• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 Haziran’da transfer yapılacaklar gelin birlikte bekleyelim ✨

zbkaraca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
43
34
3
28
Merhabalaaar, mayıs başı başladığımız sürece devam ediyoruz, 2 tane 8 hücreli 3. gün embriyomuz var, 23 Haziran’da donmuş embriyo transferi yapılacak, ilk denememiz çok heyecanlıyım aynı gün ya da 1-2 gün önce sonra transferi planlanan varsa bu süreci birlikte takip edelim isterim ✨🌸🥹

Benim 5. Gün donmuş embriyo transferim cumartesi (21 Haziran) günü oldu. Tek embriyo, ilk denemem 🌸 çok da heyecanlıyım. Beraber sayalım günleri. Test tarihim 2 Temmuz 💫💫💫

Benimki de 3. Gün embriyosu, ilk denemem heyecanla bekliyorum test tarihini şimdiden ✨🌸 5 Temmuz test günüm 💞
Benim 5. Gün donmuş embriyo transferim cumartesi (21 Haziran) günü oldu. Tek embriyo, ilk denemem 🌸 çok da heyecanlıyım. Beraber sayalım günleri. Test tarihim 2 Temmuz 💫💫💫

İnşallah çok çok güzel geçer, bol bol dua ediyorum elimizden gelen her şeyi yaptık nasipte varsa bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza 🌸✨ ben de şu an yoldayım saat 10 gibi yapılacak transfer, heyecandan kalbim duracak sanırım 🥹
Ben de transfer sonrasi için hazırlık yaptım temizlik yemek falan rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰

İnşallah çok çok güzel geçer, bol bol dua ediyorum elimizden gelen her şeyi yaptık nasipte varsa bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza 🌸✨ ben de şu an yoldayım saat 10 gibi yapılacak transfer, heyecandan kalbim duracak sanırım 🥹
Nasılsınız neler hissediyorsunuz 😊

Merhaba harika insanlar!

23 Haziran’da transfer olan biri olarak buradayım. Hepimiz bu yolculukta birbirimize güç verelim, güzel enerjimizi paylaşalım. Pozitif kalalım, umutlarımızı diri tutalım! Güzel haberleri birlikte kutlayacağız, inanıyorum 💖✨

Nasılsınız neler hissediyorsunuz 😊
Çok güzel geçti bence, transferden sonra yatmaya devam etmek zorladı biraz 😂 ama çok pozitif güzel hislerle girmiştim aynı hislerle çıktım transferden ♥️ hatta transferden çıkıp dışarıda kahvaltı yapmaya gittik öyle bi rahatlık😂 doktor da çok umutlu konuştu, içimde güzel hisler var ✨
Merhaba harika insanlar!

23 Haziran’da transfer olan biri olarak buradayım. Hepimiz bu yolculukta birbirimize güç verelim, güzel enerjimizi paylaşalım. Pozitif kalalım, umutlarımızı diri tutalım! Güzel haberleri birlikte kutlayacağız, inanıyorum 💖✨
Hoşgeldin aramıza ✨🌸

Sessizlik var içimde. Ne umutla doluyum, ne korkuyla. Ne ağrım var, ne belirti. Hiçbir şey hissetmiyorum. Bu sürecin içinde kaybolmuş gibi… Bu duygusuzluk normal mi, yoksa alıştığım hayal kırıklıklarının bir savunması mı?

Sessizlik var içimde. Ne umutla doluyum, ne korkuyla. Ne ağrım var, ne belirti. Hiçbir şey hissetmiyorum. Bu sürecin içinde kaybolmuş gibi… Bu duygusuzluk normal mi, yoksa alıştığım hayal kırıklıklarının bir savunması mı?
Birini bu kadar iyi anlamayı istemezdim aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bu defa diyoruz ve umudumuzu kaybetmiyoruz 😊

Birini bu kadar iyi anlamayı istemezdim aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bu defa diyoruz ve umudumuzu kaybetmiyoruz 😊
Bol bol dua, bol bol sabır, bol bol tevekkül ile geçireceğiz bu süreyi… Yalnız olmadığınızı, bu süreci birlikte geçirdiğimizi unutmayın ✨ dualarım sizinle, allahım hepimiz için gönlümüzden geçen her güzel şeyi hayırlı ve kolay eylesin 🙏🏼

Kızlar aranızdan progesteron iğne kullanan var mı? Bugün karından vurdum, hafif şişlik var acıyo dokununca ama kızarıklık falan yok diye birkaç gün takip edin ateşiniz çıkarsa arayın dediler, normal mi bu şişlik acaba?

Kızlar aranızdan progesteron iğne kullanan var mı? Bugün karından vurdum, hafif şişlik var acıyo dokununca ama kızarıklık falan yok diye birkaç gün takip edin ateşiniz çıkarsa arayın dediler, normal mi bu şişlik acaba?
Göbeğe yakın mı kullandınız ?

Canım hoş geldin ‘Progestan Kulübü’ne 😅 Şişlik, dokununca acı, minik top gibi yumrular = hepsi bizde de var! Kızarıklık ve ateş yoksa panik yok. O iğne bildiğin yağ torbası gibi, vücut ‘bu ne ya?’ diye sindirmeye çalışıyor. Ben de bazen buz koyuyorum, bazen ‘sen de hoş değilsin ama işin var’ deyip geçiyorum 😂 Ama şişlik büyürse, ateş olursa hemen doktoru ara tabii. Hepimiz aynı gemideyiz valla!

Back
X