24 Saat Yetmez En Az 36 Olsun

Eskiden bende boyleydim. Kresin 3. Yilindan bildiriyorum Krese alisinca ve uykuyu duzene koyunca sorun cozuluyor. Ben 10-17 calisiyorum. Sabah 7.50 kalkisimiz. Kahvalti kreste yapiliyor. 8.20 evden cikisimiz. Krese babasi birakiyor. Beni de kresin yaninda spor salonuna birakiyor. 8.30 9.30 arasi sporumu yapiyorum. Sonra ise gidiyorum. Is cikisi aliyorum veletimi eve gidiyoruz. Bizim bi avantajimiz evde 40 cesit yemek pismemesi. Genelde 1 cesit yaninda salata oluyor. Salatayida 4 yas bebesine kitliyorum severek yapiyor. Sonrasinda oyunuydu kitabiydi derken 20.30da hadi sana musade diyoruz gidip uyuyor. Sonrasi dans renk.

İşte ben 39 doğurdum 41 im şu an

Çalışma saatleri bu kadar uzun olmamalı yaa onu bilir onu söylerim Allah kolaylık versin size de

Piştikten sonra direkt dolaba konduğu ve hiç çıkartılmadığı için bozulmuyor, tadı da değişmiyor. Hatta zeytinyağlılar bekleyince daha lezzetli oluyor. Ama tabi ki etli yemekleri daha önce yiyoruz. Sebze ve zeytinyağlılar sonraya.

Yani normalde bir haftada ne pişirecekseniz onları bir günde pişiriyorsunuz. Mesela mutlaka bir bakliyat yemeği, sebzeciyimdir ben zeytinyağlı severim mesela iki çeşit sebze, bir etli veya kıymalı bir yemek ya da dolma falan gibi. Cumaya genelde yemek kalmıyor. O zamanda ya dışardan söylüyoruz ya da kahvaltı gibi, ya da bu ara ton balığına taktık mesela, onu yiyoruz.

Ahh canım benim ne kadar mutlu oldum yaa çok sevindim Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah bundan sonra Şimdi nasılsın bebek nasıl sağlık sorunlarınız bitti değil mi artık??
Çok çok teşekkür ederim canım benim. Amin inşallah canım tüm yavrular sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.

Yavru iyi. Allah’ıma sonsuz şükürler olsun inşallah.

Ben idare ediyorum çok şükür.

Gençliğimdeki gibi tek ayak üzerinde zıplayamıyorum,evden birinin yardımı olmadan dışarı çıkamıyorum. Koşamasam da yavaş yavaş yürüyerek yavruyu salondan yatak odasına taşıyorum. Prematüre olduğu için çok minik. Taşımak kolay oldu.

2.aydan sonra gelen sütü kestik, ilaçlarım çok ağırlaştı. Mamasını hazırlayıp veriyorum,altını değiştirebiliyorum.

Bunlar hep şükür sebebim… Yataktan kalkabileceğime inancım kalmamıştı artık.

Sağlık kontrollerim devam ediyor,zavallım hastaneye de bizimle geliyor da bir muayene sırasında dibimizde olamıyor. Tanıdık doktorsa yine de kucağımdan inmiyor.

Neyse konunu çok sabote ettim,kusura bakma.

ben ev hanimiyim bende yetişemiyorum arkadaşım, neden biliyormusun her yük bizim sırtımizda.
boşanmadiysaniz bakin bu kadar yazmişsiniz hic babadan bahsetmemişsiniz. eger evde baba varsa gece uykularina o yatirsin.
Hayatım babadan bahsetmedim ama evin alışverişi tamamen onda, evi temizliyor, Duş aldırıyor, Yemek yediriyor, Oynatıyor, Gezdiriyor, Saati denk getirebilirsek okula bırakıyor bizi arabayla falan. Uyutma konusuna gelince, 15 aya kadar emdi oğlum ve sadece ve sadece memede uyuyordu sonra da çok uğraştı eşim olmadı, oğlum bu sefer 3ümüz yatalım istiyordu, bi dönem belki alışır diye 3 kişi uyumaya gidiyorduk ama olmadı, bu sefer ondan vazgeçirebilmek için çaba harcadık falan. En sonunda pes ettik kabullendik

Zor gerçekten yaa Allah kolaylık versin herkese Ben saç baş tırnak işlerimi bile işten izin alıp gidip yaptırıyorum Bi ara saçımı dahi tarayamıyordum şimdi yine iyi yani buna da şükür napim :)

