22 yıl yanımda olmayan anne, bir zahmet bundan sonra da olmasın..
22 yildir görmedigin anneyi afedermisin , yillar geldi gecti ama izleri pis kaldi , cok sey yasattirildi ,herseye ragmen siz olsaniz napardiniz,
bende böyle dusunuyorum aslinda ama bazen kendimi bu soruyu sorarken buluyorum affedilirmi...
Affetmek iyilerin intikamıdır... İyileştirir insanı, keza konu ''anne''. Cennetin ayaklarına serildiği rivayet edilen-anne...
Annem herşeyim benim-güzel bir ailede yetiştim, bu konuda sizi tam olarak anlayamam. Ne desem yaşamadığım için eksik kalacak. Ama düşündüm de; ben annemi 22 yıldır görmüyor olsaydım-beni terketmiş dahi olsaydı ben yinede sıkıca sarılırdım ona. Bir 22 yılı daha onsuz geçirmek istemediğim için
Affetmek iyilerin intikamıdır... İyileştirir insanı, keza konu ''anne''. Cennetin ayaklarına serildiği rivayet edilen-anne...
Annem herşeyim benim-güzel bir ailede yetiştim, bu konuda sizi tam olarak anlayamam. Ne desem yaşamadığım için eksik kalacak. Ama düşündüm de; ben annemi 22 yıldır görmüyor olsaydım-beni terketmiş dahi olsaydı ben yinede sıkıca sarılırdım ona. Bir 22 yılı daha onsuz geçirmek istemediğim için
Anneye öfke olmaz, olmamalı bence. Zaten terketmiş olsa bile, affedilmek için çabalıyor belli. Anne sıcaklığı, anne kokusu kimselerde olmaz. Anne eksikliğini kimseyle kapatamazsınız, bence kalan ömrünüzü annenizi anlamaya çalışarak-sevmeye çalışarak geçirin. Affedin ki ruhunuz hafiflesin
Yüzüne bile bakmazdım.
Doğurmakla anne olunmadığını hepimiz biliyoruz.
Affedilecek şey değil asla.
evet o rivayet herkes icinde gecerli degildir galiba , bi yandan cok öfkeli cok hircinim ama bir yandan da özlüyorum özledikce kinlesiyorum,artik icimde tam huzuru bulmak istiyorum , sebebi babannemin aldatti iddiasiydi ve babam türkiyeye gelmeden bir günde gönderildi , haber aldim gerci hep aliyorum artik yaslaniyorum duygusalliga vurdum galibabilmiyorum kafam karsik , kinle yasamak gercekten cok yorucu..
bılemezsın bılemezsınız.şu anda benım çok yakınım bunları yaşamasa bılmesem 22 yıl görmemişsin aman arama sorma dıye yorum yazardım. ama nerden bılıyosun onun 22 yıl neler cektıgını. benım yakınımda ilk evlılığınden olan çoçuklarına hasret olarak yıllarını gecırmış.cahılmış bırşey bılmıyormuş şimdiki gıbı gazeteye tvye cıkmak yok iletışım guç.eskı esı tehdıtle döverek almış çoçukları elınden göstermemış bır daha. kadınında gıdecek kımsesı yokmuş. onlara hasret yıllarını gecırmış. çoçuklar buyuyunce annlerını bulmuşlar ama tabı babaları tarafından doldurularak.yok senı terkettı senı bıraktı aramadı felan dıye.kadın hep onlara özlem duydu alayacağın
bılemezsın canım bır annenın yasadıklarını.gözle görduğun şeyler varsa orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?