- 27 Haziran 2016
- 626
- 1.676
- 113
- 32
- Konu Sahibi PammukSeker
-
Hayır bırakmayı düşünmüyorum. Yani okulu bitirene kadar ikisini bir idare etmeye çalışırım kazanırsam. sonrası Allah kerim:) eşim de devlette. O da ikisini bir yürütüyor. Bize de rahatlık battı resmenbırakacak mısın devleti peki ?
Ben de yüksek mühendisim bu arada meslektaşmışız:) hatta keşke yüksek yapacağıma şimdiye okusaydım istediğim bölümü diyorum. Eşim de elektrik mühendisi o da hukuk okuyacak bu yıl kısmetse. Karı koca okuyacağız anlayacağınız. Sizin adınıza çok sevindim. darısı başımıza :) şu an mesleğinizi bırakıp tamamen hukuk a mı yöneldiniz pekiBen yüksek makina mühendisiyim ve hukuk fakültesini bitirdim ikinci üniversiteyi okudum. Cok zorlandım ama çooook mutluyum hayatım gerçek oldu. Ben hep şöyle düşünüyorum bu dünyaya bir kez geliyorsam 60 yaşında bile hayalim in peşine düşerim. Nasıl mutlu olacaksan onu yap tatlim
Anladım, eğer eczane açmayı düşünüyorsan haklısın olmaz.Bunu da düşündüm ama eczane açmak için eczacılık diploması gerekiyor. Diğer türlü yüksek lisans sonrası akademisyen olmak veya bir ilaç fabrikasında çalışmam gerekir ki yine kimya mühendisliğiyle ilintili bir iş olur o da
Öncelikli sizi böyle donanımlı aktif çalışkan bir bayan olduğunuz için tebrik ediyorum ve kesinlikle hayalinin peşinden git diyorum. Çünkü bizim ülkemizin koca peşinde koşan değil üreten düşünen çalışan beyinlere ihtiyacı var. Okumanın yaşı yoktur. Bu yaştan sonra değer mi demeyin tabiki değer. Benim kuzenim eczacı. Çok memnun hayatından. Başarılar diliyorum sizekızlar merhaba herkese,
Ben 25 yaşında kimya mühendisiyim ve makine mühendisliğine çift anadal yapmıştım. Şimdi bir kamu kurumuna atandım mühendis olarak ama mesleğimi hiç sevmiyorum. 25inden sonra aklım başıma biraz geç gelse de hep hayalimdeki meslek olan eczacılık istiyorum. Sıkı bir çalışmayla yapabileceğimi düşünüyorum. Kazanması da okuması da zor bir bölüm ama bizim bölümle baya ortak dersi var. Bi ihtimal bazı dersleri saydırabilirim belki(?). Sizce hayallerimin peşinden gitmeli miyim? Bu yaştan sonra 5 yıllık bir bölüm okunmaya değer mi? Özellikle de aranızda eczacı veya tanıdığı eczacı olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden herkese
belki aynısını yaparım ama önce tez bitmeli en azından yüksektekiHayır bırakmayı düşünmüyorum. Yani okulu bitirene kadar ikisini bir idare etmeye çalışırım kazanırsam. sonrası Allah kerim:) eşim de devlette. O da ikisini bir yürütüyor. Bize de rahatlık battı resmen
Evet onu duymuştum. Okul bir bitsin de gerisini düşüneceğiz bakalım.Okurken sıkıntı olmaz. Yani sadece zorlanırsınız hem iş hem okul. Ama bitirince avukatlık stajini başlatabilmeniz için istifa etmeniz gerekiyor. @Seridina
Evet. Bende bu yüzden hukuk seçtim.hukukta çoğu okulda devamsızlık sıkıntı olmuyor siz bırakmadan devam edebilrisiniz zaten
Yok artık devlet memuru bi mühendisin maaşı nedir 5-6-10 bin ?
Eczaneye borç harçla açmış olabilir ama borç harçla yürütmemiştir.
Eczanenin parasal işleyişinden haberiniz yok belli ki ...
