25 yaşından sonra ikinci üniversite(eczacılık) mantıklı mı?

Çok zorlanırsınız derslere devam etmek zorundasınız işi bırakmayacaksanız zor olur. Ama benim de ikinci üniversite hayalım var şuan doktora yapıyorum bitince denemeyi düşünüyorum. Bi sınava girin ondan sonra tekrar değerlendirirsiniz zaten :) Hevesiniz kırılmasın

neden kimya mühendisi sıfatınızla ezcacılıkla ilgili bir yüksek lisans yapmıyorsunuz. çok şanslısınız aslında baştan okumaya gerek yok ki

Ben bile okumaya cok hevesliyim guzel bir isim olmasina ragmen insan bazen doymuyor okumaya bu sevgi cok baska bir sey ama sizin istediginiz bir meslek degilmis ileride keske dememek icin deger okuyun o meslegi yapmasaniz bile icinizde bir sey kalmamis olur.

ben hep şöyle düşünürüm,bu önümüzdeki 5 yıl her şekılde geçecek..
sen ya 5 yıl sonrada muhendıs olarak bulundugun kurumda calısacaksın
yada eczacılık diplomanı da elıne alacaksın..
5 yıl hertürlü geçecek:)

neden geç olsun ki sen istedikten sonra..bende seninle aynı durumdayım seneye hukuk okumaya baslayacağım. hayatı anlamlı kılan idealler bence

neden kimya mühendisi sıfatınızla ezcacılıkla ilgili bir yüksek lisans yapmıyorsunuz. çok şanslısınız aslında baştan okumaya gerek yok ki
Evet aslında çok var eczacılık üzerine yüksek lisans doktora yapan arkadaşım. Ama eczane açmak için eczacılık diploması gerekiyor.

Ben de bu mantıkla sınava hazırlanmaya karar verdim:)

kesinlikle hayallerinin peşinden gitmelisin.25 yaş çok geç bir yaş değil tatlım

Şimdi 5 yıl uzun geliyor ama önür boyu sevdiğiniz mesleği yapacaksınız.maddi imkanınız varsa aileniz de biraz arkanızdaysa okuyun derim.olur da bırakırsanız ya da bırakmak zorunda kalırsanız zaten 2 tane mesleğiniz var.

25 yeni atılımlar yapmak için güzel bir yaş ama ben olsam lisans bölümü okumak yerine Farmakoloji yüksek lisansı yapardım...

25 yeni atılımlar yapmak için güzel bir yaş ama ben olsam lisans bölümü okumak yerine Farmakoloji yüksek lisansı yapardım...
Bunu da düşündüm ama eczane açmak için eczacılık diploması gerekiyor. Diğer türlü yüksek lisans sonrası akademisyen olmak veya bir ilaç fabrikasında çalışmam gerekir ki yine kimya mühendisliğiyle ilintili bir iş olur o da

ay benim hayalim de psikolog olmaktı inşallah senin gönlünden geçen olsun valla çok sevinirim adına

Bu arada bende devlet memuruyum. Mesleğimi bırakır mıyım? Şu anda düşünmüyorum ama elimde başka bir alternatifin olması hoşuma gidiyor.
hukukta çoğu okulda devamsızlık sıkıntı olmuyor siz bırakmadan devam edebilrisiniz zaten

neden geç olsun ki sen istedikten sonra..bende seninle aynı durumdayım seneye hukuk okumaya baslayacağım. hayatı anlamlı kılan idealler bence
Benim eşim de 28 yaşında hukuk okumaya başlayacak bu yıl inşallah. Biraz da ondan cesaret alıyorum. Karı koca okuyacağız :))

İnşallah çok teşekkürler. Sen neden hayallerinin peşinden gitmiyorsun:)
çünkü ailem beni keser sevgilim delirdin mi der sanırım herkes kafayı yediğimi düşünür çünkü gerçekten iyi bir işim var,işimi de seviyorum mimarlık kısmı hariç

Yok artık devlet memuru bi mühendisin maaşı nedir 5-6-10 bin ?
Eczaneye borç harçla açmış olabilir ama borç harçla yürütmemiştir.
Eczanenin parasal işleyişinden haberiniz yok belli ki ...

Eczacılar ilaç depolarından ilacı 10a alıp 11e satmıyo %20 den fazla sadece sadece normal karı var . 10 kutu ilaç alır 2 kutu mf verilir ( mal fazlası hediye )
İlaç firmaları arasında rekabet okadar çok yükseliyo ki 50 kutu ilaca 100 mf verildiği oluyo . Hatta elaltımdan para bile alıyolar

Mümessille anlaşırlar bu ay 100 kutu x satıcam diye etraftaki drlar bağlanır o markayı yazsın diye hatta ve hatta e reçeteye geçildiği için dr bağlamayada gerek kalmadı elindeki markayı veriyo

Eczacıların hepsi ağlar git bide mümessilden dinle kazançları yüzdeleri neymiş diye

Bak bu da sadece depodan mfsiz ilaç alış fiyatları
http://www.ilacrehberi.com/ilac-fiyatlari/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…