26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

benim umudum kalmadı tatlı ve kurabiye görünce kendime hakim olamıyorum çok bunaldımmmm

Canım yapma böyle sakin ol ve şöyle düşün onlar seni sadece şişirip beyendigin kıyafetleri alıp götürüyo ve seni öz güvenden uzaklaştrıyo bende böyleydim inan ve bazen yine oluyo ama beyendiyim kıyafetleri ve yastıkla oturdugum günler aklıma geldimi onları unutup gidiyorum yani böyle düşünmeyi ögrendim

24 yaşındayım 2 çocuk var 2.9 ve1.1 yaşlarında 2 senedir 80 dim belimden ameliyat oldum birden batmaya başladı kilolar 87'ye çıktım 2'aydır boğazımı tutuyorum yada tutmaya çalışıyorum bugün 80'im Haziran'da 70 olmak istiyorum hayatımda ilk kez diyet yapıyorum " kafama göre takılıyom " sizlerden de bişeyler öğrenebilirim belki diye başlıcam burdan devam diyete..

Tabi cokkk mutlu oluru
Mm =)

Haşlanmış yumurta ve kendim yaptıgım labne peyniri bir kaşık kadar , tere ve yeşil cay ictim .Şimdiyse tavuk göysü domates ve biber ekledim fırında pişsin yogurtla yiyicemmm arada cengel köy salata orta parmak kalınlıgında onu yedim

merhaba kızlar
SABAH bir dilim diyet ekmeği haşlanmış patates ve yumurta biraz peynir
ÖĞLE bir haşlanmış yumurta yulaf ezmeli yoğurt bir dilim ekmek
AKŞAM patates salatası yoğurt 2 tane köfte
spor 200 mekk 50 sandalyede kalkıp oturma 50 bacakları geriye doğru açma birde jullian mıchael
su gün boyu ılık normal su 2 tane beşi bir yerde bitki çayı bol çay :)

Kahvaltı: 1 yumurta 1 dilim ekmek kiraz saplı form çay kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Öğle: kuru patlıcanlı ve lahana dolma 4 tane filan 1 küçük tavuk but ( fırında ) kibrit kutusu kadar telkadayıflı muhallebi 1 fincan kahve
İkindi: açma 1 fincan kahve
Akşam: yarım porsiyon tavuklu makarna

Bilmem nasıl ben bi kalıba sokmuyorum diyetimi niyetim zayıflamak tabi çok yiyen biri olduğumdan biraz azalttım bu. Yeterli mi sizce
Aslında sebze ve meyve bide yoğurt da yiyorum hergün de bugün misafirlikteydim ondan dengesiz oldu

Köfte yogurt aaahh ahhh nazara geldim resmen + lara uyandım morel yerlerde tabi ama biliyorum ben dün suyu ihmal ettim ve düzensiz yemek yedim yesil cay yine öyle neyse nazar bobcugu olsun durmak yok yoka devam

Bugünkü menüm
Sabah; 2 orta büyüklükte krep ( 2 fincan buğday 1 fincan kepekli veya tambuğday unu süt yağ ve 2 yumurta biraz tuz la yaptım çocuklar da çook seviyo ) kibrit kutusu kadar b. Peynir 5 zeytin yarım bardak taze portakal suyu 1 fincanda çay
Öğle; 2 kaşık yemek 2 kaşık makarna 1 krep
Akşam; yarım porsiyon bakla yemeği yarım veya 1 dilim kadar ekmek
Yatsı; 3 küçük bisküvi
Ve egzersiz
Bende bugün +lardayım su içmemenin bu kadar etkisi oluyo mu arkadaşım ben içemedim kaç gündür ???!!!

Bugünkü menüm
Sabah; 2 orta büyüklükte krep ( 2 fincan buğday 1 fincan kepekli veya tambuğday unu süt yağ ve 2 yumurta biraz tuz la yaptım çocuklar da çook seviyo ) kibrit kutusu kadar b. Peynir 5 zeytin yarım bardak taze portakal suyu 1 fincanda çay
Öğle; 2 kaşık yemek 2 kaşık makarna 1 krep
Akşam; yarım porsiyon bakla yemeği yarım veya 1 dilim kadar ekmek
Yatsı; 3 küçük bisküvi
Ve egzersiz
Bende bugün +lardayım su içmemenin bu kadar etkisi oluyo mu arkadaşım ben içemedim kaç gündür ???!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…