Anti-Aging 25 yaşın ilk kırışıklığı için acil yardım(lütfen bilgilerinizi paylaşın)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
tatlım öncelikle çok teşekkür ederim umarım bende de işe yarar. peki acaba sen hangi markayı kullanıyorsun? bu tarz ürünlerde korsan çok fazla oluyormuş hepsine güvenilmez diyorlar

tatlım kusura bakam bayadır girmiyordum foruma:34: Huile D argan-traditional orient die bşy yazıo üstünde canım.bence kesin denemelisin...geceden sürdüğünde daha etkili...sabah yüzünü yıkadıktan sonra bile nem hala hissediliyor yani cildine istediğin makyaj ürününü sürebilirsin...

Merhaba Lina. Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bu argan yağını. Annem de kullanıyor, kendisi bu arada 49 yaşında. Kardeşim annemde belirgin değişiklikler olduğunu farketmiş. Bir gün doktora gitmiştik orada tanıştığı kadın yaşını sormuş, annem söyleyince inanamamış. Ben bu yağı kendi sitesinden almıştım. Arama motorlarına argan yağı diye yazarsan bulabilirsin. Gerçi 50 ml. olanı 129 TL. Ama ben denemek istedim. Bu kadar pahalıysa eğer vardır bir numarası diye.

Bir de son yazılanları okuyunca aklıma geldi. Ben şu an 27 yaşındayım. Bundan 7-8 sene önce öğrenciyken çekilmiş fotoğraflarıma baktım yakınlarda. Ve inanamadım ya. Çünkü bugün daha genç görünüyorum.:52:

Hakkaten o zamanlar epey olgun duruyormuşum. O yüzden sen de hiç merak etme. Kendine doğru bakımı yaparsan belki ilerde çok daha küçük göstereceksin. :34:

Motivasyonnuz için hepinize çok teşekkür ederim hatta bu durum yıllar önce söylemiş olduğum ve bir kitabın yazılmasında ana tema olarak kullanılan bir sözü aklıma getirdi kadınlar arasında anlaşma yoktur sadece dayanışma vardır. Işte bu durumda onun bir belirtisi :))hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Söylediklerinizi dikkate alıcam özellikle şu argan yağının gerçekten kullanılmaya değer bir ürün olduğunu düşünüyorum ama markasında emin olamıyorum öyle çok marka altında satılıyorki hangisini alsam diye düşünmeden edemiyor insan...

Biraz pahalı bi yağmıi yalnız ama tabi doğruysa sonuca değer.küçük badem yağları boyutundaki argan yağı 22,50.-TL idi.Bilgilerinize ...

Biraz pahalı bi yağmıi yalnız ama tabi doğruysa sonuca değer.küçük badem yağları boyutundaki argan yağı 22,50.-TL idi.Bilgilerinize ...[/QUO

evet cok pahalı bir yağ ben 3 ay önce 50ml 210 tl ye aldım...ama 1 seneden fazla kullanırsın sadece yüzüne kullanacaksan...ama saçlarına maske olarak kullanmayı düşünüosan 5 ay falan idare eder tatlım...:21:

Ben de bir ay kadar önce 50 Ml olanını 129 TL'ye almıştım. Site adı vermek yasakmış o yüzden link veremiyorum. :50:

Ama annemde epey etkili oldu. Yani kendisi öyle söylüyor ben çalıştığım için fazla dikkat edemiyorum, değişiklikleri izleyemiyorum ama cildini epey yumuşattığını, nemlendirdiğini düşünüyorum ki zaten kırışıklığın temel nedeni de kuruluk.:34:

Ben de bir ay kadar önce 50 Ml olanını 129 TL'ye almıştım. Site adı vermek yasakmış o yüzden link veremiyorum. :50:

