26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

canım bana ayrı ayrı yemek hazırlamak zor geldi dukanda,hem eve hem kendime,1 ay yaptım bu sefer işin maddi kısmı girdi tavuk yemekten gına geldi,etde yiyordum ama günde 1 kg yiyin diyor,etin kilosu kaç para tamam yiyordum ama artık bana bayağı bir ağır geldi bıraktım,herşeyden yiyorum az yiyorum artık,birde çok saçlarım dökülmeye başlamıştım,en vitamin hapı kullanıyormusun,eğer devam ediceksen vitamini al

Biz kültür olarak eti cok seviyoruz ve evlendikten sonra bu etli yemeklerden sonra bu hale geldim sende kitabı varmı bilmiyorum ama kuzenimi bu konuda danışman olarak kullanıyorum cünkü resmen kitapla yatıyo ve orda et ve tavuk miktarı vermiyo doguncaya kadar diyo ayrıca ben e vitamini ampüller şeklinde alıp bir tüpü bir şanpuana katıp karıştırıp iyice öyle yıkıyorum ve sac dökülmem durdu bunu 2 aydır yapıyorum hepinize tavsiye ediyorum

selam kızlar kabul ederseniz bende geliyim aranıza şu an 80 kiloyum hedefim 60 inşallah geçen yaz 83 kilodan 69 kiloya düşmeyi başardım tekrar 80 kiloya dönmek çok üzücü ama yine başarıcam bunu sizinle beraber yapmak isterim birileriyle beraber aynı amaçla yürümek daa kolay ve motive edici oluyo

hoşgeldin tatlımmm

merhabalar kızlar ilk kilo bildirimimi yapıyorum.

13.03.2013=89.5 kg ( çarşamba günü,3 gün önce)
15.03.2013=89 kg
giden =500 gr

güncel kilo=89.00

allah bereket versin

Günaydın yoldaşlar :)

Dünkü listem;

Kahvaltı = Büyük bir kase Yeşillik,12 adet Zeytin,1 dilim tambuğday ekmeği
Ara = Beşibiryerde
Öğle = Salata-3 Adet Tabuk But
Ara = Beşibiryrde - 1 avuç Kuru Üzüm
Akşam =1 Avuç Fındık - Rezene Çayı

01.03.2013 = 90.800 gr
15.03.2013 = 83,500 gr

maşallah valla liste hep bu şekildemiiii vaaayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…