- Konu Sahibi Gullervediken
-
hayırlı olsun transferiniz. Ben de 2.5 litre su içiyorum. Çay sadece açık 2 bardak, kahve yasak. İncir, avakado, ceviz, badem, fındık bol tüket dediler. Hepsini uyguluyorum. Umarım fayda eder. Ne ilaç verdiler sizeKızlar Benin dün transferim oldu gece sabaha kadar gaz sorununuaşadım, idrara fazla çıkıyorum çünkü su tüketiyorum eğilmem yukarı uzanmam çaylar bağlı yeşillikler yasak henüz lekenlenme vs yok ama batmalarım var inş güzel haberler alırız
Duphaston kullanıyorum sabah akşam 1 sadecehayırlı olsun transferiniz. Ben de 2.5 litre su içiyorum. Çay sadece açık 2 bardak, kahve yasak. İncir, avakado, ceviz, badem, fındık bol tüket dediler. Hepsini uyguluyorum. Umarım fayda eder. Ne ilaç verdiler size
Taze transfermi oldun cnm. Eğer ovitrelle fln vurulduysan 10 gün falan HCG salgiliyor o iğne ztn.. silik o yüzden çıkmış olabilir ama inşallah vardır. 3. Gün embryso 5. Gün iyi çıkmış eğer değilse. Benim 6. Gün embryosu 7. Günüm bugün erken gebelik testinde çıkmaz diye korkuyorum hiç belirtim yok benimde göğüs hassasiyeti disinda oda ignelerden diye düşünüyorumYaptım dunkunden daha silik çıktı ama olsun her gün bir test yapacağım negatife olsa moralimi bozmam test gününe kadar süre var benim test günüm 9 haziran
3. Gün embriyosu mümkün değil 5. Günde çıkmaz. 5. Gün embriyosu bile çıkmaz. Şu an o çizgi iğnenin etkisi. Her gün test yaptıkça silikleşecek ve kaybolacak veya gebelik oluştuysa ikinci çizgi tekrar koyulaşmaya başlayacakTaze transfermi oldun cnm. Eğer ovitrelle fln vurulduysan 10 gün falan HCG salgiliyor o iğne ztn.. silik o yüzden çıkmış olabilir ama inşallah vardır. 3. Gün embryso 5. Gün iyi çıkmış eğer değilse. Benim 6. Gün embryosu 7. Günüm bugün erken gebelik testinde çıkmaz diye korkuyorum hiç belirtim yok benimde göğüs hassasiyeti disinda oda ignelerden diye düşünüyorum
Bakalım her gün yapmaya devam edeceğim negatif olsa da moralim bozulmuyor çünkü test günüme daha çok var doktor haziran 9 dedi test gününe daha 9 günüm var bu heyecan da güzel Rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlısı olsun hepimiz için3. Gün embriyosu mümkün değil 5. Günde çıkmaz. 5. Gün embriyosu bile çıkmaz. Şu an o çizgi iğnenin etkisi. Her gün test yaptıkça silikleşecek ve kaybolacak veya gebelik oluştuysa ikinci çizgi tekrar koyulaşmaya başlayacak
Benim kasık ağrısı bel ağrısı kasık batması ara ara mide bulantısı göğüs hassasiyeti var ilaçlara reaksiyon gösteriyor vücut bence o yüzden herkeste farklı belirtiler var donmuş 3. Gün embriyosu benimki otrivalle iğneyi 19 unda vurulmustumTaze transfermi oldun cnm. Eğer ovitrelle fln vurulduysan 10 gün falan HCG salgiliyor o iğne ztn.. silik o yüzden çıkmış olabilir ama inşallah vardır. 3. Gün embryso 5. Gün iyi çıkmış eğer değilse. Benim 6. Gün embryosu 7. Günüm bugün erken gebelik testinde çıkmaz diye korkuyorum hiç belirtim yok benimde göğüs hassasiyeti disinda oda ignelerden diye düşünüyorum
Ben transferden 5 gün önce Progesteron iğnesine basladim, hergun bin cc vuruyor esim. İgnenin disinda da gunde 3 ögun Estradiol ilaci bir seferde vitamin alıyorum. Otrivalle iğnesini hangi aşamada vurundun?Bana doktor 2 sinde otrivalle iğnenin 1/3 unu olacaksın 5 inde 1/3 u 8 inde 1/3 unu vurulacak dedi size de verdimi
Ay hadi hayra alamet inşallahMerhaba kızlar, Transfer sonrası 6.günüm bugün ve epey kasık ağrısı kasilmasi ve bel ağrısı başladı bende
Hayırlı olsun inşallah o ağrilar hemen hemen hepimizde var canım, dr uma sordugumda normal ilaçlardan dolayı demisti. Kan verme günün ne zaman?Merhaba kızlar, Transfer sonrası 6.günüm bugün ve epey kasık ağrısı kasilmasi ve bel ağrısı başladı bende
Baya geç bir tarih vermiş doktorun, 3. Gün için 12 gün sonraya test günü veriyorlar aslındaBakalım her gün yapmaya devam edeceğim negatif olsa da moralim bozulmuyor çünkü test günüme daha çok var doktor haziran 9 dedi test gününe daha 9 günüm var bu heyecan da güzel Rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlısı olsun hepimiz için
1 adet hap verdi başka bir ilaç takviyesi vermedi cnmhayırlı olsun transferiniz. Ben de 2.5 litre su içiyorum. Çay sadece açık 2 bardak, kahve yasak. İncir, avakado, ceviz, badem, fındık bol tüket dediler. Hepsini uyguluyorum. Umarım fayda eder. Ne ilaç verdiler size
Ben daha önceki 2 transferimden alışkınım canim bu ağrılara o transferlerimdede bu günlerde ağrım başlamıştı ve sonuçları pozitif olmuştu inşallah bunun sonuda pozitif olur test günüm 6 haziranHayırlı olsun inşallah o ağrilar hemen hemen hepimizde var canım, dr uma sordugumda normal ilaçlardan dolayı demisti. Kan verme günün ne zaman?
Ne güzel inşallah bize de pozitifi görmek nasip olurBen daha önceki 2 transferimden alışkınım canim bu ağrılara o transferlerimdede bu günlerde ağrım başlamıştı ve sonuçları pozitif olmuştu inşallah bunun sonuda pozitif olur test günüm 6 haziran
Yaa çok sevindim, transfere gittiğini bilmiyordum. İnşallah sağlıkla güzel haberi alırsın en kısa zamanda. Benim keseyi gördükten sonra mide bulantım ve takiben kusmam başladı. O zamana kadar hiçbir belirtim olmadı. Göğüslerim büyümüştü ama onlar transfer hazırlığı sırasında kullandığım ilaçlarla olmuştu zaten, transferden sonra hiçbir şey değişmediBenim gibi hiç bir belirtisi olmayan var mı? Ne kasık, ne bel ne gögüs ağrısı. Transferin 4. Günü henüz ama hiç mi bir belirti olmaz poff.
Aa Canım Neal nasılsın bebiş nasılYaa çok sevindim, transfere gittiğini bilmiyordum. İnşallah sağlıkla güzel haberi alırsın en kısa zamanda. Benim keseyi gördükten sonra mide bulantım ve takiben kusmam başladı. O zamana kadar hiçbir belirtim olmadı. Göğüslerim büyümüştü ama onlar transfer hazırlığı sırasında kullandığım ilaçlarla olmuştu zaten, transferden sonra hiçbir şey değişmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?