Eczacılar ilaç depolarından ilacı 10a alıp 11e satmıyo %20 den fazla sadece sadece normal karı var . 10 kutu ilaç alır 2 kutu mf verilir ( mal fazlası hediye )
İlaç firmaları arasında rekabet okadar çok yükseliyo ki 50 kutu ilaca 100 mf verildiği oluyo . Hatta elaltımdan para bile alıyolar
Mümessille anlaşırlar bu ay 100 kutu x satıcam diye etraftaki drlar bağlanır o markayı yazsın diye hatta ve hatta e reçeteye geçildiği için dr bağlamayada gerek kalmadı elindeki markayı veriyo
Eczacıların hepsi ağlar git bide mümessilden dinle kazançları yüzdeleri neymiş diye
Bak bu da sadece depodan mfsiz ilaç alış fiyatları
http://www.ilacrehberi.com/ilac-
fiyatlari/[/QUOTE
Siz mumessilsiniz galiba bende Ecz çalışıyorum bir tane kazanan eczacı görmedim hepsi batıyor ama triplex evlerde oturuyor lar altlarında süper arabalar çocuklari özel Kolejler de okuyorlar ama eczacilarimiz kazanamayirlarmis
Eczacılar ilaç depolarından ilacı 10a alıp 11e satmıyo %20 den fazla sadece sadece normal karı var . 10 kutu ilaç alır 2 kutu mf verilir ( mal fazlası hediye )
İlaç firmaları arasında rekabet okadar çok yükseliyo ki 50 kutu ilaca 100 mf verildiği oluyo . Hatta elaltımdan para bile alıyolar
Mümessille anlaşırlar bu ay 100 kutu x satıcam diye etraftaki drlar bağlanır o markayı yazsın diye hatta ve hatta e reçeteye geçildiği için dr bağlamayada gerek kalmadı elindeki markayı veriyo
Eczacıların hepsi ağlar git bide mümessilden dinle kazançları yüzdeleri neymiş diye
http://www.ilacrehberi.com/ilac-fiyatlari/
http://www.ilacrehberi.com/ilac-fiyatlari/
Benim ablam 35 yaşında sonra Japonca öğretmenliği okuyor ikinci üni olarak hiç birşey için geç değil hayallerinizin peşinden gidinkızlar merhaba herkese,
Ben 25 yaşında kimya mühendisiyim ve makine mühendisliğine çift anadal yapmıştım. Şimdi bir kamu kurumuna atandım mühendis olarak ama mesleğimi hiç sevmiyorum. 25inden sonra aklım başıma biraz geç gelse de hep hayalimdeki meslek olan eczacılık istiyorum. Sıkı bir çalışmayla yapabileceğimi düşünüyorum. Kazanması da okuması da zor bir bölüm ama bizim bölümle baya ortak dersi var. Bi ihtimal bazı dersleri saydırabilirim belki(?). Sizce hayallerimin peşinden gitmeli miyim? Bu yaştan sonra 5 yıllık bir bölüm okunmaya değer mi? Özellikle de aranızda eczacı veya tanıdığı eczacı olanlar varsa bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden herkese
bende ikinci üniversiteyi okuyorum ve devlet memuruyum.mühendislik okuyorum ve çok zorlanıyorum.bazen derslere gidemiyorum ,kaçırdığım derslerden genelde kalıyorum.okul baya efor istiyor,vizesi finali laboratuvar dersleri filan bir ara bırakmayı düşündüm.çalışırken her ikisine odaklanmak zor söyleyim.ama sizin kimya ile ortak dersler çoktur çan eğrisi sistemi olan bi okul seçerseniz o iş olur.yaş olarak asla geç değil bende 25 te başladım.emeğinize değecekse kalkışın bu işe bence
Gerçekten böyle güzel örneklerle motivasyonum ve hevesim daha çok artıyor. Çok teşekkürler yorumlarınız için.Benim ablam 35 yaşında sonra Japonca öğretmenliği okuyor ikinci üni olarak hiç birşey için geç değil hayallerinizin peşinden gidin
Ben mühendislik yapıyorum kamuda çalışıyorum. Eşim de avukat. Ben sadece hayalim olduğu için hukuk okudum. Şimdiden başarılar dilerim hersey gönlünüzce olsun☺Ben de yüksek mühendisim bu arada meslektaşmışız:) hatta keşke yüksek yapacağıma şimdiye okusaydım istediğim bölümü diyorum. Eşim de elektrik mühendisi o da hukuk okuyacak bu yıl kısmetse. Karı koca okuyacağız anlayacağınız. Sizin adınıza çok sevindim. darısı başımıza :) şu an mesleğinizi bırakıp tamamen hukuk a mı yöneldiniz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?