- 26 Kasım 2019
- 575
- 315
- 18
- 34
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bim ve A 101 olmayan yer yokki zaten en iyi semtlerden tut en kötüsüne kadar. Tanıdığım zengin fakir herkes de gidiyor bu marketlere. A 101 de zaten güzel malzemeler oluyor. Bim o kadar iyi değil de .Gerçekten ülke gerçeklerinden bu kadar uzak mısınız ironi mi yaptınız? Eğer ironi değilse size özendim cidden çünkü ben hep A101’e gidiyorum
Tabiki geçinmek zor ama yapamıyorum diye oturup ağlayamayız. Kıyafet almanız gerekebilir ama markalara yönelmeyin. Sosyete pazarları hem ucuz hem de mucizevi şeyler var. İstanbul da çok daha güzel şeyler bulursunuz. Yani yapacak bişey yok. Gelirinizi artırmanın bi yolu varsa onu deneyin yoksa bunalıma girmemek için dikkat etmenizi öneririm.Yaptigim is sebebiyle iyi giyinmeliyim ve makyajim vs olmali.hadi ozel hayati geceyim.yani kiyafet de almam gerekecek elbette 2 sene kiyafet ayakkabi almadan zor.e evimin boyanmasi,aracin kaskosu sigaortasi evde bisi bozulsa vs hanimlar cidden gecinmek zor ben abartmiyorum sizler mucize yaratiyosunuz
Istanbul da o kadar çok seçenek var ki küçük yerde yaşamak zor.pahalı çünkü..Istanbulda yasiyorum
Ya sorma 36 38 beden olmak vardı. İndirimlerde efffsaaane malzeme bulunuyor. Çok özeniyorumKaç beden giyiniyorsunuz? Ben büyük beden giyindiğim için herşey ateş pahası ancak 40 42 bedene dek heryerde indirimler oluyor, güzel parçaları almak mümkün. Lütfen evinizi satmayın.
Aylık elimize 800 TL kalıyor ,3 cocukla geciniyiruz ,haydi haydi gecinirsiniz
Allah yardımcınız olsun arkadaşım, feraha çıkartsın en en kısa zamanda mübarek gün çok istedim.Aylık elimize 800 TL kalıyor ,3 cocukla geciniyiruz ,haydi haydi gecinirsiniz
Tabi ki ,biizmde maasimiz 5000 ama eşimin zamanında yaptığı borçlardan dolayı boyle geciniyoruz800 içinde mutfak masrafı var mı?
çok tesekkur ederim Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun arkadaşım, feraha çıkartsın en en kısa zamanda mübarek gün çok istedim.
Tabi ki ,biizmde maasimiz 5000 ama eşimin zamanında yaptığı borçlardan dolayı boyle geciniyoruz
İnşallah sağlık için falan yapmıştır inşallah. Başka türlüsünü düşünmek istemiyorum.Tabi ki ,biizmde maasimiz 5000 ama eşimin zamanında yaptığı borçlardan dolayı boyle geciniyoruz
Elbette zorlukları oluyir haliyle,çocuk bu birini istemese birini mutlaka ister elinde olsa bile.ama çocuklarımla harcamak için 10 20 para biriktiriyorum hafta sonu fln geldiğinde harciyoruz güzel oluyorAllah yardımcınız olsun. Bir an önce biter inşallah borçlar. 800 liraya 3 çocuk doyurmak çok zordur.
Hayır sağlık için değil bu para kazanma tarzı siteleri yuzundenİnşallah sağlık için falan yapmıştır inşallah. Başka türlüsünü düşünmek istemiyorum.
Bi o akıllı zaten herkes salak. Kimse kolay yoldan para kazanmayı bilmiyor. Akıllanmıştır inşallah eski halinize dönünce paraya el koyun bari.Hayır sağlık için değil bu para kazanma tarzı siteleri yuzunden
Nasil mesela?ya markete gittim aldigim bi sey yok 80 tl.bir gunde yedim aldiklarimine yiyeyim de yetsin mesela.ya sadece mutfak 1000 e yakin tutuyo.nasil altin biriktireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?