Çok üzüldüm be canım, minicik evlenmişsin. Bak annende sende çalışıyormuşsunuz acelen neydi ki ? Neyse olmuş bitmiş hakkında hayırlısı olsun.
Sadece anlayamadığım evli olduğun için kanunen eş imzası olmadan bebeği aldıramazsın, dini nikahlı mısın desem ... Boşanma davası açtım diyorsun. Nasıl aldırdın bebeği babasının rızası olmadan ?
özel muayenede aldırdım ...
cok uzuldum ya valla... senın yaşadıkların bı ayrı bıde gunahsız bı yavru onun ne gunahı vardıkıı boyle annesının falan azına bakan erkekler nnıye evlenıyorlar ya evlenmeyın kardesım ananızın sozunden cıkamassınız sızz ... bebegı aldırmana cok üzüldüm ama aldırmasan nasıl bakacaktın onemlısıde babasız bı cocuk buyutmek gunah olan tarafları da var ama caresız olunca ınsan demı... senı cok ıyı anlıyorum bence artık sakın o adama dönme cunku sen onun yuzunden bı cana kıydın ıstemeyerek onun ıcın nasıl yavrun öldüyse sende onu öldür ıcınde lanet adam
normalde bebegı aldırırkende babanın ımzası gerekıyor galıba sız nasıl yaptınız? bıde sızı mahkemeye vermıs ılerde sorun cıkar gıbı me gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?