şimdi nasılsın canım iyimisin peki
Yazdıklarındaki masumluğu saflığı görünce daha çok burkuldu içim.
1.5 yıldır tanıyamadığın adamı 3 günde tanıman acı olmuş.
Birkez daha gördüm bu kadınlardaki deli fedakarlığı.
Kaç kez dayak yiyip affetmişsin dönmüşsün.Bide hamilesin diye barışmışsın.
Ben hamile olsam daha çok kararlı olurdum boşanmak için böyle bir haysiyetsizden çocuk yapmak ona
en büyük mükafat olurdu çünkü.
Daha hamileyken bunları yapmış o bebek durmaz düşerdi bu şiddete nereye gelirse vuruyomuş.
Rabbim seni bu kötü sınavla sınamış.Kurtulmuşun.
Senden götürdüklerine üzülme sana kattıklarına sevin.
Adam kandırmaca adilik şerefsizlik insansız ve insafsızlık annecilik hatta evcilik...Bunları gösterdi sana.
Bunları barındıran biri hissettiğnde uzaklaşırsın hemen .
Bundan sonraki hayatında umarım evvcilik oynamayı seven biriyle değil seni sayan ve seven biriyle tanışıp
mutlu olursun.
ne kadar anlayışsız insanlar var ya ... bir anne , baba evladının yuvasını dağıtmak için nasıl bu kadar uğraşır...
allaha nasıl hesap verecek hem huzurunuzu bozup hemde günahsız bir bebeğin aldırılmasına vesile olduğu için...,
canım seni çok iyi anlıyorum babasız büyütmek bir yavruyu çok zordur.. eminim eşin sana vurmasa değişse iyi bir baba olsa
aldırmazdın yavrunu... bebiş doğup onun yanında sana vursa o çocuk nasıl etkilenirdi.. çok kötü bir psikolojisi olurdu...
belki böylesi daha hayırlıdır.. evet çok günah canım ama inşallah allah affeder...
bundan sonra hakkında herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum ..
yeniden bebek sahibi olup mutlu , huzurlu , sağlıklı bir hayatın olmasını diliyorum...
bebeğini aldırman çok kötü keşke başta dikkat etseydin artık sağlık ocakları bile bedava veriyo hapları..boşanman en iyi kararın olmuş bencede niye çekiceksinki...
ben o bebeği karnımdda taaşırken o kızlarla sabahlara kadar eglenıyordu.. ben hamıleyken benı dovdu... benımle anlasmalı bosanırsannn İMZA atarım dedi hıc para ıstemessen nafaka bıle ıstemessen ımza atarım dedı kabul ettım esyallarımı ıstedım evdekı vermediii vermıyorum bızım olcak dedi ... 3 kurus nafakadan korkup 3 parca esyanıın pesıne dusmus bı insannn bebiğinimi dusundugu ıcıın mahkemeye verdı sızce benı ? sadece tazmınat acmıyım haklı durumda olamayımm dıye yaptı.... elbette benımde mahkemede savunmam olacak...
YAPSIN... ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYARSA NAMERT OLSUN... bana yasadıklaarımdan daha fazlasını yaşatamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?