ay demeyin öyle inş 30 a kadar hayatım düzene girer yoksa sendrom beni mutsuzluktan öldürceksen bir de 30 yaşı gör aboooooov
iş bulamayacğm sanırım dediğim anda rabbim bir kapı açtı bana hemde üniversiteden mezun olmamdan 2.5 sene sonraMerhaba herkese. Bu aralar üst üste konu açıyorum çünkü biraz bunalmış hissediyorum kendimi. 26 yaşındayım ve hayata geç kalmışım hissi yaşıyorum. İş hayatım eş hayatım hiç biri yolunda değil. Hali hazırda hazırlandığım bir sınav var. Hepiniz "sınava odaklan" diyeceksiniz ki zaten böyle yapıyorum. Ama bazen de kafamda deli sorular oluyor. Hiç evlenemeyecek, iyi, güzel bir işim olmayacak gibi hissediyorum. Öğretmenim. Erkek arkadaşımla ayrıldık. Ortamımda yok. Birini tanıma şansım pek yok. Artık bu saatten sonra pek kimseyi tanıyıp seveceğime de nedense inanmıyorum. Nerden bulucam artık birini diyorum.Hep yalnız kalıp, yalnız ölücekmişim gibi hissediyorum. "Kısmetin seni bulur" gibi şeylere de inancımı yitiriyorum galiba. Bir çok evlenemeyen hayatının insanını bulamayan insan var kısmet bulsa onları da bulurdu diyorum. Çok seçici biriyim. Çok mu abartıyorum sizce , hep böyle mi devam eder
Not : Önce işini eline al diyen arkadaşlara hak veriyorum ama zaten bunun için çabalıyorum sınava hazırlanıyorum. Yalnızca böyle ara ara daralmalarım oluyor ve sizlerle paylaşıp dertleşmek istiyorum.
Deme kız öyle, böyle bi sendromdan ölüm vakası kayıtlarda yoktur :) geleceği bilemezsin ki, belki çok güzel bir evlilik yapacaksın belki de evlenmeden mutlu huzurlu bi kadın olacaksın. Senin şu an böyle hissetmen geleceği değiştirmeyecek, hayırlısı ve içine sinen için dua et sadece.ay demeyin öyle inş 30 a kadar hayatım düzene girer yoksa sendrom beni mutsuzluktan öldürcek
ne güzel bir yorum :) teşekkr ederim allah iyi insanlar ile karşılaştırsın :)Deme kız öyle, böyle bi sendromdan ölüm vakası kayıtlarda yoktur :) geleceği bilemezsin ki, belki çok güzel bir evlilik yapacaksın belki de evlenmeden mutlu huzurlu bi kadın olacaksın. Senin şu an böyle hissetmen geleceği değiştirmeyecek, hayırlısı ve içine sinen için dua et sadece.
İeride bu sıkıntıların bile bir tadının olduğunu anlayacaksın :)
haklısınız gerçekten. yazdıklarınız iyi geldi teşekkr ederimdüşünerek sorunları çözemiyoruz malesef. kafaya takmak sadece moral bozukluğu oluyor elimize de pek birşey geçmiyor. iş bulmak biraz sizin çabanıza bağlı.bu konuda elinizden ne geliyorsa yapın ama evlilik meselesi tamamen kısmet yani yapılacak birşey yok. belki 1-2 sene içinde birini bulur evlenirsiniz belki daha yıllarca değişen bir şey olmaz.yapabileceklerinize odaklanıp yapamıyacaklarınızı hiç düşünmeyin derim.
Sınav stresidir o . Gelir arada öyle. Yaklaşık 4 yıllık bi sevgilim vardı atanmadan evlenmem dedim hos onun da öyle bi niyeti yoktusonra gel zaman git zaman ayrıldık. Sonra ben 6 ay içinde başkasıyla evlendim nasıl oldu bazen hala anlam veremiyorum çünkü ben de senin gibi düşünüyordum hiç bi şey yolunda gitmiyordu sevgilimden ayrilmistim sınava çalışmam lazımdı kazanmam lazımdı. E hadi birini tanımak isteyecektim silbaştan baslayacaktim vs vs.. gözümde büyüyordu. Isim yoktu eşim yoktu. Akışına bıraktım. Sonuç evliyim bi kizim var ve ben hala sınava hazırlanıyorum. Yani bazen hayat alır başka yola koyar insanı, bazen bekledigin gibi gitmez isler ama öyle de mutlu olabilirsin.. vardır bi hayır. Sınava odaklanmak en güzeli. Için sıkılınca cik dışarı bi hava al ara ver. Iyi gelecektir..
Ya Huu iki kilo domates için bile pazarı baştan başa geziyoruz. Hayatımıza insan alırken tabii ki seçici olacağız. Buluttan nem kapacağız. Ince eleyip sık dokuyacağız.
Ayrıca işin eşten önce geldiği tek yer sözlüktür ablacığım. Atraksiyona lüzum yok :)
Aynı durumdayım...
25 yaşındayım 1 yıldır yalnızım.
Isım yok yüksek lisans yapıyorum.
Dün canıma tak etti ağladım oturdum. Çok sevdiğim arkadaşların artık evli insanlar.. çocukları var çok şirinler.
Bazen bana da arada böyle bunalım oluyor bu durumlar.. dertlesmek isterseniz diye yazdım.
