26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

Et ve yogurt yedim şimdi yeşil cayla günü sonlandırıyorummm yarın misafirim var allah yardımcım olsun bu günden başlandı hazırlıklara ama yemiycem çünkü za- yıf- lıy- cammmmmmm

Peynirli dukan ekmegi , haşlanmış yumurta veee yeşil çayy bu gün misafirim var mantar sote ve fırına tavuk koycam ben onları yiyicem onların yiyeceklerini saymıyorumm ama bozmak yokkk yola devammm onlar gittikten sonra görüşürüzzz kissss me

sabah 1.5 dilim çavdar ekmeği 2 zeytin 1 tk krem peynir biraz kahvaltılık sos
öğle bir bardak yulaf ezmeli süt
akşam mercimek çorbası salata
spor 15 dk dans jullian mıchael
gün boyu ılık-sıcaksu

sabah 1.5 dilim çavdar ekmeği 2 zeytin 1 tk krem peynir biraz kahvaltılık sos
öğle bir bardak yulaf ezmeli süt
akşam mercimek çorbası salata
spor 15 dk dans jullian mıchael
gün boyu ılık-sıcaksu

Kızlar ben geldim cokkk yorgunum misafirler gitti bende bittimm diyetten cıkmadım ama farkında olmadan 4 - 5 tane sohbet sırasında agzıma badem attım

Günaydın bu gün 2 yumurtayla peynirli omlet , yogurt veee yeşil cayla güne başladım vee spora kaldıgım yerden devammm cünkü bu hafta camdır , mutfaktır , koltuklar ve banyo derken agır bir temizlik bahara hazırlık yaptım yani boş durmadım ama sporda yapmadım kilomsa 74 yani gecen haftadan beri 800 gr verdimm

Öglen et sote ve salatalık yiyicem insallah akşamsa eminönüne gitmeyi düşünüyoruz orda balık yerim büyük olasılıkla şimdiyse yeşil çayyla netteyimm bol - li günler diliyorum

kahvaltı 1.5 közlenmiş patates biraz ekmek peynir 2 zeytin
öğle yemedim sadece meyve
akşam barbunya 3 kaşık bulgur pilavı birazdan yürüyüş ardından jullian

Sabah kahvaltım: peynirli yumurta ve salatalık öglen yemegim ; tavuk ızgara , yogurt, ve salata bu tempom yüksek olacak yürüyecek cok yolum ve işi var ancak ögleden sonra görüsürüz zayıflamak ahhhh zayıflamakkk

Baya baya yürüdüm şimdi girdim iceri yorgun ve yarın icin umutluyum inşallah - ler gelcek şimdi ise labne ve dukan ekmegi + yeşil cay yedim canım bişey istemedi şimdiye kadar 1 lt su ictim hiiiii kalkıyimde su iciyim barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…