26 Yaş Sendromu yaşıyorum

iş bulamayacğm sanırım dediğim anda rabbim bir kapı açtı bana hemde üniversiteden mezun olmamdan 2.5 sene sonra

ay demeyin öyle inş 30 a kadar hayatım düzene girer yoksa sendrom beni mutsuzluktan öldürcek
Deme kız öyle, böyle bi sendromdan ölüm vakası kayıtlarda yoktur :) geleceği bilemezsin ki, belki çok güzel bir evlilik yapacaksın belki de evlenmeden mutlu huzurlu bi kadın olacaksın. Senin şu an böyle hissetmen geleceği değiştirmeyecek, hayırlısı ve içine sinen için dua et sadece.

İeride bu sıkıntıların bile bir tadının olduğunu anlayacaksın :)

ne güzel bir yorum :) teşekkr ederim allah iyi insanlar ile karşılaştırsın :)

düşünerek sorunları çözemiyoruz malesef. kafaya takmak sadece moral bozukluğu oluyor elimize de pek birşey geçmiyor. iş bulmak biraz sizin çabanıza bağlı.bu konuda elinizden ne geliyorsa yapın ama evlilik meselesi tamamen kısmet yani yapılacak birşey yok. belki 1-2 sene içinde birini bulur evlenirsiniz belki daha yıllarca değişen bir şey olmaz.yapabileceklerinize odaklanıp yapamıyacaklarınızı hiç düşünmeyin derim.

haklısınız gerçekten. yazdıklarınız iyi geldi teşekkr ederim

Nasıl o kadar kısa sürede evlendini hayret doğrusu ama mutluysanız ne güzel :) Teseşkkr ederm yorumunuz için

Evet bende bunu düşünüyorum kolay değil ömür geçicek yani benm gibi düşünen biri var neyseki teşekkr ederm :)

seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz cnm umarım biran önce atlatırız bu durumu

yazdıklarınız gerçekten çok iyi geldi. teşekkr ederim.bunaldıkca okurum artık :)

o kadar aynı duyguları yaşıyoruz ki sanki ben yazmışım gibi

Bir tek güzellik ile alakalı yazdığına katılmıyorum cnm. Çünkü o çok göreceli bir şey. İlla ki beğenenler olmuştur ama açılmamışlardır belki çekindiklerinden filan. Öyle düşünme yani herkes güzeldir nasıl baktığına bağlı

haklısın cnm. bende yakın bir zamanda ayrılık yaşadım ve aynen senin gibi düşnüüyorum. Bir dha olur mu nasıl olur filan diye. Bakalım artık olursa nasıl olucak. zamana bırakmaktan başka çare yok malesef

Bnde 21 yaşndayım,evlendim vede boşandım.Bazen herşey boş geliyor,geç kalınmış hissi bndede oluyor sendrom her yaşta var sanırım

Bnde 21 yaşndayım,evlendim vede boşandım.Bazen herşey boş geliyor,geç kalınmış hissi bndede oluyor sendrom her yaşta var sanırım
boşanmış olman geç kaldığını göstermez canım. sadece bir talihsizlik hepsi bu kadar. Umarım güzel insanlar ile karşılaşırız

boşanmış olman geç kaldığını göstermez canım. sadece bir talihsizlik hepsi bu kadar. Umarım güzel insanlar ile karşılaşırız
Aminn.Sağolun Alllah razı olsun..Rabbim hayırlı insanlarla yollarımızı kesiştirsin İnşaallahhh

Bu konuya yazmayim dedim, yazarsam ilerde okursam üzülürüm diye düşündüm ama kaç gündür konu aktif dayanamadım.
Ben de 26 yaşındayım, iyi bir mesleğim var ama uygun bir iş bulamadım, işsizim, hayatimda kimse yok. Ailemle yaşıyorum ama artık ailemle yaşamak da çok zor geliyor iş olmayınca ayrı ev de tutamıyorum.

Şimdiye kadar o kadar sınavlara girdim, çalıştım ama sonucunda elimde hicbir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…