25 kiloya veda günlüğüm

kızlar ben gerı geldım. gecen hafta esımle yıne tartıstık o yuzden adımı degıstırdım ama hala yakanabılırım korkusu var uzerımde buarada 85lerden 83.9 a dustum haftasonu artık yavastan zayıflıyorum cok sukur Rabbıme

sabah : 1 yumurta 3 dilim salam yarım dilim peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
kızlar ben çok kötü gidiyorum ne spor yapıyorum kaç gündür ne de dikkat ediyorum motivasyon sıfır bende

ara : 1 yeşil elma
öğle : 5 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
ara : yeşil çay
akşam : 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav tavuk salata 1 bardak kola
yarım saat yürüyüş
hiç memnun değilim kendimden kimse yok burda kendim konu açsammı diye düşünüyorum belki gelen olur diye kızlar çok boş kaldı burası

[QUOmxen2303, post: 42616446, member: 541766"]ara : 1 yeşil elma
öğle : 5 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
ara : yeşil çay
akşam : 1 dilim ekmek 2 kaşık pilav tavuk salata 1 bardak kola
yarım saat yürüyüş
hiç memnun değilim kendimden kimse yok burda kendim konu açsammı diye düşünüyorum belki gelen olur diye kızlar çok boş kaldı burası[/QUOTE]
Mrb kizlar benim ufaklik internet tablosunu koparmış telden yazıyorum hala hastayım sabah güç bela isimi yaptım iyiki yapmıştım akşam misafir geldi.roxen bende aysudan ümidi kestim birilerinin motive etmesi lazım bizi acarsan ben gelirim.iyileşince cuma yarışma takımlarına da girmek istiyorum

Bugün 72.1 i gördüm böyle giderse bayramda 70 olurum :)
Sabah az sucuklu yumurta domates 1dilim ekmek peynir.
Öğle 3 kaşık pilav 1 küçük imam bayıldı 1 kase yoğurt
Akşam yarımdan biraz fazla lahmacun yarım bardak ayran az maydonoz domates 2 lokma gevrek

zayıflama takımları çok kalabalık oluyor ve çok hızlı ilerliyor sayfa canım ben takip edemem diye onu düşünmüyorum bety21

bu arada misafirlerin getirdiği tatlıdan yemedim gene spor yapamasam da diyete devam

zayıflama takımları çok kalabalık oluyor ve çok hızlı ilerliyor sayfa canım ben takip edemem diye onu düşünmüyorum bety21
canım geçen senelerde bende göze alamamıştım.dediğin gibi hızlılar ve çok disiplinliler.diskalifiye olunca bi daha almıyorlar.burası daha rahat o açıdan ama aysuda yok azaldık motivasyonumuz düştü.ben çok kararlıyım zayıflamaya bayramdan sonra girmeyi düşünüyorum ama sizide bırakmam tabi :)

canım geçen senelerde bende göze alamamıştım.dediğin gibi hızlılar ve çok disiplinliler.diskalifiye olunca bi daha almıyorlar.burası daha rahat o açıdan ama aysuda yok azaldık motivasyonumuz düştü.ben çok kararlıyım zayıflamaya bayramdan sonra girmeyi düşünüyorum ama sizide bırakmam tabi :)

ben çerezleri cipsleri kolaları götürüyorum biri geliyo biri gidiyo tamamen kaybettim
canım sen bugun çok az yemişsin ondan krizin tuttu galiba bu saatte yeme artık bende yemedim değil hasta olduğum gun yedim ama 2 lokma.bırakma kendını bayrama az kaldı. bayrama kadar 2kilo verebilirsin aslında.tum akrabalarından aaaa.ne kadar zayıflamışsın tepkısı alıcan daha.bugun gelen mısafır hemen sordu bana nasıl verdın dıye

10 gün kaldı bayrama dikkat edersem tabi veririm 2 kilo bugün biraz azalttım yemeği yarım saatte yürüdüm toparlicam inşallah olmadı konu açıcam dediğim gibi yoksa olmayacak

10 gün kaldı bayrama dikkat edersem tabi veririm 2 kilo bugün biraz azalttım yemeği yarım saatte yürüdüm toparlicam inşallah olmadı konu açıcam dediğim gibi yoksa olmayacak
Canım gerçekten çok azaldık ve heyecan kalmafı eski arkadaşkarımı buldum onlarda yeni sayfa açmişlar onlara katıldım bugün eğer isterseniz gelebilirsiniz bugün kilo bildirimleri var
Vildan80 sen ne yapıyorsun canım

Günaydın kızlar bugün 71.3u gordum Allah im şaka gibi inanasim gelmiyor dune gore eksi 800 hastalık yaradı bana inş geri gelmez bu kilolar
huhu çok iyi bayrama 70 gelir..bu arada ben konu açtım canım burda 2 kişi kaldık belki orayı takip eden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…