26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

Tamam bebiş senin dedigin gibi yapcam ben o kısmı yanlış anladım sanırım =)

oşekilde çok az kilo verirsin ,o güçlendirme gibi birşey çözemedim,asıl kiloyu seyir evresinde veriyorsun yani 1 gün saf protein 1 gün protein +sebze, yada bunu 1 hafta saf protein 1 hafta sebze protein yapabilirsin,çoğunluk 1+1 yapıyor benim gibi,emek veripte karşılığını alamazsın diye ısrarlı davrandım bu konuda:)

Tamam tatlım öyle yapcam dün proteindi . Bu gün protein + sebze okeymiiiii

verirsin canım gayet güzel menülerin,biraz haşlama yada ızgara et,tavuk tüketmeyede çalış,seni tok tutacaktır,benimde 15 kilom var veririm ,veririz elbet azmimizi hiç kaybetmeyelim

Tamam tatlım öyle yapcam dün proteindi . Bu gün protein + sebze okeymiiiii

evet hayatım aynen öyle proteine daha ağırlık ver

Arkadaşlar sabah tartıldım.Biliyosunuz ben haftada iki gün tartılıyorum.Pazartesi ve cuma.

01.03.2013 = 90,800
25.03.2013 = 81

Allahımmmm bu defa olucak inanıyorum.

Kaldıııııı 25 kg

26 yaş görünce dikkatimi çekti göz attım. şimdiden başarılar diliyorum. ben de doğum mağduruyum, 55 kilo hamile kalıp 73 kilo doğuma gittim ve oğlum 2 yaşına girdiğinde hala 65 kilodaydım. geçen yazdan beri kiloyla kafayı bozdum, 55 e kadar düştüm ama kışın yine 58i gördüm. hedefim 49 kilo, inş. bu yaz erişirim hedefe, çünkü oğluma kardeş düşünüyoruz ve ve ben kilolarımı vermeden hamiş kalmak istemiyorum bu arada boyum 157

Arkadaşlar sabah tartıldım.Biliyosunuz ben haftada iki gün tartılıyorum.Pazartesi ve cuma.

01.03.2013 = 90,800
25.03.2013 = 81

Allahımmmm bu defa olucak inanıyorum.

Kaldıııııı 25 kg

maşşallah arkadaşım 25 günde 10 kg verdin,ne diyeyim vallahi bravo ,dikkat et ama kendine vitaminsiz kalma,geri alma sağlıklı bir şekilde yola devam,tabiki bu defa olucak..

maşşallah arkadaşım 25 günde 10 kg verdin,ne diyeyim vallahi bravo ,dikkat et ama kendine vitaminsiz kalma,geri alma sağlıklı bir şekilde yola devam,tabiki bu defa olucak..

Teşekkür ederim arkadaşımVitaminlerimi alıyorum canım benim.İnşallah sağlıklı bir şekilde gidicek bu kilolar yeter artık

Kahvalti =2 yumurta 1 parmak sosisle yapilmis omlet-2kupa sicak su
Ara. =Rezene cayi
Oglen. =1kase mercimek corba-100 gr ciger kavurma-Cok az gobek salata
Ara. =Kahve
Aksam. =1 Kase mercimek corba
2 lt Su

maşalah ya seni takip ediyorum :))))

sabah çeyrek çavdar ekmeği bir dilim börek 4 zeytin sıcak su
öğle okulda döner söyledik ekmeğini yemedim,
akşam bir kase yulaf ezmeli yoğurt 3 parca tavuk salata 2 kaşık pilav
şimdide sporumu yapıyorum
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…