2 senedir doğu da ogretmenim .Kendi ayaklarımın üzerinde de duruyorum . SagolunnInşallah iyi olur bakalim :)24 yaşında evlendim. Erken olduğunu düşünüyorum.
Kendi ayaklarının üstünde duracak kadar iş hayatın varsa, neden olmasın.
Şart mı, değil.
Tesekkur ederim. Size de mutluluklar:)30 yasinda evlendimerkenmis bile.
Cok erken bir yas degil ama bence bir kadin meslek edinip kendi parasini kazansa,o parayla bir sure hayatini yasasa,biraz birikim yapip sonra evlense bana daha dogru geliyor. Sonradan pisman olmamak adina.
Yine de hayat sizin,hakkinizda hayirlisi olsun,mutluluklar
25 yaşına gelmek üzereyken evlendim. Esim bir iki yil daha erken evlenmeyi cok istemisti ama ben nedense evlilikten korktum ve hep erteledim. Simdi diyorum ki keske daha erken evlenseymisim. Tabi bu ciftler arasindaki iletisime gore, geçirilen zamana göre degisir.Kızlar merhaba. Yeni yeni görüştüğüm biri var ama evlilik icin gorusuyir gibiyiz .25 yaşındayım zaman zaman evde kaldığımı.bile düşündüğüm oldu benden küçük evli insanları görünce ama genel ruh halim çok çocuksu.Kendimi hiç bu yasta hissetmiyorum görüntüm de çocuk gibi onun da etkisi var.Bir yandan evlenmek de istiyorum doğru insan gibi hissediyorum .Biyolojik saat de ilerliyor sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek için.Sizler kaç yaşında evlendiniz ,benim.gibi hissediyor muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?