24 Saat Yetmez En Az 36 Olsun

ben 3 saat uyusam günü geçiririm zaten, yeter bana.

belki çocuk yapsam hayatım değişebilir o zaman

Aynı durumdayiz. 09:00-18:00 çalışıyorum iki küçük çocugum var. Sabah yedi gibi uyanıyor kızım oğlumuda uyandiriyor. Duş aldiriyorum cocuklara kahvaltılarıni okulda yaptiklari için sadece süt içip birer meyve/sebze yiyorlar sabah. Ama herşeyde yanlarında olacağım yanımdan ayrilmak istemiyorlar. Onlar peşimde dolanirken bende çantalarını hazırlıyorum günlüklerini dolduruyorum. 08:30 gibi eşim okula/kreşe götürüyor benimde yarım saatim kalıyor koştur koştur ortalığı topla kahvaltı et. Benim avantajım evden calisiyor olmam ama isim yoğun olduğu için bilgisayar başından ayrilamiyorum sadece molalarda ondada yinede bir koşturmaca içindeyim zaten. Yemek olarak ben molalarin birinde çorba yapıyorum esimde iş çıkışı ana yemeği hazırlıyor genelde. Saat 18:30/19:00 arası yemeği yiyoruz çocuklar biraz oynuyor o sırada esimle mutfağı topluyoruz çocuklara göz kulak ol derken uyku saatleri geliyor saat dokuza doğru uyumuş oluyorlar. Eşimle bir saat kadar vakit geçiriyoruz çay içiyoruz sohbet ediyoruz sonra çamaşır katlama banyo tuvalet temizliği ortaligi toplama derken yatağa girene kadar pilim bitiyor. Benimde şu an en büyük sorunum dışardaki işlerimi halledememem ve dışarda vakit geçirememem. Sürekli evin içindeyim. Markete gitmek bile bir aktivite gibi geliyor bana şu an düşünün artık

bence o komşunuz çoktan olmuş Bakırköy'lük.
Kesinlikle Cumartesi gece kv ile kavga ettiler küfürlü vs balkondaydık içeri girdik . Pazar sabah eşim nöbete gitti kavga devam etti oğlum kadının bağırmasından korktu ağladı içeri girdi. Bu tempo ile yaşıyor olması bence mucize

Bana çok normal geldi ya kendinize fazla yüklenmeyin.
Hani derler ya bı çocuğu büyütmek için bı köy gerek diye işte siz o işi neredeyse tek yapıyorsunuz.
Bence biraz zaman verin kendinize oğlunuz alisinca her şey biraz daha kolay olacaktır.
Hafta sonu bı 3 4 saat çocuğu eşinize paslayip bı arkadasinizla bulusabirsiniz bence.
Bir de öğle arası gitmeleri bikac hafta sonra yavaş yavaş azaltabilirsiniz haftada iki kez gitmek gibi.
Kalan diğer günlerde de öğle aralari çıkıp biraz yürüyüş vs yapabilirsiniz.

Cmrts çalışıyor musunuz?

Ben pişmiş yemekleri buzluģa atmiyorum.
Birkere çorba fazla yapmişim çöpe gitmesin diye koydum ,tekrar isinip buz çözülene kadar zaten taze pişiririm.
Birde vitaminler eksiliyordur.
Arada olabilir ama günlük bilemiyorum

ben ev hanimiyim bende yetişemiyorum arkadaşım, neden biliyormusun her yük bizim sırtımizda.
boşanmadiysaniz bakin bu kadar yazmişsiniz hic babadan bahsetmemişsiniz. eger evde baba varsa gece uykularina o yatirsin.
Bu sebeple zaten çocuk anneye güvensiz bağlanma şeklinde. Kreşe bile alışması zaman alıyor. Sorun tam olarak da bu.

Çorba bencede olmaz ya. Onun yerine güzel bir salata yapıp ekmek bana bana yerim daha iyi Canım hiç çekmedi.

Bu uyku meselesi tamamen kişisel aslında.
Ben de en az 6 7 saat uyumak istiyorum bu şekilde daha mutlu ve aktif hissediyorum.
Az uyuduğum günlerde de idare ediyorum ama 6 7 saati tercih ederim.

Sadece mercimek çorbası koyuyorum oğlama porsiyonluk başka hiç bir yemek iyi olmuyor

Ben arastirdim, dondurunca enzimler de dondugu için vitaminler olmuyomus. Bı de bizde mikrodalga var hemen cozuluyo ama ocakta da beş dk da cozuluyo. Fazla yapıp atmak çok pratik geliyo bize ya ama ayriyeten difrizde var.

