22 yaşındayım 8 aylık evliyim boşanma kararı aldım YARDIM EDİN

sizce?

• ayrıl

• bi daha düşün

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah kolaylık versin.. Evli olan arkadaşlarım bilir.. Evlilikte kriz dönemleri mevcuttur. Ama siz ilk alışma evresinde arkadaş sayesinde büyük yaralar almışsınız. Ben şuna inanmıyorum bu insan asla değişmez. İçinde merhameti olmayan biri daha 8 ayda böyle hırpalarsa çocuk yok bişey yok ben olsam dönmem. Güvenmem...güvenemem.. Daha genceciksin geriye bakma ileriye dair yeni bir sayfa açmalısın derim ben. Ama seçim ve sonuçları sadece seni ilgilendirir. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.

Ben mütedeyyin bi insanım erkek arkadaşım gmrüştüğüm biri olmadı. Eşim de yakışıklı düzgün sakin biri gibi görünüyodu. Sevdim evlendim..

Tipine bakarak mı evlendin?
Mütedeyyin insanlar konuşmuyorlar mı?
Hiç mi fire vermedi bu insan tanışma nişanlılık döneminde bu kadar pis huyu bi arada bulunduran biri sonuçta
Sen dindarım demişsin burada, başta da dini zaafiyetlerim yüzünden bana laf etti demişsin.
Bu adamla dindar gözüküyo diye romatik islama mı kapıldın acaba? Üç ayda bu kadar güven nasıl oluştu?
Seni suçlamıyorum yanlış anlama ama aklım almadı bu mevzuyu.
Bu kadarcık yazında adamdan tiksindim bi de o olayları yaşamışsın.. kurtulduğuna şükretmelisin.
Böyle bi babaya sahip olduğun için sevindim. Hiç üzülme.

Bu durumlari konussaydiniz keske beklentin ne diye?Ozaman neler gormustun sikinti?

Bişanlılıkta ipuçları vardı ama önemsememiştim. Cahillik işte sevince herşey çözülür sanıyosunuz. Dindarım ben ama tabiki zaaflarım var. Eşim radikal. Bu yüzden dinden çıkardı ya beni zaten.. Hiçbir şekilde yeterli değildim. Olamadım

Bu durumlari konussaydiniz keske beklentin ne diye?Ozaman neler gormustun sikinti?
Konuştum. Hatta ikibci görüşmede uyuşmuyoz ayrılalımda dedim ağladı yalvardı babama. Nasıl istiyosa kızınız öyle olcak dedi. Evlenene kadarmış herşey...

Nasil sikintilar vardi ?

Arkanızda olmaları ne kadar güzel ailenizi tebrik ediyorum evlatlarının arkasında durabiliyorlar.ya olmasalardı ne yapacaktınız işiniz daha zordu.daha yaşınız küçük çok Mutlu olursunuz bundan sonra inşallah şu mübarek günde en hayırlısı olsun Hakkı'nızda.

Ben de oy veren 99%luk kesimdenim, boşan tabiiki..
Mayıs ayındayız yüksek lisans için açılan başvuruları takip et vakit kaybetme hemen önümüzdeki dönem yüksek lisansa başla. YL olmazsa da bi iş ara hemen kendine. Hiiç arkana bile bakma. Yazık gençliğine be güzelim. Bu yıl mezun olanlardan geri kalmış değilsin hem, diren ara vermemiş gibi devam et hayatına. Hangi bölümsün hangi yl istiyosun? Yaz bana yardımcı olabilirsem elimden geleni yaparım sana. Ankarada yaşıyorum şu an ama İstanbulda da çok hoca tanırım. Gözünü seviyim dik dur aklını başına topla yaa.

Elbette ve tabi ki dönmeyin. Bugün burada noktalamazsanız, yarın çok daha ağır şeyler yaşayacağınız garanti görünüyor. Bu iş çoktan kangren olmuş, kesip atmazsanız daha da ilerleyecek. Çoook gençsin, inan çok sürmez toparlanman, öyle güzel günlerin olur ki ileride, hatırlamak istemediğin berbat anılar zihninden silinir gider...

Bir çok kişiden daha donanımlı ve imkanlısınız anlattığınız kadarıyla, 15 yaşında köyünden koparılıp köle satar gibi gurbete birinin karısı olmaya gönderilen kimsesiz iz bilmez dil bilmez biri değilsiniz. Açıkçası ben 2 bölüm bitirmiş, 2 dil bilen birinden daha mantıklı kararlar, daha sağlam bir duruş beklerim. Hemen hemen hiç tanımadan, artık genç sayılabilecek bir yaşta evlilik yapmışsınız, bir de kendinizi eşinizin insafına bırakmışsınız. Bence silkinip toparlanın, hayatınızı kendi ellerinize alın, aileniz de size destek oluyor sanırım, bu da herkese nasip olmaz. Yaşınız çok genç , hayat bir kere yaşanıyor, kimsenin 'eşyası' olmayın hayatta, kariyer mi yapmak istiyorsunuz, eğitiminize devam mı etmek istiyorsunuz karar verip, bir birey olarak hayata devam edin.

Sakın geri dönme daha çok gencsin hayatını mahvetme

Boşanıp kaldığınız yerden (evlenmeden önceki) hayatınıza devam etmelisiniz.

Hemen işlemleri başlatın ve bu kamburdan kurtulun 22 yaş hiçbişey çocukta yok. 8 aylık bi evliliğe anca hata gözüyle bakılır toplumda da bi sıkıntı çekmezsiniz.

Ben de şunu anlamıyorum; böyle adamlar neden tek vasfı yemek, temizlik, doğurmak olan kadin almazlar zamanında. Al işte kendini gelistirmemis birini...itaatini de etsin, yemeğini de yapsın bacim dön evine annenin babanın yanina. Kadınlar kontes olunca suç ama erkekler her daim paşa zaten

Herkese boşan demesi kolay cidden
Hemen boşanmayı düşünme millet neler yaşıyor sosn bir kez konuş bir şans ver en azından yuva kolay kurulmuyor ama sonradan eğer yine tekerrür ederse bu olaylar bir daha şans vermeyeceğini söyle ve gerçekten yaşanırsa aynı olaylar bitir.

Yaşın genç daha büyük sağlık sorunları yaşamadan döndüğüne şükret kimseye boşan diyemem ana hayatta böyle yaşanmaz doğru olanı yapmışsın tahsilli ve akıllısın hayat uzun yaşa ve gör inşallah ileride daha Mutlu bir yuvan olur sakın hayata küsme Allah yardımcın olsun... Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…