evet canım burası canlanırsa tekrar yazarım tabi ama şimdilik kendi açtığım konudan gidiyorumCanım gerçekten çok azaldık ve heyecan kalmafı eski arkadaşkarımı buldum onlarda yeni sayfa açmişlar onlara katıldım bugün eğer isterseniz gelebilirsiniz bugün kilo bildirimleri var
canım napalım kimse yokYa inanmiyorum herkes dagilmis,ay cok kotu oldum ya
Evet kimse kal adı sizlerde gelemediniz ben başka bir topikteyim isterseniz gelebilirsiniz çok sıcak samimi bol paylaşımlı bu arada 87oldum kızlar:)Ya inanmiyorum herkes dagilmis,ay cok kotu oldum ya
Canım kac saat yürüdün de 6 cm inceldi basenlerinaysu27 kilom 70,8 çıkmış dört gündür bozmama rağmen 800 gr gitmiş sevindim açıkçası:)
bel : 77
göbek : 89
basen ve göğüs önceki hafta ile aynı
hoşgeldinnnn nasılsınUzun aradan sonra yine günlüğümdeyim yaşadığım acı kayıplardan sonra psikolojim bozuldu depresyon ilaçlar anca kendime gelebildim hayat devam ediyor bu süre içinde ilaçların etkisiyle kiloda aldım 77 kiloyla başlıyorum. yarıda bırakıp gittiğim arkadaşlarımdan özür diliyorum
dağılmış halde , ya senKızlar nasılsınız
Uzun aradan sonra yine günlüğümdeyim yaşadığım acı kayıplardan sonra psikolojim bozuldu depresyon ilaçlar anca kendime gelebildim hayat devam ediyor bu süre içinde ilaçların etkisiyle kiloda aldım 77 kiloyla başlıyorum. yarıda bırakıp gittiğim arkadaşlarımdan özür diliyorum
mrb Zeynep msjını tesadüfen gördüm geçen sene 6 ay kullanmıştım.yarın tekrar başlıyorum 6ay kullanacağım kortizonumerhaba arkadaşlar kortizon kullanan varmı aranızda
sizdede yan etkiler oldumumrb Zeynep msjını tesadüfen gördüm geçen sene 6 ay kullanmıştım.yarın tekrar başlıyorum 6ay kullanacağım kortizonu
aldığın doza bağlı aslında birazda ...ben en fazla 5mg kullandım doktorlar etkilemez diyor ama kesinlikle ödem yapıyor tuzu tamamen kesmek gerekiyor.yüzde şişlik yaptı bende o dönemsizdede yan etkiler oldumu
bende yüzüm şişti gıdık bölgesi ve sanki boğazımı sıkıyolar gibi hissediyorum bu akşamları artıyo
doktora gittim troit testi yaptırdım herşey temiz çıktı geçmiycek diye korkuyorum
bu arada yirmilik diş çıkarıyorum belki ondandır diyorum
bu kortizonu kullanmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?