- Konu Sahibi Gullervediken
-
Ay daha neler duyucam bi yasima daha girdimYok canım tutunmaya faydası oluyor diye bazı doktorlar transfer sonrası da çatlatma iğnesi veriyor
Demiyorlar zaten yazıyorlar. Demek yazmamışlar. İkinci tedavimde ben de transferden sonra 3 gün gonapeptyl kullanmıştım. O da çatlatma iğnesiAy daha neler duyucam bi yasima daha girdimbelki dr um bana da demiştir ama ben hic hatırlamam ki hafıza biraz zayıf
Benimde aynı şekil ağrılarım varBelimin sol tarafında ağrı var. Sol dizimde de uyuşma. Allahım inşallah ilaçlardan değildir. Tutunma belirtisidir
Sık sık değil ama bel ağrım oluyor gibi 2 günüm benim yarın 3 olacak aslında erken ama bacağıma ağrı vurduğunu hissettim kaşıklardan bende isal gibi bir durumda varBenimde aynı şekil ağrılarım var
Aslında en iyisi vücudu dinlememek. Ama insanın elinde olmuyorSık sık değil ama bel ağrım oluyor gibi 2 günüm benim yarın 3 olacak aslında erken ama bacağıma ağrı vurduğunu hissettim kaşıklardan bende isal gibi bir durumda var
Hayır transfer oldu bana 3. Gün embriyosu bugün 6. Gün doldu transfer günü hariçSen suan OPU ya mi hazırlanıyorsun?
Valla ne yalan diyim unutuyorum ben bile transfer olduğumu kasmıyorum bile sadece eğilme meye uzatmamaya dikkat ediyorum iş yapmıyorum ama evde geziyorum duşa giriyorum gene evde dolanıyorum tezgah işlerine yardım ediyorum ve kabız olamamak için uğraşıyorum ama böyle duygusuz olur insan ifade edemez o durumdayım ne heyecan var ne merak var ama genede dikkat ediyorumAslında en iyisi vücudu dinlememek. Ama insanın elinde olmuyor
Ben de 2 gün istirahat ettim. Dediğin gibi uzanma ve ani harekete dikkat ediyorum. Onun dışında işe de gidiyorum 2 gündür.Valla ne yalan diyim unutuyorum ben bile transfer olduğumu kasmıyorum bile sadece eğilme meye uzatmamaya dikkat ediyorum iş yapmıyorum ama evde geziyorum duşa giriyorum gene evde dolanıyorum tezgah işlerine yardım ediyorum ve kabız olamamak için uğraşıyorum ama böyle duygusuz olur insan ifade edemez o durumdayım ne heyecan var ne merak var ama genede dikkat ediyorum
Teyom hayırlı olsun kuzum kacıncı gündesinYok canım tutunmaya faydası oluyor diye bazı doktorlar transfer sonrası da çatlatma iğnesi veriyor
5.gündeyim kuzum, dua etTeyom hayırlı olsun kuzum kacıncı gündesin
Duam seninle bacımmm . bnde balıklama tüp bebek tedavisine başladım . 2 tane yumoşum transfer için bni bekliyor merkezde5.gündeyim kuzum, dua etsen nasılsın
Bn seni larinin sayfasında aradım bulamadım5.gündeyim kuzum, dua etsen nasılsın
hadi hayırlısı olsun. O gün bir topikte gördüm seni.Duam seninle bacımmm . bnde balıklama tüp bebek tedavisine başladım . 2 tane yumoşum transfer için bni bekliyor merkezde
bayağıdır yazmadım oraya canımBn seni larinin sayfasında aradım bulamadım
İki tane mi tek mi transferin oldubayağıdır yazmadım oraya canım
Tek canım, 4.gün embriyosuİki tane mi tek mi transferin oldu
Rabbim sağlıkla tutunmayı Nasip etsin . duamdasın bitanemTek canım, 4.gün embriyosu
Tutunmadan olabilir canımBugün transferin 7. Günü bu saate kadar uyandığımdan beri kasigim da batma var normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?