bu arada babam da basladi git gör diye yillar boyunca kacir et simdi gel git gör de, allahim ne manyak aileye deng gelmissin benide dengesiz yaptilar..
evet o rivayet herkes icinde gecerli degildir galiba , bi yandan cok öfkeli cok hircinim ama bir yandan da özlüyorum özledikce kinlesiyorum,artik icimde tam huzuru bulmak istiyorum , sebebi babannemin aldatti iddiasiydi ve babam türkiyeye gelmeden bir günde gönderildi , haber aldim gerci hep aliyorum artik yaslaniyorum duygusalliga vurdum galibabilmiyorum kafam karsik , kinle yasamak gercekten cok yorucu..
istemezmiyim tabiki istedim , o adami bulmaya calistim tasinmis baska bir sehire , bulamiyorum... babannem hemen aglamaya basliyor ben öyle birsey yaparmiyim diye , diger akrabalar halen anlamadiklarini söylüyorlar , babami cok severmis bilmiyorum..yani bisey cikmiyor herkes bi baska birsey söyluyor, bilmiyorum kafamda yillardir gel git ler var unutmak istiyorum herseyi ama mazim izin vermiyor , kk sormayi gerek duydum benmi kindarim yokssa dogal biseymi bu,
22 yildir görmedigin anneyi afedermisin , yillar geldi gecti ama izleri pis kaldi , cok sey yasattirildi ,herseye ragmen siz olsaniz napardiniz,
22 yildir görmedigin anneyi afedermisin , yillar geldi gecti ama izleri pis kaldi , cok sey yasattirildi ,herseye ragmen siz olsaniz napardiniz,
bende böyle dusunuyorum aslinda ama bazen kendimi bu soruyu sorarken buluyorum affedilirmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?