25 yaşından sonra ikinci üniversite(eczacılık) mantıklı mı?

4 yıllık işletme eğitiminden sonra bankada çalışmaya başladım, ve dedim ki bu iş benim işim değil. 26 yaşında hukuk fakültesine girdim ve 4 senede tamamladım. Eğitim söz konusu ise hiç bir zaman geç kalınmış değildir.

vuuuvvvvv çift dal mühendislik, kız helal olsun valla nasıl bir çalışkanlık :) bende mühendisim ve psikoloji hep içimde kalmıştır, yap valla oku, oku da bana da örnek ol :)

Okuduğum en güzel örnekti sanırım:) maşallah ne güzel azimli ve akıllı kadınlar var bu hayatta. Hayalimin peşine gitmem gerektiğini gösteren bir örnek oldu. Çok teşekkürler.

vuuuvvvvv çift dal mühendislik, kız helal olsun valla nasıl bir çalışkanlık :) bende mühendisim ve psikoloji hep içimde kalmıştır, yap valla oku, oku da bana da örnek ol :)
Elimden geleni yapacağım bakalım olacak mı:) çok teşekkür ederim. Bence sen de psikoloji için çalışabilirsin. :)

Eczacılikta yeni yasalar geldi mezun olunca direk eczane açamıyorsun baska bir eczacinin yaninda staj yapman gerekiyor yani 6 yil okuyacaksin say..
bi de istedigin yerde eczane de açamıyorsun yeni yasaya göre eczacilik okuyan kimse memnun degil malesef

Evet aslında çok var eczacılık üzerine yüksek lisans doktora yapan arkadaşım. Ama eczane açmak için eczacılık diploması gerekiyor.
Emin misiniz neden öyle ki? Siz de doktora yapıp yurtdışında eczacılık yapın o zaman :) ülkede biraz sıkıntılı değil mi zaten her hastane başı 10 tane eczane var baya rekabet var yani. Veya büyük şirketlere falan ilaç satın özel şirkette

Maalesef maddi imkanları olanlar için öyle bir de okuyup çalışırken kendine ayıracak hiç vaktin kalmamasından korkuyorsun ayırsan da paran olmayacak bir şeyler yapmak için bu seni direkt meslek hayatına atılmaya zorluyor ikilemde bırakıyor aynı benim gibi. Öğretmenlik mezunuyum ama baska bölüm istiyorum fakat nasıl geçincem ve kendime vakit kalacak mı korkuyorum gencim çünkü yeni şeyler öğrenmek yapmak istiyorum haliyle

Valla ben kazanacağımı bilsem ne bölümler okuyacağım da o kapasite ve çalışma isteğini göremiyorum kendimde. Siz kazanacakmışsınız gibi hissettirdiniz hem aldığınız puandan hem de bölümü istiyor olmanızdan dolayı. Bence denemekten zarar gelmez. İleride keşke dememek için hayalinizin peşinden gidin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…