22 Yaşında söndürmeye çalıştıklarııı hayat...

Canım sen bu genç yaşında neler yaşamışın böyle??
Çok üzüldüm, en doğru kararı vermişin kendince birşey düşünme artık.
Yeni bir sayfa nasıl aç, yoluna bak. Yaran zamanla kabuk bağlayacaktır.

canım çok geçmiş olsun, en çok bebeğin için üzüldüm...

işte böyleleri insana anneliği hamileliği bile hakkıyla yaşatmıyorlar.

ama kurtulmuşsun neyse ki

sen olayları üstesinden gelmişsin ve senin hayatını söndürememişler canım.

hakkında hayırlısı olsun, bundan sonra mutlu olursun inş

özel muayenede aldırdım ...

yaşadıkların tüyler ürpertici sevdiğin adam güvendiğin insan böyle iğrenç bir kişilik aldıysa zaten o insandan ve ailesinden hiç bir zaman fayda gelmez.sakın kararından dönme.bebek konusuna gelince böyle iğrenç bir adamdan olacak hiç olmasın dicem ama o bebekte senin parçandı.sen ona kırılan ümitlerinle inan çok güzel annelik ve babalık yapabilirdin.ama sen doğrusunu yapmışsın.sakın ümidini kaybetme çok gençsin çok mutlu olacaksın olmalısın...

çok zor şeyler yaşamışsın cnm Allah yardımcın olsun
o adamdan kurtulmana sevindim ama o adamın günahını bebeğine ödetip, ondan vazgeçmene çok üzüldüm...
ama olan olmuş... bundan sonraki hayatında, hep iyi insanlarla karşılarsın umarım... ama unutma, karşında ki kötü bi baba adayı da olsa, karnında ki masum ve senin....
Allah yardımcın olsun

Canım çok üzüldüm okurken, bu kadar küçük yaşta hemde severek evlendiğin bir adamdan bu muameleyi görmen çok acı. ama bence yinde şanslısın ailen yanında olmuş, böyle kötü ve zor bir hayatı yaşamak zorunda kalmamışsın. Umarım bundan sonra hep iyi insanlar çıkar karşına. Bebek konusunda bence doğru karar vermişsin, evet çok yazık keşke kocan iyi bir insan olsaydı da mutlu huzuru bir aileye doğup güzel güzel büyüyebilseydi. Ama bu koşullar altında babasız olan helede böyle bir babaya sahip olacak olan bir bebek büyütmak zor. Helede böyle bir evliliğin ve mutsuzluğun sonrasında seninde psikolojin daha toparlanmadan. Dediğim gibi inşallah çok mutlu bir hayatın ve güzel çoçukların olur bir gün. Sakın üzülme zor olan kısmı geçmiş gitmiş bile.Bundan sonra güzel günler gelir inşallah.

canım beniim. herşeye rağmen çok sağlam bir karaterin varmış bunun farkındamısın. hayata yeniden başlamak için vaktin var. hiç birşey için geç değil. unutmak çok zor yaşadıklarını biliyorum. ama devam edecek hayat herşeyiyle. Allah sana layık olduğun sevğiyi hepsinden önce saygıyı ve insanlığı gösterecek birini nasip eder inş.

Canim yaa sen neler yamissin boyle
İnan okadar cok uzuldumki gozlerim doldu
ALLAH yardimcin olsun. Sen cok guclu bir kadinsin.
O se...sizi ve vicdansiz anasini ALLAH a havale ediyorum neyse beddua etmeyeyim simdi
Tam zamaninda kurtulmussun
Bebegin icinde cok zor bir karar vermissin
Hayirlisi buymus demekki
Yolun acik olsun
İnsallah bundan sonra hep murlu olursun

Son düzenleme:
Seni tebrik ediyorum. Burada şiddet görüpte gitme imkanı olduğu halde hala kocasının dizinin dibinden ayrılmayan insanlar var. Sen yapman gerekeni yapmışsın. Yaşın çok genç. Önünde uzun ve güzel yılların var. Yeniden doğru bir insanla yuva kuracağın günleride görürsün inşallah. O adamdan kurtulduğun için dua etmelisin.