Kelin merhemi olsa kendine demişler
Benzer bir konuda daha yazmıştım
5 sene önce atandım
yalnız yaşıyorum
arkadaşım da yok
sevgilim geldiğim ilk zamanlar çok kısa süreli olmuştu ondan sonra olmadı kimse
31 yaşındayım
iş yerinden memnun değilim tayin de aldıramıyorum
Tüm bunlara rağmen çabalamaktan vazgeçmedim şükür sağlığım yerinde, evimde huzurluyum o yüzden olmayana değil elimdekilere bakıyorum
Geç kaldım demişsin ya bir de beni düşün biriyle tanışacağım da evlenme kararı alacak kadar zaman geçireceğim evleneceğim ki o bile uzun bir süreç, sonra çocuk yapacağım
yani bana göre de bazen geç gibi geliyor ama sonra diyorum ki vardır bir sebebi
üzülmek çare değil insan elinde sahip olduğu şeylere odaklanmalı ve şükretmeli diye düşünüyorum
En basit görüneni sağlığımız, ki ne kadar şükretsek az. Nefes alamayıp hava makinesiyle yaşayanlar var, böbreği çalışmayıp diyalize gireni var, karaciğeri iflas edip nakil bekleyen ve bulunmadığı takdirde bir hafta sonrası için ölümü bekleyeni var, kanser olup ilik bekleyeni var, kolu bacağı olmayıp ressam, atlet olan var. Var da var... Şu an bile kimbilir hastanelerde kimler ne için dua ediyor, kimler hastalığına şifa arıyor?
Ne mutlu ki okuyabilmişsin, okuyamayan ama kafası zehir gibi çalışan insanlar var ki çocuk yaşta evlendiriliyorlar.
Şu an kaç insandan daha iyi durumdayız bunu düşün kardeşim
Sınavna odaklan inşallah işin de olacak çevren de
o kadar aynı duyguları yaşıyoruz ki sanki ben yazmışım gibiseni çok iyi anlıyorum
26 yaşına aylar kaldı ve ben de işssizim. yakın zamanda terk edildim. geleceğim hiç istemediğim bir yönde ilerliyor ama elimden bi şey gelmez. bazı şeyler için risk alacak yaşı geçtim o yüzden gidişatı engelleyemiyorum
ekonomik olarak aileme destek olamıyorum ve bu bana çok dokunuyor.
hiç güzel beğenilen bi kız olmadım. ama kimseye kötü niyetle bi şey de yapmadım neyin bedelini ödüyorum bilmiyorum?
ya da bu kadar yalnız olmayı hakedecek ne yaptım anlamıyorum..
Bir tek güzellik ile alakalı yazdığına katılmıyorum cnm. Çünkü o çok göreceli bir şey. İlla ki beğenenler olmuştur ama açılmamışlardır belki çekindiklerinden filan. Öyle düşünme yani herkes güzeldir nasıl baktığına bağlıseni çok iyi anlıyorum
26 yaşına aylar kaldı ve ben de işssizim. yakın zamanda terk edildim. geleceğim hiç istemediğim bir yönde ilerliyor ama elimden bi şey gelmez. bazı şeyler için risk alacak yaşı geçtim o yüzden gidişatı engelleyemiyorum
ekonomik olarak aileme destek olamıyorum ve bu bana çok dokunuyor.
hiç güzel beğenilen bi kız olmadım. ama kimseye kötü niyetle bi şey de yapmadım neyin bedelini ödüyorum bilmiyorum?
ya da bu kadar yalnız olmayı hakedecek ne yaptım anlamıyorum..
çok tatlı bir tanışmaymış mutluluklar dilerim :)İş cıkısı stadın yanindan gecıo dum garıp bır diyalogla tanıstık
haklısın cnm. bende yakın bir zamanda ayrılık yaşadım ve aynen senin gibi düşnüüyorum. Bir dha olur mu nasıl olur filan diye. Bakalım artık olursa nasıl olucak. zamana bırakmaktan başka çare yok malesefTam benlik topik ki buu beni de aliin
27 yasimdayim ben de. Isim gucum var cok sukur. 4 ay once evlilikten dondum daha dogrusu terkedildim. Ama bir gun iyi ki terketmis diyip tesekkur edecegim gunlerin gelmesini bekledigim bir iliski idi. Bile bile lades diyecektim.
Ama suan umutsuzum cok.
Is yerinde ihtimal olan erkek sinek bile yok oyle soyliym.
Cevrem desem yok. Arkadas akraba beni asla dusunmez bu konularda.
E evden ise isten eve.
Biriyle tanisma ihtimlim dolmusta para uzatirken falan ancak
Umutsuzlugum bi de su yuzden. Eski sevgilim kriterler acisindan her anlamda uyuyordu. Simdi o kadar uyan birini bulabilcegimi sanmiyorum. Ote yandan diyorum ki uysa nolcak anlasamiyodun.
Senden farkim isimin olmasi ama inan bana insan nankor. Surekli biseyler olsun istiyor. Olan seyler degerini yitiriyor. Sana tavsiyem isini bul once. Aklin bi tek bunda olsun. Sonra es derler ama. Hic olmayabilir de. Insan kendi basina mutlu olmayi ogrenmeli
Ben de bazen düşünüp hayret ediyorum hala :)Nasıl o kadar kısa sürede evlendini hayret doğrusu ama mutluysanız ne güzel :) Teseşkkr ederm yorumunuz için
çok tatlı bir tanışmaymış mutluluklar dilerim :)
boşanmış olman geç kaldığını göstermez canım. sadece bir talihsizlik hepsi bu kadar. Umarım güzel insanlar ile karşılaşırızBnde 21 yaşndayım,evlendim vede boşandım.Bazen herşey boş geliyor,geç kalınmış hissi bndede oluyor sendrom her yaşta var sanırım
Aminn.Sağolun Alllah razı olsun..Rabbim hayırlı insanlarla yollarımızı kesiştirsin İnşaallahhhboşanmış olman geç kaldığını göstermez canım. sadece bir talihsizlik hepsi bu kadar. Umarım güzel insanlar ile karşılaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?