iftira ata bileceklerini hic dusunmedinmi:)
boyle yapanlari cok duydum, bu yuzden kendin merak edip gercekleri ortaya cikartmak istemedinmi?
evet bizde de buna benzer hikaye , babam hakime para vermis iki cocuguda kücük yasda babaya vermisler..sonra hemen yurtdisina getirildik ve doldurulus da vardi , üveyannede cabasi ..cok kötü bir insandi tokat ney bilmezken cocuk bedenimiz en pis dayaklari gördü... bunlarin hepsinin farkindayim ama iste ekmek bir defa bölündü ...herseyin suclusu o olarak yetisdim benim icin anne cennet degil cehennemin kapilari
Eğer affedeyim mi diye soruyorsan affet derim.Hiç bir şey yapmadıysa bile seni 9 ay karnında taşıdı.Sadece bunun hakkı bile bir ömür ödenmez.
Ama sıkı fıkı olayım can ciğer o sana kalmış.Sonuçta 22 yıllık bi yabancı bi bağınız olmamış.Affedersin ama can ciğer olmazsın yada olursun bu senin tercihin.
Ben olsam diye düşünüm,fakat mantıklı bi cevap alamadım sonuçta objektif olamıyorum benim annem canım herşeyim hayatta ki tek varlığım buradan bakınca ne olursa olsun canım der bağrıma basardım derim sana
istemezmiyim tabiki istedim , o adami bulmaya calistim tasinmis baska bir sehire , bulamiyorum... babannem hemen aglamaya basliyor ben öyle birsey yaparmiyim diye , diger akrabalar halen anlamadiklarini söylüyorlar , babami cok severmis bilmiyorum..yani bisey cikmiyor herkes bi baska birsey söyluyor, bilmiyorum kafamda yillardir gel git ler var unutmak istiyorum herseyi ama mazim izin vermiyor , kk sormayi gerek duydum benmi kindarim yokssa dogal biseymi bu,
Gönderilmiş annesi ama...Konu sahibinin son açıklamasını okudunuz mu ?22 yıl anne sıcaklığından, kokusundan ayrı büyümüş bir insandan çok şey istiyorsunuz. herkes doğurur ama herkes anne olamaz. kendisine bu denli muhtaç olan bir bebeği, yavrusunu bırakabilmiş bir annenin sıcaklığı da kokusu da şöyle dursun, yüzünü görmeye bile gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?