26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

Dün ki listem;

Kahvaltı = Izgara tavuk göğüs 150 gr-Göbek-Roka
Ara = Beşibiryerde
Öğle =Kuru fasulye göbek ve rokadan salata
Ara =Beşibiyerde
Akşam =1 Tabak kuru fasulye

2,5 lt su

Bugün ki listem;

Kahvaltı=Tavuklu Salata
Ara = Beşibiyerde
Öğle =Ton balıklı salata
Ara =1 dilim baklava-1 bardak soda
Akşam =Ton balıklı Salata

2 lt su şimdilik...

menü harika canım devam devam

Akşamda aynı yemekleri yedim offff karnım , belim arıyo hala regli olmadımmm sinirlerim tavan yapmış durumda hep böyle yaaa hiç cakilmiyorummm bu zamanlarda
geçmiş olsun canım ,zor dönemller..
Söylemeyi unutmuşum benim minik bebegim bu gün 3 yaşına giriyo ve evde parti ve kocaman beyaz çikolatalı pelit pasta varrr bana dua edinde kazasız atlatıyimmm

yok hayatım ya yemezsin 2 gün var tartıya,+ gelmek istemezsin değilmi.bugün benim misafirlerim vardı onlara herşeyden yaptım tatlı tuzlu ,ama ben birşeye dokunmadım tavuğumu yedim,sakın arkadaşım bir bozarsan devamı geliyor,demedi deme

bugünkü menüm şöyle

sabah
1 yumurta omlet
2 kaşık lor peyniri
1 bardak çay

öğlen

et,tavuk
yoğurt

ara
1 sütlü nescafe

akşam öğlenin aynısı
yarın sebze günüm nihayet atak bitti

Yokkk canım kazasız belasız atlattım iyi yaniii ama regliden dolayı + 100 fazla cıktım sabahhhh püüffg

tebrikler bu şekilde nasıl oldu acaba süpersiniz yola devam

Paylaşıyorum arkadaşım menülerimi.Kendi çapımda ilerliyorum.Teşekkür ediyorum.

Bugün ki listem;

Kahvaltı = 2 tavuk but kemiksiz ızgara-bol yeşillik,
Ara =Beşibiryerde çayı
Öğle =1 Tabak Nohut-Salata
Ara =Beşibiryerde
Akşam =1 İslim köfte-Karnabahar salatası
Ara =Elma

2,5 lt su

menümmm
sabah yarım dilim çavdar ekmeği 4 zeytin 3 çatal peynir 4 kaşık yulaf ezmeli yoğurt

öğle 4 kaşık yulaf ezmeli yoğurt birer tane haşlanmıl patates ve yumurta
akşam 6 kaşık taze fasulye 4 kaşık yoğurt 3 kaşık patates salatası
sporumu yapcam ve gün boyunca sıcak su içtim

günaydın dilek ,dukan diyeti ile deneyimlerimiz topiğine takılıyorum ,bayağı motive oluyosun orayada gel iyi oluyor bekliyorum,daha çok azim oluyor

Şimdi 5li çayımı içip sporuma başlıycam .kızlar hayatımda ilk defa spor salonuna yazıldım haftada 2 gün plates hadi hayırlısı daha disiplinli olacak inşallah yaaa bu regli beni mahvetti spor felan hak gele

iyi yapmışın spora yazılamakla ,regl bitsin kilolarda inecek inşallah ,öbür topikten devam edelim,ikimizde dukan yapıyoz sonuçta,eski topiğime döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…