- 2 Temmuz 2016
- 1.013
- 1.738
- 133
- Konu Sahibi PammukSeker
-
neden kimya mühendisi sıfatınızla ezcacılıkla ilgili bir yüksek lisans yapmıyorsunuz. çok şanslısınız aslında baştan okumaya gerek yok kikızlar merhaba herkese,
Ben 25 yaşında kimya mühendisiyim ve makine mühendisliğine çift anadal yapmıştım. Şimdi bir kamu kurumuna atandım mühendis olarak ama mesleğimi hiç sevmiyorum. 25inden sonra aklım başıma biraz geç gelse de hep hayalimdeki meslek olan eczacılık istiyorum. Sıkı bir çalışmayla yapabileceğimi düşünüyorum. Kazanması da okuması da zor bir bölüm ama bizim bölümle baya ortak dersi var. Bi ihtimal bazı dersleri saydırabilirim belki(?). Sizce hayallerimin peşinden gitmeli miyim? Bu yaştan sonra 5 yıllık bir bölüm okunmaya değer mi? Özellikle de aranızda eczacı veya tanıdığı eczacı olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden herkese
Ben bile okumaya cok hevesliyim guzel bir isim olmasina ragmen insan bazen doymuyor okumaya bu sevgi cok baska bir sey ama sizin istediginiz bir meslek degilmis ileride keske dememek icin deger okuyun o meslegi yapmasaniz bile icinizde bir sey kalmamis olur.kızlar merhaba herkese,
Ben 25 yaşında kimya mühendisiyim ve makine mühendisliğine çift anadal yapmıştım. Şimdi bir kamu kurumuna atandım mühendis olarak ama mesleğimi hiç sevmiyorum. 25inden sonra aklım başıma biraz geç gelse de hep hayalimdeki meslek olan eczacılık istiyorum. Sıkı bir çalışmayla yapabileceğimi düşünüyorum. Kazanması da okuması da zor bir bölüm ama bizim bölümle baya ortak dersi var. Bi ihtimal bazı dersleri saydırabilirim belki(?). Sizce hayallerimin peşinden gitmeli miyim? Bu yaştan sonra 5 yıllık bir bölüm okunmaya değer mi? Özellikle de aranızda eczacı veya tanıdığı eczacı olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden herkese
Evet aslında çok var eczacılık üzerine yüksek lisans doktora yapan arkadaşım. Ama eczane açmak için eczacılık diploması gerekiyor.neden kimya mühendisi sıfatınızla ezcacılıkla ilgili bir yüksek lisans yapmıyorsunuz. çok şanslısınız aslında baştan okumaya gerek yok ki
Ben de bu mantıkla sınava hazırlanmaya karar verdim:)ben hep şöyle düşünürüm,bu önümüzdeki 5 yıl her şekılde geçecek..
sen ya 5 yıl sonrada muhendıs olarak bulundugun kurumda calısacaksın
yada eczacılık diplomanı da elıne alacaksın..
5 yıl hertürlü geçecek:)
kesinlikle hayallerinin peşinden gitmelisin.25 yaş çok geç bir yaş değil tatlımkızlar merhaba herkese,
Bunu da düşündüm ama eczane açmak için eczacılık diploması gerekiyor. Diğer türlü yüksek lisans sonrası akademisyen olmak veya bir ilaç fabrikasında çalışmam gerekir ki yine kimya mühendisliğiyle ilintili bir iş olur o da25 yeni atılımlar yapmak için güzel bir yaş ama ben olsam lisans bölümü okumak yerine Farmakoloji yüksek lisansı yapardım...
ay benim hayalim de psikolog olmaktıkızlar merhaba herkese,
hukukta çoğu okulda devamsızlık sıkıntı olmuyor siz bırakmadan devam edebilrisiniz zatenBu arada bende devlet memuruyum. Mesleğimi bırakır mıyım? Şu anda düşünmüyorum ama elimde başka bir alternatifin olması hoşuma gidiyor.
İnşallah çok teşekkürler. Sen neden hayallerinin peşinden gitmiyorsun:)ay benim hayalim de psikolog olmaktıinşallah senin gönlünden geçen olsun valla çok sevinirim adına
Benim eşim de 28 yaşında hukuk okumaya başlayacak bu yıl inşallah. Biraz da ondan cesaret alıyorum. Karı koca okuyacağız :))neden geç olsun ki sen istedikten sonra..bende seninle aynı durumdayım seneye hukuk okumaya baslayacağım. hayatı anlamlı kılan idealler bence
çünkü ailem beni keser sevgilim delirdin mi der sanırım herkes kafayı yediğimi düşünür çünkü gerçekten iyi bir işim var,işimi de seviyorum mimarlık kısmı hariçİnşallah çok teşekkürler. Sen neden hayallerinin peşinden gitmiyorsun:)
bırakacak mısın devleti peki ?Benim eşim de 28 yaşında hukuk okumaya başlayacak bu yıl inşallah. Biraz da ondan cesaret alıyorum. Karı koca okuyacağız :))
Esim insaat muh. Kaynim eczacı. Oncelikle kolaylikla kazanilacak bir bolum degil. Eczaciligin kpssi yok kura ile aliyorlar . Kaynim 3kuraya girdi alim az cikmadi ama esim ilk atamada atanmisti. Eczane acti kaynim borc harc bogaza kadar doldu zor kurtuldu . Hangisi rahat şimdi esim rahat devlet memuru gelir belli mis gibi .Ha bnm icimde kaldi cok azimliyim herseyi bastan alirim diyorsaniz ayri ama inanin memursanin DEGMEZ
hukukta çoğu okulda devamsızlık sıkıntı olmuyor siz bırakmadan devam edebilrisiniz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?