Ya çok haklısınız. Ben yazcaktım sizin yazdığınız durumu ama yanlış anlaşıldım diye yazmamıştım.meslektas olunca siz de biliyorsunuz durumları.Ben de sözleşmeli öğretmenim doğu da çakıliyim yani.Cevreme baktığımda şu an görüştüğüm çocuk gibi düzgünü de yok açıkçası .Kuzucum bence bulduysan düzgün biri kaçırma çünkü öğretmenlerin en büyük sıkıntısı arkadaşlarımdan biliyorum sonra çakılı kaldığınız yerde denk gelmiyor. Saçma bir yorum gibi gelebilir ama 28-35 arası görev yapanlara sorabilirsin.
Ben 23 de 1 yıllık öğretmenken evledim çok şükür mutluyum bebek için bekledik 1 yıldır bebek planı içindeyiz şimdi 27-28 oldum:)
Koca meraklısı gibi algılanmayım normal ve ideal yaşın 25-30. Hatta 30 civarı olduğunu savunuyorum ama sizin durum için arkadaşlarım benZer durumda çok sıkıntı yaşadı paylaşmak istedim
28 oldum bende. 24 te evlendm ve ikinci bebeğm geliyor. Ama ben hala 17 gibi hissedyrm:))) gerçktn öyle hissedyrm. Biri 26 yaşındaym diynce büyük geliyr oysakı bende büyümüşm:))) bence kucuk degil hatta cocuk isteyen insanlar icin en ideal zamanKızlar merhaba. Yeni yeni görüştüğüm biri var ama evlilik icin gorusuyir gibiyiz .25 yaşındayım zaman zaman evde kaldığımı.bile düşündüğüm oldu benden küçük evli insanları görünce ama genel ruh halim çok çocuksu.Kendimi hiç bu yasta hissetmiyorum görüntüm de çocuk gibi onun da etkisi var.Bir yandan evlenmek de istiyorum doğru insan gibi hissediyorum .Biyolojik saat de ilerliyor sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek için.Sizler kaç yaşında evlendiniz ,benim.gibi hissediyor muydunuz?
Kızlar merhaba. Yeni yeni görüştüğüm biri var ama evlilik icin gorusuyir gibiyiz .25 yaşındayım zaman zaman evde kaldığımı.bile düşündüğüm oldu benden küçük evli insanları görünce ama genel ruh halim çok çocuksu.Kendimi hiç bu yasta hissetmiyorum görüntüm de çocuk gibi onun da etkisi var.Bir yandan evlenmek de istiyorum doğru insan gibi hissediyorum .Biyolojik saat de ilerliyor sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek için.Sizler kaç yaşında evlendiniz ,benim.gibi hissediyor muydunuz?
Sorma ya düğüne gitsen bir türlü gitmesen bir türlü...Kucuk altindan haber ver bence, kuzenlerin de bu yil evlenecegi tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?