24 Saat Yetmez En Az 36 Olsun

Az kalmış biraz daha sabır o zaman size de Kreşe başlayınca da rahat olursunuz diye tahmin ediyorum.. Böyle büyüyüp gidiyorlar işte aslında ama, bizi de biraz yıpratıyorlar minnoşlar

Hadi kayarsa bu arada ben konu açıp dertlerimi anlatacaktım sen açmışsın biraz yazdım sağ ol yA rahatlamaya başladım
Valla aşkım kaysa bile bişey olacağını sanmam da o psikolojiyle ağlamıştım işte hala lohusaydım Ben 41 yaşındayım bu bebeği yıllarca uğraşıp anca doğurdum, pek sanmam açıkçası bu saatten sonra

Aaa olurmu sabote ne demek Neyin var hayatım rahatsızlığın ne?
Ben sirozum canım benim.
2012 yılından beri.
Doktorlar asla annelik düşünme diyordu zaten ben de istemiyordum.
Sonra annemi oyalarım,onu hayata bağlarım diye çok istedim nasip olmadı. Anneciğim gittikten sonra kocam “bir kere de benim için dene” dedi o da tuttu.

Muhteşem kolay,sağlıklı ve keyifli gebelik geçirdim ki anlatamam. Düşünsene ikiz gebelik sakladım müdürümden bile 21.haftaya kadar. 24te zaten idari izne çıktım. Kayınvalidelere ve kızkardeşime söyledim. 26. Haftada ikizlerden birini kaybettik,hastaneye yatırıldık. 29+5’te mavişimiz geldi. Doğumda çok aşırı derecede korktum. Sanırım kocamı doğuma almadılar diye çok üzüldüm hep onu sayıklamışım. Tansiyon 21e vurmuş. Belimde stres kırığı oldu. İki bacağımı aylarca hissetmedim.
Aylarca hastanede yattık,yavru kuvözde, biz hastanede… 61. Gün kavuştuk yuvamıza üçümüz çok şükür…

Anlatıyorum böyle ama sanki hepsini dün yaşamışım gibi hatırlıyorum…

Bu kadar fedakarlığın sonu nankörlük oluyor.
yani haklısın ama tam olarak değişik bi ilişkileri var. ikisi birbirinden baskasına güvenmez cocuklarına bile güvenmiyolar çok tutarlar birbirlerini ama burada yine bu ilişkiyi tutan kadın. adam çünkü kadını aşiri sıkıyo. hatta hep bilgisayarda oturur tabağını bardagını karnı burnunda karısından ayagına isterdi. gördükce ben çıldırırdım kadında mutfak orda alabilirmisin ben meşgulum demez işini bırakır kocasına suyunu verirdi. yani kadında alıştırmış hizmete adamda kafasız olunca. 8aylık kadın çalişipğ bide adama yemek hizmeti ediyo. bu kadarı saçmalık kesinlikle hadi kadın yapıyo adam demesi lazım sen otur dinlen kalkma ben alırım mutfak 10adım ilerde diye. tam birbirlerini bulmuslar sen kendini o kadar kullandırıp kendini adarsan kocanda cocugunda kullanır işte. sonra bi noktada patlayıp işyerinde kavga gürültü biz çekiyoruz

Canım benim çok geçmiş olsun neler yaşamışsın yaa Allahım bundan sonra şifa versin inşallah bebeğine de sana da Kaybın için de çok üzgünüm başın sağolsun, bebeğin sana ilaç olsun Hatırlanmaz mı bu kadar büyük sıkıntı nasıl unutulur ki zaten.. Yine de sen güçlü bir kadınsın bunları da geride bırakacağına eminim, Eşinle bebeğinle çok mutlu olun inşallah hep Allah sizi ayırmasın

Amin inşallah canım arkadaşım.
Allahım razı olsun inşallah.
Büyük Rabbim tüm kayıplarımıza rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Hepimiz eşlerimizle yavrularla keyifli yaşayalım inşallah.