Ama annemde epey etkili oldu. Yani kendisi öyle söylüyor ben çalıştığım için fazla dikkat edemiyorum, değişiklikleri izleyemiyorum ama cildini epey yumuşattığını, nemlendirdiğini düşünüyorum ki zaten kırışıklığın temel nedeni de kuruluk.:34:

ardaki fiyat farkı çok çok fazla:26:...netten mi almıştın canım...ben yaşadığım yerdeki bir spa merkezinden aldmıştım...!!!ürünü tayland dan getirtiyorlardı...!!!
evet kırışıklıklar da da etkiliymiş,ama benim saçlarımı süper uzattı hiç beklemiodum:21:

peki bu yağı nasıl kullanıcaz haftada bir mi yoksa hergün mü uyguluyorsunuz

hafta da 3 kez yüz için kullan yatmadan önce sürmek daha iyiymiş.. gece 00:00 ile 04:00 arası hücre yenilenme saatleri:34: sacın için haftada 2 maske yetrli bn öl yapıyorummm:21:

bi ben kompleks yaptm sanıyordum:1:
bende 26 yaşındaym

saçlarımda beyazları görünce çok üzüldüm:25:

argan yağı çok pahalıymış:26:

önereceğiniz kremler var mı:3:

bende de başladı kırışıklar özellikle göz çevresinde. pek sorun etmiyorum aslında ama özel bakıma da başlamak istiyorum. bu argan yağı için farklı fiyatlar var bir kaç sitede 100 ml 100 lira civarında gördüm. aktarlarda satılır mı acaba:44::44:

Madem saçlar içinde çok etkili ve ikisine beraber kullandığımzda 4-5 ay gidiyor, bu yağı almak şart oldu :)) ama maaş gelsinde ancak öyle alabilirim :)

ardaki fiyat farkı çok çok fazla:26:...netten mi almıştın canım...ben yaşadığım yerdeki bir spa merkezinden aldmıştım...!!!ürünü tayland dan getirtiyorlardı...!!!
evet kırışıklıklar da da etkiliymiş,ama benim saçlarımı süper uzattı hiç beklemiodum:21:

Evet internetten almıştım canım. Benimki Fas'tan gelmiş. Hatta firmanın stokları tükenmişti de ithalat için epey beklemiştim. Zaten duyduğuma göre sadece Fas'ta yetişen bir ağacın dallarından üretiliyormuş. İçeriğindeki E vitamini ve antioksidanlar diğer faydalı yağlardan çok daha fazlaymış. Bu yüzden bir çok cilt rahatsızlığına da iyi geliyormuş. arganyagi.com sitesinden almıştım ben.

26 yaşındayım, bi süre önce bende 2 kaşımın arasında çizgi buldum=)) Biraz araştırma yaptım ve innova nın serumunu aldım.Satıcı bana Çizgin çok olmadığı için 2 yada 3 güne 1 kullan dedi.2 ay oldu nerdeyse ve çizgim baya silikleşti.Zaten az kullanıldığı için uzun süre yeten bi ürün.Ben kesinlikle faydasını gördüm.

En etkili şey gülümsemek herhalde.
25 yaşına kadar olan evre büyüme evresidir. 25 den sonrası ölüm evresidir. Yani tabiki kırışacak yüzümüz. Ne kadar çok adapte olursak bu düşünceye o kadar rahatlarız. Ruhun sabitken, görüntün yaşlanıyor. Kabullenmek lazım.
Ama A,C,E vitaminlerinin lokal uygulanmaları baya fark ettiriyor.

ya arkadaşlar bende almak istiyorum bu argan yagından bide internette gördüm ünlü bir herbalistin ürünleri çıkmış anti aging etkili diyor ama bilemiyorum..daha önce maskelerini uygulamışım evde yapıp çok iyi gelmişti cildime...şimdi bu ürünler nasıl olur etkilimidir bilmiyorum sonuçta ticari kaygıyla üretiliyor içinde mutlaka kimyasallar vardır:26:

bende cok güldügüm icin gözümün altinda bazi kirisikliklari fark ediyorum artik, kayisi cekirdegi yagi iyi dediler, ama iste bilmiyorum bu seyler ne kadar fayda ederki, gülmeyim diyorum elimde degil :)))

Back
X