Anti-Aging 25 yaşın ilk kırışıklığı için acil yardım(lütfen bilgilerinizi paylaşın)

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Kirisikliklarrrr bende sanki gep vardi:))) 27 yasindatim ve gulunce kazayaklarim cikiyor:) birde alnimin orta yerine yerlesim keyif catan iki derin cizgi:))) 2 yildir dermalojika nin birsuru urununu kullaniyorum ehhh biraz pahali toplam binlirayi gozden cikarmak gerekiyor. Simdilik memnunum enazindan yeni kirisiklik yok.mucadeleye devammm;)

sevgili arkadşalar bir bilim insnaı olarak beni dinleyin yaşlanmayı hızlandıran faktörlerin başında şeker ve trans yaglar gelir bunlardan uzak durun ve birde nitrose aminler o yüzden anti oksidanlar vucud için önemli o yüzden yeşil çay yemeklerde zeytin yagı ve dogru makyaj ve dogru kremler kullanmanız elzem

sevgili arkadşalar bir bilim insnaı olarak beni dinleyin yaşlanmayı hızlandıran faktörlerin başında şeker ve trans yaglar gelir bunlardan uzak durun ve birde nitrose aminler o yüzden anti oksidanlar vucud için önemli o yüzden yeşil çay yemeklerde zeytin yagı ve dogru makyaj ve dogru kremler kullanmanız elzem

peki tatlandırıcı kullansak şeker yerine ? ben şekeri seviyorum malesef, tuz da çok tüketirim... 25 yaşındayım...:53:

Argan yağı saç dökülmelerinede birebir geliyor. Argan yağı adeta mucize ama biraz pahalı , bir de bilinmeyen yerden alınmamalı :)

Argan yağı tüylenme yapıyor, tecrübeyle sabit. Zaten kuaförler de tavsiye etmiyor yüze kullanımını ama saça çok iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

argan yağı her şeyde kullanılıyor sanırım , kaş çıkması için , saç yumuşaması ve uzaması için bir tek bu kısmı eksiktim yüce argan yağı :)

Canim 25 kirisik icin biraz erken aslinda ben sasirdim ben 37 yasindayim alnimda kirisik yok goz cevresinde az bisey avr ama ufak cerrahi mudahalelerle doktorlar o kirisiklarin icini dolduruyo.

Ben bu forumda bi yazi yazdim linki tikla ve oku lutfen ayrintili anlattim anti-aging sirlari bunlari her gun uygulaman lazim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...clesmek-icin-bu-yaziyi-mutlaka-okuyun.776066/

Evet simdi bi seye daha degincem malesef hersey ates pahasi lafin cok dogru. Guzellik ve bakim biraz parayla alakali bisey. Cildi parlayan kadinlar mutlaka bir seyler surduklerinden o cilt parliyor, bakimli olmak sart yasliligi ertelemek de mumkun ama evet hersey ates pahasi. Sadece gunes koruma losyonunun ayli masrafi 50 dolar civari, ve bu alinmasi gereken sadece birtek urun :-(

Ama bu anti-aging adimlarini atmadan yasayan yasitim arkadaslarima bakiyorum annemle yasit duranlar var gercekten. Birde isin kotusu bakim gencken yapildiginda fayda ediyo, zaten kurumus, kirismis ve catlamis bir cilde ne yaparsa yap nafile. Catlamadan once onlemini alacaksin ve cildi koruyacaksin.

Canim 25 kirisik icin biraz erken aslinda ben sasirdim ben 37 yasindayim alnimda kirisik yok goz cevresinde az bisey avr ama ufak cerrahi mudahalelerle doktorlar o kirisiklarin icini dolduruyo.

Ben bu forumda bi yazi yazdim linki tikla ve oku lutfen ayrintili anlattim anti-aging sirlari bunlari her gun uygulaman lazim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...clesmek-icin-bu-yaziyi-mutlaka-okuyun.776066/

Evet simdi bi seye daha degincem malesef hersey ates pahasi lafin cok dogru. Guzellik ve bakim biraz parayla alakali bisey. Cildi parlayan kadinlar mutlaka bir seyler surduklerinden o cilt parliyor, bakimli olmak sart yasliligi ertelemek de mumkun ama evet hersey ates pahasi. Sadece gunes koruma losyonunun ayli masrafi 50 dolar civari, ve bu alinmasi gereken sadece birtek urun :-(

