- Konu Sahibi oziiiiiiiiiiiiii
-
Kesinlikle:) diyet yapmaya alışının zaten hayatım diyetler geçti:) motivasyonla beraber hızla kilo vermeye ihtiyacıma var:)
merhaba canım seninle ortak noktamız çok,bende 26 yaşındayım vede 3çocuğum var,bende doğumlarımda hep 105 kg kadar çıktım şu an 89,5 kiloyum,bıraktım diyeti felan ,ama içimde o kadar büyük bir sıkıntıki anlatamam günümün her saniyesi kilo düşünüyorum,ama bir türlü motive olamıyorum başlamaya,forumları okuyorum yazıyorum,ama hiç banamısın demiyor,offfff ki ne offffffffffffff..
Beraber yürüyelim ben inanıyorum başarıcazzzBende katılabilirmiyim yazdıklarınızı okudum da azimle bi diyet arkadaşına ihtiyacım var:) ben 68kiloyum 57ye kadar düşmek istiyorum bende katılabilirmiyim acaba
Sen kac kilosun şuandao motivasyonu yakalasam hiç bırakmıcam yakasını:))şaka maka ,bendede büyük sorun bu kilo,inşallah destek oluruz birbirimize veririz canım.
Annecim cook güzelsin ama biraz yanlardan olmasa diyen oğlumun anneee sende baya degiştin demesi =)))))o motivasyonu yakalasam hiç bırakmıcam yakasını:))şaka maka ,bendede büyük sorun bu kilo,inşallah destek oluruz birbirimize veririz canım.
Bir kupa 5 li cay
hadi bakalım bende dikkat ettim bugün yediklerime ,bırakmak istemiyorum artık,başaralım artık
Ay arkadaşımmmm tam benlik bir topik burası.
Bende 26 yaşındayım.Şuan kaç kiloyum bilmiyorum Pazartesi 86 idim.Boy 168.Hedefim 56;
Mart 1 başladım diyete 5 kg verdim Pazartesiye kadar.
Bugün ki listemi paylaşayım;
Sabah:Göbek,Maydanoz,2 yumurta
Ara : Beşibiryerde-Elma
Öğle :Salata-6 köfte
Ara : Beşibiryerde - Elma
Akşam:1 kase çorba-Salata
Bugün de böyle geçti :)
Yaza kadar inşallah hedefimize ulaşırız.
ahaaaa tam benlik bi başlık,kendimi gördüm desem yeridir
26 yaşındayım,83 kiloyum.. valla gören inanmıyo göstermiyomuşum ama malesef öyle,tartı yalan söylemezçooook diyet yaptım, diyetisyenede gittim.. hep verdim sonra saldım yine aldım şimdi tekrar diyet zamanıııııııııııııııııııııııı,hedef önce 70 sonra 65 inş..
Vercezzzz biz bu kiloları vercezzz
Merhabalar siteye yenı katıldım sıze tavsıyem sırkelı su ıcmeyın üniversitede bu alanda yeterı kadar bilgi sahıbı edındım midenize çok zarar verirsiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?