Ben arastirdim, dondurunca enzimler de dondugu için vitaminler olmuyomus. Bı de bizde mikrodalga var hemen cozuluyo ama ocakta da beş dk da cozuluyo. Fazla yapıp atmak çok pratik geliyo bize ya ama ayriyeten difrizde var.
Şoklama yöntemiyle vitaminler sağlam kaliyor
Kisa vade içinde kullaniyorsaniz belki çok kayip olmaz
Herkesin bir yöntemi var
Ben asla yaprak sarmasini koymam sevmiyorum.
Yada doğranmiş soğan?kac dakikani alirki istersen mikserle cekiver

Çorba bencede olmaz ya. Onun yerine güzel bir salata yapıp ekmek bana bana yerim daha iyi Canım hiç çekmedi.
Restaurantlarlar kafelerde makarnayı bile dondurucudan cikartiyolar taze değil hiçbiri tabi herkes kendi bilirde buzluk kabına koyunca bozulma olmuyo annemde istemedi ilk şuan çok memnun pratikliği den
Benim gastronom arkadaşım var vitamin kaybı olmadığını gönül rahatlığıyla atabilecegimi o da söylemişti. Buzdolabı harici difrizimiz var onun en üst gözü şoklama için orayı kullanayim o zaman ilk dondurmada. Pirinç içinde çıtır çıtır kaliyo evet dolmada güzel olmuyo buzlukta ama ben sarmayı çok pişik sevdiğim için pirincler eriyene kadar pişiriyorum o zaman diri kalmiyo. Eğer özelde çalışıyosan işten 6da çıkıp evde 7 de oluyosan soğan doğrama süresi bile kar geliyo insana bı de ellerim soğan kokmuyo her seferinde gözüm yasarmiyo bi kerede ağlayıp aradan çıkarıyorum

Okurken bile yoruldum. Ben zamanı yettiriyorum çünkü çok fazla isim yok
Çalıştığım zaman 8.30da kalkar giyinir yürür 9da işte olurdum. Çay içer maillere falan bakardim bir şey var mı yapılması gereken. 10 gibi kahvaltı hazırlardım kendime, tost domates falan, masada yerdim. 1 gibi yemek yerdim, arada goygoy falan, 6da çıkıp yarım saat yolla eşle dostla buluşur,turist falan gezdirir, tiyatroya gider, 11.30 gibi eve gelir, ailemle ve internetle takılır , duş alır ,gece 1 gibi yatardim. Bir iş çıkışı iki ayrı evente gittiğim ya da iki ayrı arkadaşla bulustugum bile olurdu. En fazla eve geç kalırdım.
Ah bekarlık ah bekarlık. Seni nasıl bırakacağım,canımın içi
Konu sahibi, size de tek yorumum eşe biraz sorumluluk vermeniz. Ya da kreşi tam gün yapmanız. Zaten yarım ile tamgun arasında fark çok değildir, benim arkadaşım geçen sene yarım gün verecekti, aradaki farkın çok az olduğunu görünce bari akşama kadar kalsın dedi, tam gün bıraktı:)
Hem sizin oglenleriniz rahat eder hem anneniZ. Öğle molasıni o kadar uzun kullanabiliyorsaniz ve evinize çok yakınsa işiniz molada eve geçin, yemek işini falan kolaylayin,bir çay koyun dinlenin:)ooooh kimse yok, mis gibi ev:) benim eski iş yerimde 1 tam saat mola kullanmamiz göze batardi, sadece ramazanda bir saat tam kullanırdık mescitte uyuyanlar falan olur diye. O zamanlar eve gelirdim,zaten çok yakın. Uzatirdim ayaklarımi...cok güzel olurdu:) bazen civardaki komşu arkadaşlarıma giderdim, ise bir donerdim sanki gün yeni başlıyor,öyle bir enerji.
Sana tavsiye edebilirim.
Çocuğu tam gün verip molalarinda ufak tefek işleri halledip dinlenirsen sana daha çok enerji kalabilir

Bu sebeple zaten çocuk anneye güvensiz bağlanma şeklinde. Kreşe bile alışması zaman alıyor. Sorun tam olarak da bu.
ayni sorunu bizde yasadik 3 yaşlarinda ana okuluna kayit ettirince.
geldi 5 yasina hala bir sey olsa anne, e babanda var kizim senin bu evde bu seferde babandan iste diyip babanla oyna diyip gonderiyorum babasina.
biz bu cocuklari babamizin evinden getirmedik, onuda gectim baba sevgisine ilgisinede ihtiyaci var.
seve seve ilgilenmiyorlarsa zorla ilgilenecekler keyifleri bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…