- 25 Aralık 2020
- 6.431
- 23.140
- 298
- 41
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
ben 3 saat uyusam günü geçiririm zaten, yeter bana.Benim de öyleydi, hiç deliksiz uyuduğumu hatırlamam ve biri nefes alsa uyanırım. Çocuk olunca müthiş oldu, ıh dese uyanıyorum ayrı, gece uyuduğunda ben zırt diye uyuyamıyorum ayrı. Tam ben dalarken tekrar uyanıyor ve aynı döngü devam. Beb 3 saat aralıksız uyumaya 1 sene önce başladım
Haftada belki 1 kere deliksiz uyuyorum oda belki yaniAynen öyle yardımcı olmadan mümkün değil bu devirde. Ama varken de çözüm değil hiçbir gece deliksiz uykusu yok. Millet rahat ya gamsız insan çok vallahi
Kesinlikle Cumartesi gece kv ile kavga ettiler küfürlü vs balkondaydık içeri girdik . Pazar sabah eşim nöbete gitti kavga devam etti oğlum kadının bağırmasından korktu ağladı içeri girdi. Bu tempo ile yaşıyor olması bence mucizebence o komşunuz çoktan olmuş Bakırköy'lük.
Cmrts çalışıyor musunuz?Yanlış mı anlaşıldı bilmiyorum çünkü aynı yönde cevaplar geliyor, ama benim sorunum yemek temizlik vs. yetiştirmek değil onlarla ilgili bir sorun yok herşey hazır yani evde oğlumdan başka bişeyle ilgilenmiyorum. Kreşten annem alamıyor şu anda çünkü bu süreçte benim bırakıp almam gerekiyor eşimi de istemiyorlar çünkü anneden ayrılmayla ilgili problem var. Zaten o kısım bana sadece öğle tatili imkanı verir. Genel olarak zamanımı yetiremediğim şeyler sosyal aktiviteler hadi onu da geçeyim, spora gitmek istiyorum nasıl olacak bilmiyorum
Ben pişmiş yemekleri buzluģa atmiyorum.Buzluğa çok aktif kullanmak. Bı milyoncularda çok ucuz buzluk kapları var dışında kar deseni olandan. Boy boy size uygun boylardan alin. Biz her şeyi buzluğa atıyoruz. Annem taze taze yapalım derken ben alistirdim şimdi onunda çok kolayına geliyotüm çorbaları atabilirsiniz, bakliyat yemekleri tamamen pişik halde atabilirsiniz, mesela etli türlü mi yaptınız fazla yapın ativerin buzluğa işten gelince çıkartın yanına hemencecik bı pilavla cacık tamamdır. Geçen 10kg yufkadan börek attık çeşit çeşit pratik ihtiyaç halinde hemen fırına ativeriyoruz 20dk ya hazır. Soğanı bile fazla fazla doğrayıp buzluğa atabilirsiniz yemek için hiç tadı değişmiyor bozulmuyo sarımsağı da aynı şekilde soyup atıyoruz. Buzluk kabına koyunca da dolap kokusu vs de olmuyo.
Bu sebeple zaten çocuk anneye güvensiz bağlanma şeklinde. Kreşe bile alışması zaman alıyor. Sorun tam olarak da bu.ben ev hanimiyim bende yetişemiyorum arkadaşım, neden biliyormusun her yük bizim sırtımizda.
boşanmadiysaniz bakin bu kadar yazmişsiniz hic babadan bahsetmemişsiniz. eger evde baba varsa gece uykularina o yatirsin.
Çorba bencede olmaz ya. Onun yerine güzel bir salata yapıp ekmek bana bana yerim daha iyiBen pişmiş yemekleri buzluģa atmiyorum.
Birkere çorba fazla yapmişim çöpe gitmesin diye koydum ,tekrar isinip buz çözülene kadar zaten taze pişiririm.
Birde vitaminler eksiliyordur.
Arada olabilir ama günlük bilemiyorum
Bu uyku meselesi tamamen kişisel aslında.6-7 saat uyku çok gelir aslında. Kan değerlernize baktırdınız mı hiç? Belki vitaminsiz kalıyorsunuzdur. Benim oğlan büyüdü artık ama 2 yaşındayken de aynı düzene sahipti, gece uyumasa da sabah 6da ayaktadır hep
Güvensiz bağlanma ne alaka ki bu durumdaBu sebeple zaten çocuk anneye güvensiz bağlanma şeklinde. Kreşe bile alışması zaman alıyor. Sorun tam olarak da bu.
Sadece mercimek çorbası koyuyorum oğlama porsiyonluk başka hiç bir yemek iyi olmuyorBen pişmiş yemekleri buzluģa atmiyorum.
Birkere çorba fazla yapmişim çöpe gitmesin diye koydum ,tekrar isinip buz çözülene kadar zaten taze pişiririm.
Ben arastirdim, dondurunca enzimler de dondugu için vitaminler olmuyomus. Bı de bizde mikrodalga var hemen cozuluyo ama ocakta da beş dk da cozuluyo. Fazla yapıp atmak çok pratik geliyo bize ya ama ayriyeten difrizde var.Ben pişmiş yemekleri buzluģa atmiyorum.
Şoklama yöntemiyle vitaminler sağlam kaliyorBen arastirdim, dondurunca enzimler de dondugu için vitaminler olmuyomus. Bı de bizde mikrodalga var hemen cozuluyo ama ocakta da beş dk da cozuluyo. Fazla yapıp atmak çok pratik geliyo bize ya ama ayriyeten difrizde var.
Restaurantlarlar kafelerde makarnayı bile dondurucudan cikartiyolar taze değil hiçbiri tabi herkes kendi bilirde buzluk kabına koyunca bozulma olmuyo annemde istemedi ilk şuan çok memnun pratikliği denÇorba bencede olmaz ya. Onun yerine güzel bir salata yapıp ekmek bana bana yerim daha iyiCanım hiç çekmedi.
Benim gastronom arkadaşım var vitamin kaybı olmadığını gönül rahatlığıyla atabilecegimi o da söylemişti. Buzdolabı harici difrizimiz var onun en üst gözü şoklama için orayı kullanayim o zaman ilk dondurmada. Pirinç içinde çıtır çıtır kaliyo evet dolmada güzel olmuyo buzlukta ama ben sarmayı çok pişik sevdiğim için pirincler eriyene kadar pişiriyorum o zaman diri kalmiyo. Eğer özelde çalışıyosan işten 6da çıkıp evde 7 de oluyosan soğan doğrama süresi bile kar geliyo insana bı de ellerim soğan kokmuyo her seferinde gözüm yasarmiyo bi kerede ağlayıp aradan çıkarıyorumŞoklama yöntemiyle vitaminler sağlam kaliyor
Kisa vade içinde kullaniyorsaniz belki çok kayip olmaz
Herkesin bir yöntemi var
Ben asla yaprak sarmasini koymam sevmiyorum.
Yada doğranmiş soğan?kac dakikani alirki istersen mikserle cekiver
ayni sorunu bizde yasadik 3 yaşlarinda ana okuluna kayit ettirince.Bu sebeple zaten çocuk anneye güvensiz bağlanma şeklinde. Kreşe bile alışması zaman alıyor. Sorun tam olarak da bu.
5 te nasıl hayata karışıyor bu bayan acabaGüneş 6.17 de doguyor yaşadigim şehirde siz nasil 5 te kalkiyorsunuz tebrikler gercekten
En doğu da yasiyodur5 te nasıl hayata karışıyor bu bayan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?