25 yaşından sonra ikinci üniversite(eczacılık) mantıklı mı?

Ben pek olumlu konuşmayacagim. Eğer severek okuyacaksınız illaki mesleği yapmam gerekmez diye düşünürseniz okuyun. Ama diğer türlü yüksek ihtimalle okulunuz bitince mesleği bırakacaginizi düşünmüyorum. Eczacılık hakkında çok bilgim yok ama sanırım çoğunluğu kura ile devlet kadrosuna girmek istiyor. Eczane açmak çok zor iyi yerlerde hep eczane var.Yukarda anlatılanlar gibi çok büyük yatırım yaparak açma imkanınız varsa bilemem tabi Şöyle söyleyeyim bizim ülkede artik okumanın da kalitesi çok düştü. Mesela milyon tanehukuk mezunu var. Her yer avukat. Ki şu an okuyanların hiç saymıyorum asiri fazlalar İşsizlik bu mesleklere kadar düştü. Eğer eczacılıkta bu durumda ise çok mezun veriyorsa şu an çok eczacı varsa sizin de arkaniz sağlam değilse hiç bulaşmayin.

Ben yüksek makina mühendisiyim ve hukuk fakültesini bitirdim ikinci üniversiteyi okudum. Cok zorlandım ama çooook mutluyum hayatım gerçek oldu. Ben hep şöyle düşünüyorum bu dünyaya bir kez geliyorsam 60 yaşında bile hayalim in peşine düşerim. Nasıl mutlu olacaksan onu yap tatlim

Ben 36 yaşında ikinci üniye başlıyorum hem de meslek olsun diye değil ufkum açılsın diye

25 yaş ne ki

Iyi çalışırsanız kazanırsınız da

Müfredat bayağı değişmiş ben hiç bakmadan girdim sizin belli hedefiniz var çalışırsınız olur

Ben de yüksek mühendisim bu arada meslektaşmışız:) hatta keşke yüksek yapacağıma şimdiye okusaydım istediğim bölümü diyorum. Eşim de elektrik mühendisi o da hukuk okuyacak bu yıl kısmetse. Karı koca okuyacağız anlayacağınız. Sizin adınıza çok sevindim. darısı başımıza :) şu an mesleğinizi bırakıp tamamen hukuk a mı yöneldiniz peki

Anladım, eğer eczane açmayı düşünüyorsan haklısın olmaz.

Öncelikli sizi böyle donanımlı aktif çalışkan bir bayan olduğunuz için tebrik ediyorum ve kesinlikle hayalinin peşinden git diyorum. Çünkü bizim ülkemizin koca peşinde koşan değil üreten düşünen çalışan beyinlere ihtiyacı var. Okumanın yaşı yoktur. Bu yaştan sonra değer mi demeyin tabiki değer. Benim kuzenim eczacı. Çok memnun hayatından. Başarılar diliyorum size

belki aynısını yaparım ama önce tez bitmeli en azından yüksekteki

bende ikinci üniversiteyi okuyorum ve devlet memuruyum.mühendislik okuyorum ve çok zorlanıyorum.bazen derslere gidemiyorum ,kaçırdığım derslerden genelde kalıyorum.okul baya efor istiyor,vizesi finali laboratuvar dersleri filan bir ara bırakmayı düşündüm.çalışırken her ikisine odaklanmak zor söyleyim.ama sizin kimya ile ortak dersler çoktur çan eğrisi sistemi olan bi okul seçerseniz o iş olur.yaş olarak asla geç değil bende 25 te başladım.emeğinize değecekse kalkışın bu işe bence

Benim ablam 35 yaşında sonra Japonca öğretmenliği okuyor ikinci üni olarak hiç birşey için geç değil hayallerinizin peşinden gidin

Benim ablam 35 yaşında sonra Japonca öğretmenliği okuyor ikinci üni olarak hiç birşey için geç değil hayallerinizin peşinden gidin
Gerçekten böyle güzel örneklerle motivasyonum ve hevesim daha çok artıyor. Çok teşekkürler yorumlarınız için.
Şu an ygs-lys kitapları bakmaya başladım hatta. Bir kazanayım da hayırlısıyla o zaman daha da netleşir her şey

Ben mühendislik yapıyorum kamuda çalışıyorum. Eşim de avukat. Ben sadece hayalim olduğu için hukuk okudum. Şimdiden başarılar dilerim hersey gönlünüzce olsun☺

Bir animi paylaşmak istiyorum herkese ışık olsun diye. Ben matematik ve fizik alanında uzun yıllar özel ders verdim hala da haftasonları özel ders veriyorum. Bir gün bir bayan aradı ders için görüşmek istedi bir arkadaşımdan numaramı almış kiramadim görüştüm. Ben cocugu için sanıyordum ki kendisi içinmis yıllar önce eşi çok aşık olmuş okul vs bosver demiş evlenmiş ler çocukları olmuş. Cok zengin bir eş iyi bir hayat derken kadın terkedilmiş elde var sıfır halinde. Adam başka bir evrak diye birkaç imza attırmis ve sekreteriyle bir hayata geçip kadını beş kurussuz bırakmış. Kadın 60 yas civarında öyle kalmış. Uğruna hayatını verdiği evlatları bile babasına kızma mis bile para destekleri kesilmesin diye...
Kadın öyle bir konuştu ki içimde fırtınalar oluşturdu. Kendim için birsey yapmaliyim yoksa ölüyorum dedi ve birlikte çalıştık ama öyle böyle degildi kadının azmi. Ve hukuk fakültesini kazandı geçen gün görüştük o kadın bambaşka biri olmus☺öyle mutlu ki okulda inanılmaz başarılı ve hayalim gerçek oldu deyip ucuyor mutluluktan. Hep derim ölene dek hayalimizin peşinden gitmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…