22 yil gecti ama ..., siz olsaydiniz napardiniz?

iftira ata bileceklerini hic dusunmedinmi:)
boyle yapanlari cok duydum, bu yuzden kendin merak edip gercekleri ortaya cikartmak istemedinmi?

istemezmiyim tabiki istedim , o adami bulmaya calistim tasinmis baska bir sehire , bulamiyorum... babannem hemen aglamaya basliyor ben öyle birsey yaparmiyim diye , diger akrabalar halen anlamadiklarini söylüyorlar , babami cok severmis bilmiyorum..yani bisey cikmiyor herkes bi baska birsey söyluyor, bilmiyorum kafamda yillardir gel git ler var unutmak istiyorum herseyi ama mazim izin vermiyor , kk sormayi gerek duydum benmi kindarim yokssa dogal biseymi bu,

bence burada annenin ne şartlarda bıraktığı önemli.annenle görüşüp dinlemeni öneririm

bu arada babam da basladi git gör diye yillar boyunca kacir et simdi gel git gör de, allahim ne manyak aileye deng gelmissin benide dengesiz yaptilar..

Bence affedın sızınde dedıgınız gıbı ruhunuz rahatlar ve düsünün bı eger vefat ederse afetmedıgınız ıcın hayat boyu o buruklukla yasarsınız, herkes hata yapar bence gecmısı fazla kurcalama gıt elını öp...

Eğer affedeyim mi diye soruyorsan affet derim.Hiç bir şey yapmadıysa bile seni 9 ay karnında taşıdı.Sadece bunun hakkı bile bir ömür ödenmez.

Ama sıkı fıkı olayım can ciğer o sana kalmış.Sonuçta 22 yıllık bi yabancı bi bağınız olmamış.Affedersin ama can ciğer olmazsın yada olursun bu senin tercihin.

Ben olsam diye düşünüm,fakat mantıklı bi cevap alamadım sonuçta objektif olamıyorum benim annem canım herşeyim hayatta ki tek varlığım buradan bakınca ne olursa olsun canım der bağrıma basardım derim sana

bence mutlaka annenle göruşmelısın.bırde ondan dınlemelısın.nerden bılıyosun sana anlatılanların doğru olduğunu.açıkcası hıçbır annenın durduk yere evlatlarını arkasında bırakacağına ınanmıyorum.çunku bende bır anneyım. onun bunun dolduruşuna gelme annenle mutlak göruş cnm

ne mutlu size annen can olmus ki sana annem canim tek varligim diyorsun, sagol yorumun icin .

hic ama hic inanma derim babanneni ne kadar sevgi duysanda. Inan o aglamalar sirf seni kaybetme korkusu yuzundende ola bilir...
madem o adami bulamadin, annenin ailesi ile konusa bilirsin, en azindan kendi anneni dinlemen gerekir.
iki tarafli dinlemenin herzaman yarari vardir diye dusunuyorum.

kimseye kanma derim, kendi kulaginla, kendi gozunle gorup inan herseye. ya 22 senedir sen anne sevgisinden mahrum kaldigin gibi oda evladina kaldiysa?

belki bir seyler yasanmistir, ama herkesin bundan payi vardir. Zadece gunahkar olan annen olmaya bilir...

zor bir durum sizin icin ama, en azindan kurtulursunuz bu soru isaretlerinden

Kim bilir ne olmuştur canım ne çekmiştir annen hiç bi anne bırakmak istemez bebeğini bi konuş hem anne hasretin diner

Komşumuz çok eziyet gördü dayak yedi bıraktı gitti düzen kurdu sonra almaya geldi vermediler nikahı yoktu çocuklar onun üstüne değildi cahildi kimsesi yoktu destek olucak mahkeme aç al çocuğunu diycek çocuklar nefret ediyo annelerinden nasıl dolduruldularsa sen yapma anla dinle önce

Bence affedin bi de kendisinden dinleyin.Zaten affettim demekle hemen buzlar erimez ama haklıysa belki acınız biraz olsun hafifler:44:

Of of.. simdi ne desem bilemiyorum.. her insan hata yapabilir ayni sey bizim basimiza bi sebepten dolayi gelmeyecegine kesin konusamayiz.tek soru neden sizi terketmis gercekten ölümlu kalimli cok mu cok gecerli bi sebep mi.. 22 yil dile kolay... Allah sabir versin..

