durumda olmam. Tabi Allah Anne babama can sağlığı versin de durumumuz yeter diye düşünüyorum. 3. sınıf biraz fazla masraflı oluyormuş sanırım
Siz de mi geç başlamıştınız? Yoksa başka sebeplerden dolayı mı 28 yaşında bitirdiniz?
Ya da erken bitirdiniz de Tusa mı yeni hazırlanıyorsunuz?
Çok soru sordum kusura bakmayın :)
Beraber kazanalım inşallah.21 yaşındayım hala uniye hazırlanıyorum. Ve diş hekimliği istiyorum ben napiyim
Ya kazanmak çok zor off. Bi an önce karar ber napicana çünkü cook çalışmamız lazim
Teşekkür ederim. Sizede kolaylıklar :)yok ben ilk sene kazandım mezun olduktan sonra tusa evde çalışıyordum uzadı kazanmam.
eğer hedeflenir hata yapmazsan benim yaşımda sen diş uzmanlığına başlamış bile olabilirsin.
inşaAllah: )Beraber kazanalım inşallah.
bu kadar istiyorsan yapabilirsin bence.Herkese güzel günler
Ablalarım, kardeşlerim sizden fikir almak istiyorum. Objektif fikirler benim için önemli.
Ben şu an hali hazırda üni.de okumaktayım, 2. sınıfım. Lakin okuduğum bölümden kelimenin tam anlamıyla nefret ediyorum. Okula gitmek işkence gibi geliyor. O kadar işkence gibi geliyor ki doğru düzgün gittiğim de söylenemez. Bu yüzden de bir çok dersim var geçemediğim. Zaten eve de uzak otobüslerde 2 saat sürünmekte ayrı bir çile.
Herneyse kısa ve özetle, lise son sınıfta pek ders çalışmadım, sınav öncesi de bazı aksilikler yaşayınca pek iyi bir puanım olmadı tabi, ben de şu an okuduğum bölüme girdim. Girerken de aklımda tekrar sınava girme düşüncesi vardı.(çünkü diş hek. okumak hayalimdi) Şimdi seneye tekrar sınava girip, eğer kazanabilirsem okumak istiyorum. Lakin yaşım olacak 22. (tip olarak yaşımı gösteren bir tipim var) Bölümü de 5 senede bitirsem 27 olacak. Sizce mantıklı mı?
Şunu da tekrar belirteyim: şu an okuduğum bölüme devam edersem bir çok dersim kaldığı için muhtemelen 1 sene uzayacak.
Bıktım artık, hayattan keyif alamıyorum, meslek insanın tüm hayatını etkiliyor neticede. Artık bir şeye karar verip ona göre çalışmam lazım.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)
Özel değilse hayalinizi merak ettim :)31 yaşındayım. Akademisyenim. 2.5 yaşında bir oğlum var. Gelecekte onunla birlikte üniversite sınavlarına hazırlanacağım. Hayalini kurduğum bir bölüm var. Okumanın yaşı yoktur bence.
21 yaşındayım hala uniye hazırlanıyorum. Ve diş hekimliği istiyorum ben napiyim
Ya kazanmak çok zor off. Bi an önce karar ber napicana çünkü cook çalışmamız lazim
Herkese güzel günler
Ablalarım, kardeşlerim sizden fikir almak istiyorum. Objektif fikirler benim için önemli.
Ben şu an hali hazırda üni.de okumaktayım, 2. sınıfım. Lakin okuduğum bölümden kelimenin tam anlamıyla nefret ediyorum. Okula gitmek işkence gibi geliyor. O kadar işkence gibi geliyor ki doğru düzgün gittiğim de söylenemez. Bu yüzden de bir çok dersim var geçemediğim. Zaten eve de uzak otobüslerde 2 saat sürünmekte ayrı bir çile.
Herneyse kısa ve özetle, lise son sınıfta pek ders çalışmadım, sınav öncesi de bazı aksilikler yaşayınca pek iyi bir puanım olmadı tabi, ben de şu an okuduğum bölüme girdim. Girerken de aklımda tekrar sınava girme düşüncesi vardı.(çünkü diş hek. okumak hayalimdi) Şimdi seneye tekrar sınava girip, eğer kazanabilirsem okumak istiyorum. Lakin yaşım olacak 22. (tip olarak yaşımı gösteren bir tipim var) Bölümü de 5 senede bitirsem 27 olacak. Sizce mantıklı mı?
Şunu da tekrar belirteyim: şu an okuduğum bölüme devam edersem bir çok dersim kaldığı için muhtemelen 1 sene uzayacak.
Bıktım artık, hayattan keyif alamıyorum, meslek insanın tüm hayatını etkiliyor neticede. Artık bir şeye karar verip ona göre çalışmam lazım.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)
Özel değilse hayalinizi merak ettim :)
Ne güzel maşallah :) KolaylıklarIstedigin bolumu okumalisin,ben de iktisat fak. Bitirdim istemedigim bir bolumdu ,ise basladim ama vazgecmedim ,aklimdan hic cikmadi sosyoloji okumak,ve sosyolog olmak cok
.sukur okuyorum,3. Siniftayim ,evliyim hamileyim,ben okumaya asigim zaten o ayri da.
Yasim 30 bu arada.
Isyedigin bolumu siddetle soyluyorum Okumalisin
Ins yapacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?