Canım bugün erken gittik havuza ordan çocukların basket vardı oraya yeni eve geldim ve çok acıktımmmara : 1 bardak türk kahvesi 1 bardak yeşil çay
öğle : 4 yemek kaşığı yoğurt 1 salatalık 1 dilim ekmek
aysu27 iyimi acaba ya merak ettim.. kızlar nerdesiniz bety21 Vildan80 S SevdaSozleri
öğle yarım kase çorba 3kaşık patates püresiara : 1 bardak türk kahvesi 1 bardak yeşil çay
öğle : 4 yemek kaşığı yoğurt 1 salatalık 1 dilim ekmek
aysu27 iyimi acaba ya merak ettim.. kızlar nerdesiniz bety21 Vildan80 S SevdaSozleri
ben çerezleri cipsleri kolaları götürüyorum biri geliyo biri gidiyo tamamen kaybettimbu arada misafirlerin getirdiği tatlıdan yemedim gene spor yapamasam da diyete devam
canım geçen senelerde bende göze alamamıştım.dediğin gibi hızlılar ve çok disiplinliler.diskalifiye olunca bi daha almıyorlar.burası daha rahat o açıdan ama aysuda yok azaldık motivasyonumuz düştü.ben çok kararlıyım zayıflamaya bayramdan sonra girmeyi düşünüyorum ama sizide bırakmam tabi :)zayıflama takımları çok kalabalık oluyor ve çok hızlı ilerliyor sayfa canım ben takip edemem diye onu düşünmüyorumbety21
canım geçen senelerde bende göze alamamıştım.dediğin gibi hızlılar ve çok disiplinliler.diskalifiye olunca bi daha almıyorlar.burası daha rahat o açıdan ama aysuda yok azaldık motivasyonumuz düştü.ben çok kararlıyım zayıflamaya bayramdan sonra girmeyi düşünüyorum ama sizide bırakmam tabi :)zayıflama takımları çok kalabalık oluyor ve çok hızlı ilerliyor sayfa canım ben takip edemem diye onu düşünmüyorumbety21
canım sen bugun çok az yemişsin ondan krizin tuttu galiba bu saatte yeme artık bende yemedim değil hasta olduğum gun yedim ama 2 lokma.bırakma kendını bayrama az kaldı. bayrama kadar 2kilo verebilirsin aslında.tum akrabalarından aaaa.ne kadar zayıflamışsın tepkısı alıcan daha.bugun gelen mısafır hemen sordu bana nasıl verdın dıyeben çerezleri cipsleri kolaları götürüyorum biri geliyo biri gidiyo tamamen kaybettim
10 gün kaldı bayrama dikkat edersem tabi veririm 2 kilo bugün biraz azalttım yemeği yarım saatte yürüdüm toparlicam inşallah olmadı konu açıcam dediğim gibi yoksa olmayacakcanım sen bugun çok az yemişsin ondan krizin tuttu galiba bu saatte yeme artık bende yemedim değil hasta olduğum gun yedim ama 2 lokma.bırakma kendını bayrama az kaldı. bayrama kadar 2kilo verebilirsin aslında.tum akrabalarından aaaa.ne kadar zayıflamışsın tepkısı alıcan daha.bugun gelen mısafır hemen sordu bana nasıl verdın dıye
Canım gerçekten çok azaldık ve heyecan kalmafı eski arkadaşkarımı buldum onlarda yeni sayfa açmişlar onlara katıldım bugün eğer isterseniz gelebilirsiniz bugün kilo bildirimleri var10 gün kaldı bayrama dikkat edersem tabi veririm 2 kilo bugün biraz azalttım yemeği yarım saatte yürüdüm toparlicam inşallah olmadı konu açıcam dediğim gibi yoksa olmayacak
Vildan80 sen ne yapıyorsun canım
huhu çok iyi bayrama 70 gelir..bu arada ben konu açtım canım burda 2 kişi kaldık belki orayı takip eden olurGünaydın kızlar bugün 71.3u gordum Allah im şaka gibi inanasim gelmiyor dune gore eksi 800 hastalık yaradı bana inş geri gelmez bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?