22 yil gecti ama ..., siz olsaydiniz napardiniz?

22 yildir görmedigin anneyi afedermisin , yillar geldi gecti ama izleri pis kaldi , cok sey yasattirildi ,herseye ragmen siz olsaniz napardiniz,

herşeye rağmen demişsin ya , ben olsam kendimi hazır hissettiğim zaman annemle konuşurdum.
Onun ağzından duymak isterdim.
Bunca yıl yaşadıklarımı da ,kaybettiklerimi de ona anlatırdım.
Geçmişi getiremezsin asla ama bu şekilde bir kez olsun yüzleşerek gelecekteki yükünü hafifletirsin muhtemelen.
Kini ve nefreti taşımak çok zordur hele bu anneye karşıysa.
Annemi kaybettim 3 sene olacak.
Annenin yerini bu hayatta hiçbir şey tutmaz.
Annen gerçekten bir hata yapmışsa geçmişte,bu hatanın bedelini zaten sizlerden uzaklaştırılarak en ağır biçimde
ödemiştir.Sen de böyle düşün.
Ama ya annen suçsuzsa.
Yetişkin bir insansın artık her ne kadar bu yüzleşme sana çok ağır gelse de bence bir kez olsun sakince ve tarafsızca dinlemelisin anneni.

Annenize iftira atilmisda olabilir
Ve siz cok uzakta oldugunuz icinde kendini ifade imkani olmamais sanirim, heleki 22 yil once.
Bence sucu ne olursa olsun , babanizdada hata var babanizin annenizden sizi bukadar esirgemeye hakki yoktu, kendisi nefret etmis olabilir ama cocugun anneye ihtiyaca farkli, her iki tarafta hayattayken hasretle gecmis, hic olmazsa belli araliklarla o sizin anneniz deyip gorusturebilirdi. Öz anneden hakime para verip aliyor, dayak atan uvey anneye teslim ediyor. Sizde cocuk aklinizla hic olmazsa babam terketmedi deyip annenize hirslandiniz hakli olarak. Buyukler kendi hirslarini cocuklarini kullanarak cikarmamali.
Bence annenize sans verin, daha baska bedeller odemeyin.
Tabi son karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…