Anlıyorum haklisiniz. Hayat tabiiki sadece is cocuk ev isi vb lerinden ibaret olunca insan kendini ister istemez oyle hissediyor. Sevindim esinizin yardimci olmasina vede haftada bir yardimcinizin gelmesine. Belki kendinizede zaman ayirabilmek icin aile buyuklerinden haftada yada on gunde bir, bir aksam da cocugunuza bakmalarini rica edebilirainiz yada bir kursa yazilip o zamam diliminde bakmalarina... Mutlu bir hayat surmeniz dilegimle

Zor gerçekten yaa Allah kolaylık versin herkese Ben saç baş tırnak işlerimi bile işten izin alıp gidip yaptırıyorum Bi ara saçımı dahi tarayamıyordum şimdi yine iyi yani buna da şükür napim :)
Canları sağolsun, büyüyene kadar sıkıntı, çocuklar büyüyünce bol bol vaktimiz olur ama enerjimiz ne durumda olur bilemem o zamanda.
Hayat şu an sanki hızlandırılmış turda gibi ,sanki 5.vitese takmış gidiyoruz,Allah sonumuzu hayretsin. Herkese kolaylık versin.

Geçmiş olsun,çok üzüldüm bir yandan ama toparlanmanıza sevindim. Rabbim kolaylık ve şifa versin size.

Çok teşekkür ederim inşallah bir yoluna girecek herşey zamanla

Aaaa evettt ne kadar doğru bir tespit . Ne zamana akşam oluyor ne zaman sabah ben hiç anlamıyorum

küçük çocukla hayat elbette zor oluyor ama bir kaç küçük tavsiye vermek isterim. yemeklerinizi biraz fazla yapıp konserve yapabilirsiniz böylece her gün yemek yapmak kurtulursunuz. bir de çocuğu öğlen anneannesi alırsa hem siz yolda yorulmamış olursunuz hem de evden çıkışınız zorlaşmaz.

Bende anlamıyorum ki 6da kalkıyorum sabah.
Şöyle 10a kadar uyusam geç uyandim gün bitti diyeceğim ama sabahın nurunda kalkıyorum yinede herşey yetişmiyor.
Bende 06:00 da kalkıyorum çocukla birlikte hiç durmuyoruz yA sürekli bi entrika içindeyiz evde

Ablacım başınız sağ olsun şuan sağlıklısınız çok şükür miniği sağlıkla büyütün inşallah anneli babalı

Olmaz olmaz deme valla bak birkaç aydır bir sağlık sorunum vardı regl oluyorum gününde ama ilk az oluyor 5. Gün hızlanıyor ve totalde 10 gün sürmeye başlamıştır bu benim için sorundu . 2 hafta önce doktora gittim adam muayene ediyor ultrasona bakıyorum bir yeri işaretliyor vs dedi ki gebelik düşünüyor musunuz o an tansiyonum fırladı resmen kalp çarpıntısı başladı hamilesiniz diyecek diye ödüm patladı

eşinizi tebrik etmek istedim şuan

Güvenli bağlanma süreci 3 yaşına kadar devam ediyor, benim bebeğim henüz 23 aylık olduğu için şu anda ayrılık kaygısı yaşaması normal.
Bilginiz maalesef doğru değil. İlk 2 yıl içinde bebekte bu güvenin oluşması gerekiyor. Bana sürekli yapışık diyorsunuz işten geldiğimde, bu durum zaten güvenli bağlanma olmadığının işareti. 23 aylık çocuk artık kendi kendine de vakit geçirmeyi istemeli. Sizi asıl yoran öğlen yanına gitmeniz zaten. Tam gün başlamadığı için ve sürekli onu düşündüğünüz için bir telaşın içerisindesiniz. Güvenli bağlanma nedir? Çocuğunuz kreşte bir sorun ile karşılaştığında hemen yanında olabileceğinizi ve onu tamamen terketmediğinizi anlamalıydı ayına göre. Bu aydaki çocuklar bunun farkına gayet varabilir. Sizin oryantasyon süreciniz uzamış. Bu da sizi yoruyor. Öğle tatilinizi kreş ev iş üçgeninden çıkıp arkadaşlarınızla yemek yeme şekline çevirebildiğiniz zaman rahatlarsınız bence. Eve gittiğinizde de bacağınızdan ayrılmayan bir çocuk değil de, sizi beklerken izleyen ya da kendi kendine vakit geçirebilen bir çocuk haline geldiğinde daha dinlenmiş olacaksınız. Yemek yapma vs dert değil. Aparatif çok seçenek var. Bana göre bu süreç çok uzamış. Öğretmenleri böyle uygun gördü ise mutlaka vardır bildikleri. Fakat, bunu ortadan kaldırmak için neler yapılabilir onu araştırmanız lazım. Belki babaya daha çok görev verebilirsiniz. Ya da pedagoga danışmanız da iyi bir tercih olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…