22 Yaşında söndürmeye çalıştıklarııı hayat...

22 yaş,bunca ağırlık..üzüldüm...Allah yardımcınız olsun...Allah hakkınızda hayırlı olanı versin.inşallah bundan sonra sizi hep güzel,huzur ve mutluluk dolu günler bekler.

otursun şimdi annesiyle odun.. şu annesine aşırı düşkün erkeklere öyle bir sinir oluyorum ki evde kalsınlar inş. evlilik yüzü görmesinler. canım benim bebeğin için dua etmekten başka çaren yok bazı şartlar insanı böyle şeylere itiyor işte artık önüne bak unut bunları..

Aferin akıllı kızım çok güzel bir karar vermişsin bundan sonra hayatın çok güzel olur insallah aneciğinle birlikte.
Bunlar kendilerine eş değil analarına ve kendilerine parasız hizmetçi alıyorlar.benim 18 yaşında kızım var inanı kıyamam odasını bile ben toplarım o benim gözümde çok büyümüyor.sonra evlenip kendini bilmezlerin kapısında paspas oluyorlar.Valla ben o eve anayla oğulun basına yıkardım.

eşinin izni olmadan çocuğu aldıramazsın... evliysen kürtaj için eş rızası gerekir. ???

Cok zor seyler yasamissin okadar üzüldümki,
eski kocan olacak o adamada edilecek cok laf var ama Allahindan bulsun, Allah büyük, yanina koymasin insallah !!
Bu arada bisey daha sormak istiyorum,1 bucuk yil flört döneminizin oldugunu söylemissin,
ozamanda hic anlamadinmi siddet egilimli biri oldugunu ?
yani nebilim baskalariyla dövüsürmüydü? annesine bukadar düskünmüydü?
yada seni ozamanlardan ittirip kakmisligi varmi?
kavga ederken nasildi tepkileri?

merak ediyorum cünkü evlenmekten korkar oldum,
evlenecegimiz adami nasil taniyacaz bilmiyorum...

ne diyeceğimi bilemiyorum keşke sizi dövdüğünde karakola gitseydiniz
şikayetçi olsaydınız
doktor raporuda alınınca uğraşırdı
allah yardımcınız olsun yaşınız genç
herşey iyi olur inş.

Zararın neresinden dönersen kardır..doğrusunu yapmışsın.onları hayatından çıkartarak.

eşinin izni olmadan çocuğu aldıramazsın... evliysen kürtaj için eş rızası gerekir. ???

ben onu eş olaraka görmuyorum ... eşım falaan yok benım. o baba olsaydı paraaya cocugunu satmazdı benden hıc bısey talep etmssen bosanma daavasında ımza atarım dedı uc kurus para ıcın bebegını dusunmeyen adama ne sorcaktım ben? ben hamılyken sabaaja kadar kızlarla gezen bı ınsanaaaa ne dıycektım ben ? hamılyken benı doven adamdan bıde rızamıııı alcaktımm.... YOK ÖYLEEE Bİ DÜNYA............... BEN BURDAYIM napıabılıyosa yapsın.. zira canımı bundan daha fazla acıtamaz ............

1 bucuk yıllık flört donemlerımızde tartısmlarımız oldu benım onu ittiğim onun benı ittiğii ama bu kadar şiddetli değildii tabi..
aannesıne duskun falan degıldı... eve zor gonderıyodum ben yanımdaann evlendıkten sonraaaa ne olduysa anası babası oldugu aklınaaaa geldi... dugun dans muzıgımızı bıle annesının onayından gectii o begenmeseydı o olmıcaktıı allahın kultursuz cahıllerıyle urastım .. hata bende... aama kurtuldum... ınsallah hakkında hayrlısıı olur acele etme bı evlılık ıcın saygının olmadııgı bı yerdeee ölümüneee sevgı olsadaaa sıkıntıııııı oluyooo :)

annem hep der kızın kaderi anneye cekermiş.gercekten de öyle..yasadıkların hiç olacak gibi değil,bu adam nışanlıyken de mi böyleydi,nasıl bir hayvanmış bu ya..ama merak etme eden bulur,duyacaksın bir gün sana cektirenlerin basına gelenleri hem senin günahına gırdiler hem de günahsız yavrunun..sabret ve bekle

sevgili arkadaşım yaşadıkların gerçekten çok ağır. umrım bundan sonra Rabbim sana ömür boyu mutlu huzurlu bir ömür nasip eder.

şimdi kendine güzel bir hayat sun canım daha çok gençsin mutlaka psikologa git yasadıklarını atlatman için

Allah yar ve yardımcın olsun.Yaşadıkların çok zor Rabbim bundan sonraki hayatında huzur ve mutluluk versin inş.

Çok üzüldüm adınıza,yapacak bir şey yok,malesef bir hayvanla evlenmişsiniz kusura bakmayın
Çocuk aldırma olayına da ayrı üzüldüm ama çaresiz kalmak böyle bir şey olsa gerek..O adamdan babalık namına bir hayır geleceğini sanmıyorum diyebileceğim tek şey var geçmiş olsun,umarım karşınıza bir insan çıkar ve mutlu olursunuz ne diyeyim..

doktor belkı saglıkdan dolayı alınması gerektı dıye rapor yazdıysa bebek ölmustu dusuk oldu gıbı bu tur bısey yazdı ıse sorun cıkmaz dıye bılıyorum

en doğrusunu yapmışsın ileride çocuğun olduğunda bunlara o da şahit olacaktı.mutsuz bir evlilik ve psikolojisi bozuk çocuk(lar)Allah yardımcın olsun.

Senin yaşında bir yeğenim var, birlikte yaşıyoruz, kızım gibidir. Gözünün içine bakıyoruz, bir düşündüm içim acıdı. Rabbim o hayvandan sorsun bunun hesabını. Doğru kararlar vermişsin, genceciksin eminim bundan sonra çok güzel şeyler yaşayacaksın. Allah ım korusun seni

Çok merak ediyorum,çıkma sürecinde bu adam sana nasıl davranıyordu?Bundan sonra kendi hayatına bakıp,eğitimin yoksa eğitimini tamamlayıp,kendi ayaklarının üzerinde dur,erkeklere hiçbir zaman güvenilmez .

yaşının en güzel döneminde yaşadıkların..

hayatının en zor sınavını yaşamışsın belli ki..

sevdiğin adamdan kim bilebilirdi bunları göreceğini.. sen senelerini verip böyle olacağını nerden bilebilirdin..,,

yorum yapamıyorum inan. bebeğin için kötü yaptın iyi yaptın diyemem ama çocuk dünyaya gelse bile o adam sana da o yavruya da rahat vermezdi. belki onun için de hayırlısı budur. ya da babasız büyüyecekti dediğin gibi.

ama ben seni ve sabrını tebrik ettim. denemişsin olmamış o ş.. adam düzelmemiş.

duruşunu bozma. hayat en güzel şeyleri versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…