Eşim c.tesi de hatta bazen pazar bile çalışıyor çünkü çalıştığı yer dışında kendi işini de yürütmeye çalışıyor. Ama fırsat bulduğumda haftasonu bazen 1-2 saat kaçabiliyorum ama nadir. Şimdiye kadar da hep anneanne baktığı için haftasonu da ona yüklemek istemediğim için bırakmıyordum açıkçası, ama kreşe tam güne geçtiğimizde c.tesileri anneme satıp kaçmayı planlıyorum

evet bence de saat çok az

Daha ilk cumlelerinizi okudugumda hissettigim kendinizden cok beklentiniz olmasi. Budur muhtemelen sizi yoran. Bir kere yeterince dolu bir gununuz var. Aslinda cok is yapmıyorum derken bile kendinizden cok beklentiniz oldugu belli oluyor.
Cocugunuz ile olan vakitin degerli ve bu zamanlarin bir daha geri gelmeyecegini bilerek gecirin. Birakin işi o an unutun. Zaten 5 dk gec 10 dk gec bile olsa varacaksiniz. Anladığım kadarıyla bunu sorun yapacak bi yerde calismiyorsunuz en azından bunu yazmamissiniz. Umarim oyledirde.
Ev islerine gelince eşiniz ile paylasim yapin. Tabiiki sizi tum gun ozleyen cocugunuz uykusundan bile ferakat ederken esinizde esitlik adillik adina rahatindan yada dinlenmesinden ferakat etmeli. Zaten hayat musterek. Niye hep siz yapasinizki. Butun bunlari yola koyduktan sonra eminim hayatinizin tadina varacaksiniz. Kendinizle gurur duyun, hem cocuk hem kariyer yapan bir kadinsiniz

Sizin yorumlarınızı, zarafetinizi hep çok sevmişimdir. Sizin adınıza çok sevindim. Geçmiş olsun çok. Kötü günler geride kalmış, sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Şuan güneydoğu da görev yapıyoruz . Seneye temmuzda tayine batıya geliyoruz inş . Oğlum 3.5 yaşında olacak o eylülde başlasın istiyorum. Eğer seneye tayin olmayacak olsaydı burada başlatırdım 2. Dönem . Doktor 3 yaştan sonra öneriyorum şimdi oyun evlerine vs gitsin dedi . Ki burada 2 niteliklerini beğendiğim kurum var kreş adına ikisinde de ulaşım sorunumuz var . Araba lazım eşimde mecburen arabayla işe gitmek zorunda kalıyor gün içinde resmî kurumlara evrak teslim etmesi gerekiyor böyle olunca ben arabasızım . Çocuğu bırak öğlene al olmaz yani arabasız . Evimizin 500 metre ilerisinde bir devlet kurumu var minik kreşi varmış oraya gittim günde 2 saatmiş zaten sabah için istedim başvuru açacağız ama çok talep var dedi ( bence torpil oynuyor ) oraya başvuru yapacağım belki kabul görür ama büyük ihtimalle yaşı yüzünden kabul olmayacak . Bende bu kış jimnastik Dersine gitsin istiyorum 3 yaş alıyorlar onu bekliyorum

Bir kahve yaptım boyama yapsın bende yanında içeyim diye 1. Saniyede döküldü hiç abartmıyorum

Eklentiler

• image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 56
Valla ben de bekarlığımı anlatsam roman olur, hayat sana güzel derlerdi de inanmazdım, doğruymuş Evlenme diyemiycem onun da keyfi ayrı ama çok enerji lazım çoookkk topla enerjiyi öyle çocuk doğur Benim yaşım da var belki ondan da zorlanıyorumdur bilemiyorum. Bu arada çocuk aslında tam gün verdim ama oryantasyondayız 3. haftamız. Sabah yine bütün mahalle seferber oldu ikna etmek için bebeyi Ağlaya zırlaya gidiyoruz hala alışmadı Tam güne dönmemiz 1-2 ay sürebilir dediler kreşten, çok zorlamak istemiyolar küçük olduğu için. Orda da öğretmenin paçasından ayrılmıyomuş bebek yaa daha ona da üzülüyom yazık

Ben de bi kere regl gecikince eşimle kavga edip testte negatifi görene kadar salya sümük ağlamıştım allah affetsin Halbuki bu bebeğime ne zorluklarla kavuştum ama öyle oluyor işte insan. 1 yaşına gelince RİA taktırdım kafam rahat şimdi

Aaa olurmu sabote ne demek Neyin var hayatım rahatsızlığın ne?

Hadi kayarsa bu arada ben konu açıp dertlerimi anlatacaktım sen açmışsın biraz yazdım sağ ol yA rahatlamaya başladım

Aslında sanırım kendim için pek fazla bişey yapamadığım için hiçbişey yapmıyor gibi hissediyorum.. Öyle deli bir koşturmacadayım ama günün sonunda sadece günü geçirmek için yaşıyormuşum gibi hissediyorum, elde var sıfır Sanırım 40 yıl boyunca çok efektif bir yaşam sürdüğüm için bu kısma alışıp kabullenmekte zorlanıyor olabilirim.. Ev işleriyle ilgili eşim yardımcı o kısımda sıkıntı yok. Temizlik onda yemek bende, yardımcım da var haftada 1. Zaten evle ilgili değil de dışarıyla ilgili bişey yapamadığım için sıkılıyorum Çok teşekkür ederim bu arada 20 yıldır boşluksuz çalışıyorum, hayatımın hiçbir döneminde bu kadar zorlanmamıştım :) Varlığına şükürler olsun onunla çok mutluyum ama bikaç saat daha fazla olsa başka şeyler de yapabilsem istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…