Ama bu anti-aging adimlarini atmadan yasayan yasitim arkadaslarima bakiyorum annemle yasit duranlar var gercekten. Birde isin kotusu bakim gencken yapildiginda fayda ediyo, zaten kurumus, kirismis ve catlamis bir cilde ne yaparsa yap nafile. Catlamadan once onlemini alacaksin ve cildi koruyacaksin.

kızlar 25yaş sonrası için mimik kırışıklıklarınıza botoks yaptırabilirsiniz ilerisi için de koruyucu oluyor,ben yaptırıyorum çok ta memnunum;))

aman tanrım oda ne alnımda hemde sağ kaşımın üstünde ilk çizgimi gördüm dediğim an bunun pudra birikintisi olması için tanrıya çok dua ettim ama sanırım kaçınılmaz sonumun ilk başlangıç çizgisi en can alıcı noktamda ortaya çıktı. hemde daha 25imde... hemde düğünüme 3 ay kala....
bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok. benim cildime uyguladığım tek bakım banyoda yaptığım peelingle ölü hücrelerimi soyup ardından nemlendirici uygulamaktı ama görünüyorki bunlar kafi değilmiş artık ciddi anlamda kişisel bakım yapmamın zamanı gelmiş. piyasada o kadar çok ürün var ki hepsi ateş pahası hepsi ayı şeyi vaad ediyor ama hangisi daha etkili hangisi cildimi yormadan nem dengesini bozmadan ilk yaşlanma( ühüüüühüüü) çizgilerimi farkedilmez kılacak bilmiyorum. lütfen yardım edin bana daha önce kullandığınız çevrenizde kullanıpda memnun kalanların önerdiği ürünler herşey ama herşeye açığım yeterki yaşlanmamı geciktirecek bir şeyler bulayım. kozmetikçilere gidip para tuzağı olan ürünleri almaktansa ben inanıyorumki kadınlar arasındaki dayanışma sayesinde ben bu işin üstesinden gelicem. lütfen yardım edin noluyyyyyyyyyyyy:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Selam canim ben 38 yasindayim bende kirisik sadece gulerken biraz var ama cok dikkat ediyorum. Ama sana sunu soyliyim ben guzellik uzmanimdan ve diyetisyenimden cok tavsiyeler aldim. Cilt guzelligi sadece kremlerle olacak bisey degil beslenme cok onemli. Sigara iciyosan bu yaziyi okumaya devam etme derim :-) cunku ne yaparsan yap sigara varsa ise yaramaz.

Karbonhidratlari sadece sebzelerden alarak beslen. Cildini asla nemsiz birakma, gunde 1 tane biotin hapi. Mutlaka her sabah banyodan sonra butun vucuda uygulaman gereken gunesten koruma losyonu (buna iyi bi ornek olsun diye gunesten hic korunmadan guneslenmis bir kadinin resmini ekledim). Gunesten korunan ciltle korunmayan cilt kesinlikle ayni degil bunu sadece yillar sonra cildini koruyan kadinlarla kendini kiyasladiginda is isten gectiginde anlarsin.

Bide asla yagsiz beslenme hatta cildine de nemlendiriciye badem yagi katarak sur. Ama sunu da soylemeliyim ki dort dortluk bakim cok pahali mesela oyle kremler varki krem var bide krem var. Ben Nivea ya krem demem o kadar harika kremler varki. Benim cok sevdigim Fransadan gelen bir yag var 7 yagin karisimi parfumsuz ama harika kokuyo o yaglarin kokusuymus. Cildi inanilmaz yumusatiyo ve cilde cok iyi gelen yaglar bunlar. Malesef 100 dolar civarinda ve 1 bucuk ay gidiyo. Gunes koruma kremi dersen adi ve ucuz markalar ise yaramiyo. Bunu anlamak icin bi deney yapin. Gunes kremini surun gunese cikin pancar gibi kizardiysaniz o gunes kremini cope atin cunku korumuyo demektir. Ben Bioderma kullaniyorum malesef ondan baska gunesten koruyana rastlamadim. Gunesten korunuyorum diye kendinizi kandirirsiniz sadece. Biodermalar da yine 50 dolar civari ve 1 ay gidiyo yuz icin ayri vucut icin ayri. Herseyi dolar hesapliyorum yurt disinda yasiyorum kusura bakmayin :-)

Yani urunun ucuzunu alacaginiza hic almayin gercekten marketteki kremlerin hicbirinin ise yaradigini gormedim ben. Bitek Loreal biraz idare eder ama ona gelene kadar ne markalar kesfettim ben

Eklentiler

• gunes koruma.webp
    gunes koruma.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Merhaba, erken cilt yaşlanmaları için LR Nanogold serisini kesinlikle tavsiye ederim!

Back
X