- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
yaa var mı hala yıllardır evli olup da aşık kalan? aşk biter gibi geliyo bana ama sevgim sonsuz. mutlu olucağımıza inanıyorum.
ama hep bu şekilde aşık kalmayı çok isterdim
bir kaç sene sonra ağlamıcak mı annen?
anneler ağlar, kolay değil, canından bir parçası artık her zaman onunla birlikte olamıcak.boşluk hissedicek.ama bu demek değil ki onu bi daha göremicek..
ben 22 yaşındayım.geçen sene evlendim.benim annem de ağladı ama her şeyi duygulara bırakırsak yürümez bu işler. mantık da işin içine girmeli.
bir de evlilik yaşı kişiye ve şartlara göre değişir. benim okulum bitti mesela, evlenmemek için bi engelim yoktu, evlendim. okulum bitmemiş olsaydı, beklerdim.
sen ki çoktan okulunu bitirmiş öğretmen bile olmuşsun.
öncelikle şunu düşünmelisin : ''evlilik için hazır mısın ?bir evin, eşin sorumluluğunu almaya, tek taraflı düşünmemeye, bazı şeylerden feragat etmeye, ömrünü geçireceğin insanla her şeyi paylaşmaya hazır hissediyor musun kendini..sürekli eşinle beraber olmak, ona yemekler yapmak, evine alış-veriş yapmak seni heyecanlandırıyor mu.'' daha doğrusu evlilik düşüncesi bile heyecanlanmana yetiyosa, yuvanı kurmaya hazırsındır zaten.
hakkında hayırlısı olsun.
Var tabiki neden olmasın ki ben 7 yıldır aşığım aşkıma gün geçtikçe çoğaldı bağlandık kenetlendik.
Evliliğimizde eksilmeyeceğinden eminim.
Yeter ki aşk olsun sevgi olsun saygı olsun.
Saygı yitirilmediği sürece hersey güzel olur.
Bence annenizin takıldığı şey yaş değil; seçtiğiniz kişi.
Annenizin sözlünüzden yana şüpheleri mi var?
Zaman geçtikçe ayrılacağınızı düşünüyor olmasın?
İş,güç konusunu halletmişsiniz.
Boşu boşuna ayrı kalmanızın manası yok bence.
saolun kızlar içimi rahatlatıyosunuz... anneme karşı suçluluk hissediyorum hep ama sanırım kendi hayatıma bakmalıyım...
hayat bunu gerektiriyo çünkü.. büyüyorum annem inatla bunun aksini iddaa etse de
beni sözlüm subay. babam da astsubay. annem askerlerin çok titiz, disiplinli agresif olduğunu düşünüyo babamdan dolayı.
bu yüzden sözlümden yna şüpheleri var. zaman geçtikçe eşimi tanıdıkça anlar diyorum mutlu olduğumu... çünkü sevgilim
babam gibi sinirli disiplinli değildir. ama askeriyeden gelen alışkanlıkları var. mesela çok düzenlidir, titizdir. ben de ona göre davranıyorum. titiz ve düzenli olmaya çalışıyorum. yani bu durum sorun olmaz evliliğmiz için
Kızlar merhaba ben 24 yaşında bir öğretmenim. Sözlümle bu yaz kısmetse evlenmeyi istiyoruz.
Ama annem sürekli ağlıyor, daha küçük olduğumu, erkenden evlenip onu bırakıp gitceğimi
düşünerek sürekli üzülüyor ve ağlıyor. 1 -2 sene daha evlenmemi istemiyor. evliliğimiz için hiç bir engel yok.
sözlüm de çalışıyor ama anneme dayanamıyorum böyle yaptıkça. Kendimi suçlu hissediyorum annemi bırakıp
evlenmeyi istediğim için ona evlenicem diye baskı yaptığım için. napmalıyım ya içime hiç sinmiyor annem
bu derece üzülürken evlenip gitmek
ben 28 yaşındayım ama evlilik için kendimi küçük görüyorum asla hazır değilim ona eminim
benim için en ideal 32-33 :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?