25 Mayıs transfer olacaklar heyecan dorukta

Bugünümüze şükür canım, daha iyi olacağız inşallah

Hiç düşürme modunu. Benim en ufak bir sancı, batma, ağrı, şu bu hiçbir şeyim olmuyordu. "Tutmadı galiba" diye düşünmeye başladığımda tedavi gördüğüm merkezin sitesinde yazan şu yazıyı açıp okuyordum. Benim rahim duvarı bir türlü kalınlaşamadığı içün günde dört Estrofem alıyordum, ondan oldu o yan etki de. Taşa versen memesi büyürdü o kadar östrojenle

Allah iyilik versin canım öperim onu

Evet tam olarak senin gibiyim, nerdeyse transfer oldugumu unutucam gün içinde. Neyse bak biraz rahatladım, ben de günde 4 estrofem alıyorum ama bana mısın demiyor

Allah iyilik versin canım öperim onu

Evet tam olarak senin gibiyim, nerdeyse transfer oldugumu unutucam gün içinde. Neyse bak biraz rahatladım, ben de günde 4 estrofem alıyorum ama bana mısın demiyor
Amin amin hepimize

Benimki öncesinde oldu zaten dediğim gibi transfer sonrası daha da büyüdü falan gibi bir şey olmadı. Hamileliğin ilerleyen zamanlarında oldu, o da zaten prolaktin yükseliyor diyedir herhalde. İnşallah senin bebe de belirtisizspordur da güzel haberi alırız tez zamanda

Ne güzel inşallah bize de pozitifi görmek nasip olur benim bu 4. Simdi bebeklerin kaç yaşında? Benimde 6 Haziran test günü cuma sabahı evde test yapmayı planlıyorum
Amin canim benim tedaviyle 7 yaşında bir kızım var. Şimdide ona bir kardeş için uğrasiyoruz işte Ben kan testi gününe kadar bekleyeceğim inşallah

Ah inşallah canım sağol

Ben transferden 5 gün önce Progesteron iğnesine basladim, hergun bin cc vuruyor esim. İgnenin disinda da gunde 3 ögun Estradiol ilaci bir seferde vitamin alıyorum. Otrivalle iğnesini hangi aşamada vurundun?
Haziran 2-5 ve 8 inde olacağım ben günde bir folik asit iki kere prograf üç kere estrofem iki kere 2 şer adet progesteron vajinal fitil bir adet vagifem vajinal fitil bir tane OMEGA 3-6-9 bir tane progesteron iğne bir adet coraspin tablet iki günde bir oksapar iğne bu kadardı herhalde o kadar çok geliyor ki böyle sayinca

Yanı az da degil midemize sağlık iyi dayaniyor maasallah 2-5-8 inde ne olacaksin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…