22 Yaşında söndürmeye çalıştıklarııı hayat...

boşanmakla çok iyi yapmışsın helal olsun sana öyle bir annenin çocuğundan sana koca olmazdı. çocuğuda aldırmakla iyi yapmışsın o adamla sürekli çocuk için görüşmek zorunda kalabilirdin ayrıca çocuk içinde zor olacaktı mümkün olduğunca o aileden uzaklaş ayrıca ayrı bir şehire yerleş izini kaybettir böyle pisliklerin ne yapacağı belli olmaz daha gençsin önüne seni anlayan sana değer veren birileri illa çıkacaktır.allah bu günleri atlatırken sana sabır versin inşallah

Vah vah yaşadıklarına çok üzüldüm meleğim. Sonuç olarak en doğru kararı almışsın.
Dilerim en kısa zamanda tamamen özgürlüğüne kavuşur, sağlık ve huzur içinde yaşarsın.

ne kadar anlayışsız insanlar var ya ... bir anne , baba evladının yuvasını dağıtmak için nasıl bu kadar uğraşır...

allaha nasıl hesap verecek hem huzurunuzu bozup hemde günahsız bir bebeğin aldırılmasına vesile olduğu için...,

canım seni çok iyi anlıyorum babasız büyütmek bir yavruyu çok zordur.. eminim eşin sana vurmasa değişse iyi bir baba olsa

aldırmazdın yavrunu... bebiş doğup onun yanında sana vursa o çocuk nasıl etkilenirdi.. çok kötü bir psikolojisi olurdu...

belki böylesi daha hayırlıdır.. evet çok günah canım ama inşallah allah affeder...

bundan sonra hakkında herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum ..

yeniden bebek sahibi olup mutlu , huzurlu , sağlıklı bir hayatın olmasını diliyorum...

Yazdıklarındaki masumluğu saflığı görünce daha çok burkuldu içim.
1.5 yıldır tanıyamadığın adamı 3 günde tanıman acı olmuş.
Birkez daha gördüm bu kadınlardaki deli fedakarlığı.
Kaç kez dayak yiyip affetmişsin dönmüşsün.Bide hamilesin diye barışmışsın.
Ben hamile olsam daha çok kararlı olurdum boşanmak için böyle bir haysiyetsizden çocuk yapmak ona
en büyük mükafat olurdu çünkü.
Daha hamileyken bunları yapmış o bebek durmaz düşerdi bu şiddete nereye gelirse vuruyomuş.
Rabbim seni bu kötü sınavla sınamış.Kurtulmuşun.
Senden götürdüklerine üzülme sana kattıklarına sevin.
Adam kandırmaca adilik şerefsizlik insansız ve insafsızlık annecilik hatta evcilik...Bunları gösterdi sana.
Bunları barındıran biri hissettiğnde uzaklaşırsın hemen .
Bundan sonraki hayatında umarım evvcilik oynamayı seven biriyle değil seni sayan ve seven biriyle tanışıp
mutlu olursun.

çok tesekuur ederım.... umutlarım bitmedii.. bitemez.. aynı dıleklerım sızler ıcınde ..

allalhım inşallah oo gunlerıde göstercek bana .. ben aynı seylerı yasıyacagımı bile bile barıstım hepp.. ilerde keşke bı sans daha versemıydım dusuncesınde kalmayım diye..

Öncelikle geçmiş olsun.

Her zaman söylüyorum , olaya ve kişiye göre değişir ama hayatta hiç kimse ikinci bir şansı hak etmiyor.
Daha hayatının baharında hiç kimse sizin yaşadıklarınızı
yaşamayı hak etmez.
Verdiğiniz kararlar isabetli olmuş.
Eşinize bir kaç kez şans vermişsiniz ama o şanslar geri tepmiş.
Kurtulan siz olmuşsunuz.
Bundan sonraki hayatınızda tüm mutluluklar sizinle olsun.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
en iyisini ypmışsın sonra çocugum için katlanıyorum deyip sürerdi bu iş bence o adam seni sevmemiş sırf anasına inat seni harcamışlar anasına demiştir gör bak sana hizmetçi getircem diye valla ben olsam ki daha haddine düşmedi kocamın bana el kaldırması o elini kırarım herkes haddini bilecek ilk seni dövdüğünde sende ona vuracaktın eline ne geçerse ve gidecektin dönmeyecektin bu sana tecrübe olmuş ama çocugu aldırmaklada iyi etmişsin o adam sana hayatı daha çok zindan ederdi

yaşadıklarınıza,bebeğinize inanın çok üzüldüm.ama bence çok ii yapmışsınız.o bebk büyüdüğnde psikoloji çok bozulacaktı mutsuz olacaktı çok güçlü davranmışsınız.bundan sonra çok güzel bi hayatınız olur inşallah.

bebeğini aldırman çok kötü keşke başta dikkat etseydin artık sağlık ocakları bile bedava veriyo hapları..boşanman en iyi kararın olmuş bencede niye çekiceksinki...

evlilikler rayına oturmadan çocuk yapmayı doğru bulmayanlardanım.Bebek için üzüldüm fakat boşanmakla en iyisini yapmışsın. umarım bundan sonra mutlu olursun =)

canım benim sabırlı olmaya çalış. bu pislikten kurtulduğuna şükret. çocuk konusunda bi yorum yapamıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. ama hayat devam ediyor. elbet bu çektiklerine başka yerden mükafat gelir. dik dur her zaman.

en güzelini yapmışsın.kürtaja çok karşıyım ama o adam da başına bela olurdu,o çocuk da mutsuz olurdu bu da bir gerçek.sil baştan güzel bir hayat kurman dileğiyle...

çok doğru karar vermişsin canım sakın birdaha dönme o adama anasıyla yaşasın

Doğru bir karar vermişsin canım. Umarım bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun.

Darp raporun var mı, ya da aldattığına dair kanıt?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…