Aynı yaştayız. Aşağı yukarı aynı durumlardayız. 5. yılım sevgilimle, bizde başından beri cinsellik olduğu için en kötü, çirkin hallerimi gördü. Birlikte de yaşadık dönem dönem, makyajlı gördüğü çok azdır. Aşmanız lazım endişelerinizi. Seven insan zaten ciddi kusurları dahi görmez. Ben 88 kiloyum, 169 boyumla. Kocaman bir göbeğim var. Yine de bana dünyanın en çekici kadınıymışım gibi davranır sevgilim.
Bir de, 5 yıla rağmen, çevremizde yaşıtımız evlenen çokken biz erteliyoruz. Ben atanmadım, o atandı. Ben atanıp en az 1-2 yıl paramı, kimseye hesap vermeden kimseye de bir sorumluluğum olmadan gönlümce harcamak istiyorum. Babama da yardım etmem lazım, çok kötüleşti maddi durumumuz. Her ay 1-1.5 kadar babama gönderebilirim. Ama evli olsam eşime karşı sorumluluklarım olacağı için, onun parası da benim param da “ikimizin” olacağı için belki bu kadar rahat gönderemem.
Bir kadın kesinlikle maddi bağımsızlığını eline almadan, en azından bir süre tek başına bir evde kendi parasıyla geçinmeden evlenmemeli düşüncesindeyim. Bu şekilde evliliğin de daha sağlam olacağına inanıyorum. En az 6 ay bunu yaşamalısınız bence.