Gönderilmiş annesi ama...Konu sahibinin son açıklamasını okudunuz mu ?
Gönderilmiş, gitmemiş yani...

bence affetmemen gereken annen değil seni annenden ayıran baban, babaannen ve başka kim sorumluysa...
kinle büyüdüm diyorsun ama bu tam türk filmi hikayesi. annen gerçekten aldatmış bile olsa seni annenden ayırmaya kimsenin hakkı yoktu. bu senin annenle aranda olan bir şeydir. aklın ermeye başlayınca annenle aranda çözebileceğin bir şeydir. annene babanı aldattığı için küsersin veya affedersin, bu senin bileceğin bir şeydir. sen çocukken senin adına karar veremezler bu konuda.

ikinci planda ise annenle konuşmalısın. o dönem ne yaşamış, bunca yıl ne yaşamış. hepsini bilmen gerek. en azından görüşmeyecek olsan bile bir kere dinlemen gerek mutlaka. bunca yıl anne olmamış bundan sonra olmasın ne demek. insan 50sine 60ına geliyor yine annesini babasını arıyor. bugün reddetsen yarın yine ihtiyaç hissedeceksin.en azından dinleseydim diyeceksin. diyeceksin de diyeceksin. ama baktın anneni dinledin. aramamış sormamış seni, sen de anne sıcaklığını hissetmiyorsun, denedin olmadı. o zaman kendini zorlamanın alemi yok. ama bence görüş. bir şey kaybetmezsin. annen o senin. çöpe bırakıp gitmemiş ya. belli ki kendi imkanları dışında gelişmiş olay. çok acı gerçekten. ve dediğim gibi anlattıklarından annene kin duymanı gerektiren bir şey görmüyorum. seni annenden ayıranlara ki duy. üzüldüm annene.

insanlar ömürlerini keşkelerle geçiriyor. hiçbir şey için geç değil. dediğim gibi daha sonra görüşmek istemeyecek olsan da keşkelerini dindir. kinini dindir. için soğur. mutlaka görüş. dinle dinle dinle... sonra ölçüp tartarsın. şuan ölçü tartabileceğin bir şey yok. tek taraftan bakıyorsun ve dolduruşlarla, yaşadıklarının yükünü annene yükleyerek...

Bence annenizi bir dinleyin derim bir vakit geçirin bakalım neler hissedeceksiniz belki doğumdan beri yanınızda olan biri gibi olmaz ama yine de zaman ver şans ver.

Anne adayıyım belki cevabım duygusaL olacak ve sizi yanlış yonlendirecegim ama affedin bence üç günlük ölümlü dünya..dokuz ay karnında sizin kipirtilarinizla yaşamış belki sizi birakma sebebi çok geçersiz ve yersiz ama affedin.ben annemi çok seviyorum ve onun olmadığını düşündüğüm bir hayatta yasamayi düşündgmde herşey anlamsız geliyor ama sen Annenle bsey paylasmamis uzak kalmissjn bole hissedemezsin Ma bir 22yil daha kaybetme ki bilemeyiz belki allah okadar ömür vermeyecek annene oyuzden geç kalma derim ben ..

İnsanların neyi, ne ruh halinde içinde yaptıklarını anlamak için onları dinlemek gerekir. Hele ki bu bir anne ise. Kimseyi affetmek zorunda değilsin ama keşke dememek için görüşmeni tavsiye ederim.

çok zor bir soru aslında ama cevabı belli mesela benm kızımı babası aramıyor tek dediğim bu güzel çocukluk yıllarında olmadıktan sonra neyleyim büyüdükten sonra ben onu yada kızım onu ne yapsın bence affetmek onlara ödüll tabki bundan sonrada onsuz devam et hayatına

aldatmışsa babanı aldatmış. annelik ayrı eşlik ayrı. kendi gitmemiş gönderilmiş. sen ne için kızıyosun babanı aldattı diyemi... seni aramadı diyemi... babanı aldatması seni sevmediği anlamına gelmez. aldatıp sizi bıraksaydı tamam. bi gençli hatası yapmı. doğruysa tabi

annenizle oturup bir konuşsanız. bazen gerçekten yanlış doldurabiliyor aileler çocukları. bi süre sonra annenizin yalanmı doğrumu konuştuğunu zaten anlarsınız. anladığım kadarıyla anneniz sizi terketmemiş zaten. önce tanışıp konuşun hayatınızda yer alıp almayacağına zamanla karar verin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…