Allah onların gani gani belasını versin o bebeğin de senin de ahın çıkar onlardan!
yaşın çok genç dilerim bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsın

özel muayenede aldırdım ...

Mahkemeye verdi diyorsun ya inşallah başına iş almazsın.

Özel yada hastane farketmez evli birinin bebek aldırması için eşinin imzası lazım. Eğer doktor tanıdıksa ve bu işi sırf rica üzerine yapmışsa bile yasal olmadığı için doktor da yanacak gibi duruyor çünkü işin içinde mahkeme var.

Hakkında hayırlısı olsun.

cok uzuldum ya valla... senın yaşadıkların bı ayrı bıde gunahsız bı yavru onun ne gunahı vardıkıı boyle annesının falan azına bakan erkekler nnıye evlenıyorlar ya evlenmeyın kardesım ananızın sozunden cıkamassınız sızz ... bebegı aldırmana cok üzüldüm ama aldırmasan nasıl bakacaktın onemlısıde babasız bı cocuk buyutmek gunah olan tarafları da var ama caresız olunca ınsan demı... senı cok ıyı anlıyorum bence artık sakın o adama dönme cunku sen onun yuzunden bı cana kıydın ıstemeyerek onun ıcın nasıl yavrun öldüyse sende onu öldür ıcınde lanet adam

çok üzüldüm çok geçmiş olsun..
kurtulmuşsun bebeginede cok üzüldm...
ama o eşinin annesi olacak kadını ALLAH yardımcısı olsun nasıl can verecek pislik veremesinde zaten sürünsün...
gencecik bir insanın mutluluk hayalınden ahından korkmadımı?

Bebeğim öldüğü gün ben bebeğimi değil onu gömdüm toprağa..

normalde bebegı aldırırkende babanın ımzası gerekıyor galıba sız nasıl yaptınız? bıde sızı mahkemeye vermıs ılerde sorun cıkar gıbı me gelıyor

inşallah bundan sonra yüzün güler. o adamadan kurtulmakla iyi etmişsin. seni ezmeye hakkı yok.

geçmiş olsun gerçekten büyüüük geçmiş olsun
bebeğini aldırman kötü olmuş ama o heriften baba olmazdı ki tek başına da zor...
bence boşandığın günü kutlayalım hep birlikte

şiddetle bir evlilik sürmez zaten bence boşanmakta haklısın anasıyla mutlu olsun !

normalde bebegı aldırırkende babanın ımzası gerekıyor galıba sız nasıl yaptınız? bıde sızı mahkemeye vermıs ılerde sorun cıkar gıbı me gelıyor

ben o bebeği karnımdda taaşırken o kızlarla sabahlara kadar eglenıyordu.. ben hamıleyken benı dovdu... benımle anlasmalı bosanırsannn İMZA atarım dedi hıc para ıstemessen nafaka bıle ıstemessen ımza atarım dedı kabul ettım esyallarımı ıstedım evdekı vermediii vermıyorum bızım olcak dedi ... 3 kurus nafakadan korkup 3 parca esyanıın pesıne dusmus bı insannn bebiğinimi dusundugu ıcıın mahkemeye verdı sızce benı ? sadece tazmınat acmıyım haklı durumda olamayımm dıye yaptı.... elbette benımde mahkemede savunmam olacak...
YAPSIN... ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYARSA NAMERT OLSUN... bana yasadıklaarımdan daha fazlasını yaşatamaz..

ne istersin be adam,evlenmişsin işte baba olacaksın birde ,kıymet niye bilmezsiniz anlamam,
iyi olmuş kurtulmuşsun bu adamdan,
bebek içinde üzüldüm tabi ama eğer şu anda hamile olsan inan çok daha üzülürdüm ,
şimdi hayatından silip atabilirsin bu adama ama bebeğin olsa her daim etrafında olacaktı mecbur ..
hakkında hayırlısı olmuş ,mahkemede hiç bişey olmaz merak etme ..sende kendini iyi savunursan senin lehine bile olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…