Canim 25 kirisik icin biraz erken aslinda ben sasirdim ben 37 yasindayim alnimda kirisik yok goz cevresinde az bisey avr ama ufak cerrahi mudahalelerle doktorlar o kirisiklarin icini dolduruyo.
Ben bu forumda bi yazi yazdim linki tikla ve oku lutfen ayrintili anlattim anti-aging sirlari bunlari her gun uygulaman lazim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...clesmek-icin-bu-yaziyi-mutlaka-okuyun.776066/
Evet simdi bi seye daha degincem malesef hersey ates pahasi lafin cok dogru. Guzellik ve bakim biraz parayla alakali bisey. Cildi parlayan kadinlar mutlaka bir seyler surduklerinden o cilt parliyor, bakimli olmak sart yasliligi ertelemek de mumkun ama evet hersey ates pahasi. Sadece gunes koruma losyonunun ayli masrafi 50 dolar civari, ve bu alinmasi gereken sadece birtek urun :-(
Ama bu anti-aging adimlarini atmadan yasayan yasitim arkadaslarima bakiyorum annemle yasit duranlar var gercekten. Birde isin kotusu bakim gencken yapildiginda fayda ediyo, zaten kurumus, kirismis ve catlamis bir cilde ne yaparsa yap nafile. Catlamadan once onlemini alacaksin ve cildi koruyacaksin.