- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
hoşgeldin canısıı ben buralardayım ama diyet felan hak getire sporda yok bayadır salmış durumdayımkızlarrrrr.... ah kızlar ben geldim başka bi foruma takılıyorum bugunden itibaren ama sizi çooook özledim çünkü sizinle birlikte çok kısa bi zamanda 5 kilo verdim ama topiği bırakınca hepsini aldım ve şuan başladığım yerdeyim. sizler ne yaptınız zayıfladınız mı neler oldu bilmiyorum keşke yeniden toplanabilsek ama napalım bırakmasaydım buraları şimdi ideal kiloma ulaşmış olucaktım ah kafamı yiyim ya neyse olur da yolunuz düşerse yazın nolur özledim sizi çook
kaçta kaldın? ya ben de çok fenayım valla bugün başladım tekrardan keske toplasak grubu tekrarhoşgeldin canısıı ben buralardayım ama diyet felan hak getire sporda yok bayadır salmış durumdayım
Kahvaltımı yaptım ama heran diyeti bozabilirim ne kadar iradesizim ben başaramıyorum bir türlü
canım merhaba ben kendi çapımda diyet yapıyorum burda herhangi bir sayfaya yazmıyorumkızlar ben tekrar başlamak istiyorum siz hangi topiktesiniz devam ediyor musunuz
bende tekrar girdim pazar günü şimdilik çok iyi, burası insanı motive ediyordu ya yazın ne güzel yapmıştıkcanım merhaba ben kendi çapımda diyet yapıyorum burda herhangi bir sayfaya yazmıyorum
aynen öyle, ben şimdi 5 günlük bir diyete başladım ödemi atayım vücuttan hem 1-2 kilo giderse motivasyon olur bana çünkü diyet yolunda baya yalnız kaldımbende tekrar girdim pazar günü şimdilik çok iyi, burası insanı motive ediyordu ya yazın ne güzel yapmıştık
ben de öyle valla tek başıma idare ediyorum şuan zaten ilk hafta bitiyo da 3-4 haftadan sonra devam etmeyecek diye korkuyorumaynen öyle, ben şimdi 5 günlük bir diyete başladım ödemi atayım vücuttan hem 1-2 kilo giderse motivasyon olur bana çünkü diyet yolunda baya yalnız kaldım
buraya yaz canım ben devam ediyorum 1 ay baya sıkı tutucam çünkü çok saldım beraber devam edelim , hatta benim sayfam var oraya gel istersenben de öyle valla tek başıma idare ediyorum şuan zaten ilk hafta bitiyo da 3-4 haftadan sonra devam etmeyecek diye korkuyorum
ben de artık burdayım canım kesin bi şekilde bi de ablamın düğünü var eylülde böyle gidemem, neresi sayfanburaya yaz canım ben devam ediyorum 1 ay baya sıkı tutucam çünkü çok saldım beraber devam edelim , hatta benim sayfam var oraya gel istersen
etiketledim canım seniben bundan böyle burdayım
ben de artık burdayım canım kesin bi şekilde bi de ablamın düğünü var eylülde böyle gidemem, neresi sayfan
hangi grup?diğer gruplara girmek istiyorum ama almış başını gitmişler o yüzden çekingen durdum
genel olarak canım ya 5000 sayfa olanlar var :)hangi grup?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?