25 kiloya veda günlüğüm

Canım gerçekten çok azaldık ve heyecan kalmafı eski arkadaşkarımı buldum onlarda yeni sayfa açmişlar onlara katıldım bugün eğer isterseniz gelebilirsiniz bugün kilo bildirimleri var
evet canım burası canlanırsa tekrar yazarım tabi ama şimdilik kendi açtığım konudan gidiyorum

Kizlar nasilsiniz sizi ozledim diyete kendimi veremiyorum kendimi sokmaya calisiyorum,cok ozledim sizleri,okul dz acildi giremiyorum buralara beynime hukmetmeye basladigim an gelecegim aysu ne yapiyor acaba

Canim cok iyi azimlisin masallah,evet gelemedim uzun sure diyete veremiyorum kendimi,grubun diregi aysu nerde ne oldu acaba

Uzun aradan sonra yine günlüğümdeyim yaşadığım acı kayıplardan sonra psikolojim bozuldu depresyon ilaçlar anca kendime gelebildim hayat devam ediyor bu süre içinde ilaçların etkisiyle kiloda aldım 77 kiloyla başlıyorum. yarıda bırakıp gittiğim arkadaşlarımdan özür diliyorum

09.00 2 kepek ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

11.30 1 elma
1 mandalina

13.30 3 kaşık yağsız makarna
4 kaşık kereviz yemeği

hoşgeldinnnn nasılsın

Canim hayirdir ne oldu.

mrb Zeynep msjını tesadüfen gördüm geçen sene 6 ay kullanmıştım.yarın tekrar başlıyorum 6ay kullanacağım kortizonu
sizdede yan etkiler oldumu
bende yüzüm şişti gıdık bölgesi ve sanki boğazımı sıkıyolar gibi hissediyorum bu akşamları artıyo
doktora gittim troit testi yaptırdım herşey temiz çıktı geçmiycek diye korkuyorum
bu arada yirmilik diş çıkarıyorum belki ondandır diyorum
bu kortizonu kullanmak çok zor

aldığın doza bağlı aslında birazda ...ben en fazla 5mg kullandım doktorlar etkilemez diyor ama kesinlikle ödem yapıyor tuzu tamamen kesmek gerekiyor.yüzde şişlik yaptı bende o dönem

Seninki azmisben 16 ile başladım 65 e kadar cikti simdi yavaş yavaş dusurdum iki gunde bir 16 lik aliyorum
yuzum sisti bide aksilik 20 lik dis cikariyorum mahvetti beni
bana doktorum tuz ve sekerin yasak olduğunu soylemedi normal yedim yemegimi malesef sistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…