26 Yaş Sendromu yaşıyorum

Herşey kader kısmet. ablam işten ayrıldı maaşını alamadı 6 aylık maası yandı daha sonra sevgilisi terk etti 2 sene nasibi kapandı evde oturdu iş bulamadı sevgiliside yoktu ablam çok güzel bir kız üstelik kalbi tertemiz çok güzel konuşan iyi biri. bir anda iş buldu 2 sene sonra maaşı çok yüksek işi çok iyi daha sonra 6 ay sonra biriyle tanıştı iş arkadası vesilesiyle evlendi şuan çok mutlu ve eşi çok iyi biri. 2 sene evde oturdu hep dua etti çok bunaldı Ama Allah çok büyük bizi sınıyor bazen güzel kapılar açmak için inşallah herşey dilediğiniz gibi olur

bence hayattaki özel durumlar hariç en zor dönemler
1) iş bulmak ve çalışmak
2) koca bulmak ve evlenmek
3) hamile kalmak ve doğurmak
sonrasında hayat stabil hal alıyor genellikle

Bu zamanda sınav üstüne sınav.İnsan okul bitirip işe başlamak için zaten yaş 24 oluyor.Koturmaca hiç bitmiyor.
Bu psikoloji çok normal.Mümkün olduğunca endişe duyma herşeyi olumlu düşün birazda nasip kısmet

Bak 30 ol sonra bir saliyorsun ki sorma.30 yas sendromunu brnde yasadim tabi 26 27 de basliyor ve 30 da sona eriyor.asil hayat 30 dan sonra.ne dunya umurunda ne insanlar.seni cok iyi anliyorum ki o yaslarda bende cok bunaliyordum.evlenmek yuvami kurmak istiyordum.cevrem de arkadaslarda hep evleniyordu ister istemez bunaliyorsun.calisiyordum o yaslarda.28 de evlendim.banada hic evlenemicem gibi geliyordu ama nasip bu isler.simdi 37 yasinda iki kiz annesiyim.daha gencecik sin bu guzel yillarini zehir etme ani yasa bencede.kismet insallah evlenir mutlu olursun.onemli olan dogru insanla huyu huyuna olan insanla yuva kurup bir omur birlikte olmak.cok buyuk bir kumar cunku evlilik.tum bekarlar evlenir insallah bu sene.iyi insanlar la karsilastirsin Rabbim amin..

allah askina su evlilik olayini gozunuzde cok buyutmeyin. Gecekten bekarken dusledigimiz gibi olmuyor cok buyuk anlamlar yuklememek gerek. Bekarligin tadini cikarin evlilik ciddi bir sorumluluk. Inanin bana sinir sitres sahibi oluyo insan. 27 yasimi bitirmek uzereyken esimle tanistim ve tanistiktan 15 ay sonda evliydik nasip isi yani bi anda oldu nasil oldu ben bile anlamadim.

Hala issizim:) aramiyorumda artik:/ haa ama suna cok dikkat edin kimse sizinle isiniz konumunuz icin evlenmesin etrafimda arkadaslarim var oyle olaylar oluyoki insan sasirip kaliyo, cok sikinti cekiyolar. Menfaat almis yurumus resmen para kaynagi olarak goruyolar

Allah gonlunuze gore versin

26 yaşına b.k var gibi sırtıma yüklendiğim bi ton sorumluluk, kötü giden bir evlilik ve sonunda bi de boşanma sığdırdım. Sendrom yaşamaya vakit olmadı, belgesellerde gördüğümüz yaralı hayvanlar gibiydim iyileşmek için kendimi korumaya aldım Hislerinizi anlıyorum kızlar da yine de daha kötüsü olabilirdi böyle de düşünün, ben de yaşadıklarımın acısı bi yandan sürerken daha kötüsü olmadığı için, kaldırabildiğim kadarını yaşadığım için şükrettim.

Kosa ömrümün bana öğrettiği çok şeyden ikisi sağlıklı olmak ve yerinde saymamak. Sağlık çok önemli bişeymiş o varsa gerisini bir şekilde halletmek için motivasyonumuz oluyo. İkinci olarak, o yerinde sayma geç kalmışlık hissini pozitif yönde değerlendirin kendinize bişeyler katın hem maddi hem ruhsal yönden. Ruhunuzu beslemeyi de unutmayın

Ben de 28 yaşındayım düzgün bir insanla karşılaşmayı güzel bir aile olmayı sevmeyi sevilmeyi ben de istiyorum allah hepimizin gönlüne göre versin

26 yaş sendromu mu? Merak ediyorum acaba 35-40 yaşınıza geldiğinizde ne olacak? Evlenince ne oluyor sanıyorsunuz piremsesler gibi sarayda yaşadığınızı falan mı? Kocanızın üzerinize titrediği her an her dakika mucuk mucuk olup, birbirinizin kulağına aşk dolu sözcükleri söyledğinizi mi? 26 yaşında en son düşüneceğim şey evlilikti. İşinize odaklanın evlilik elbet olur er yada geç. Kadın olarak önce ayaklarınızın üstünde durun ekonomik bağımsızlığınızı elde edin gerisi fasa fiso.

canım bnede 26 yaşına gireceğim haziran da bende de ara ara oluyor . yani geçici dönemler bazen ağır geliyor dışarıya vuruyorsun. Ama dünya telaşı bir şekilde unutturuyor. Bende bekarım. bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler rabbim herkesin gönlündekine göre versin hayırlısıysa tabi :)

Ben olumsuz düşünmenin/konuşmanın insanın hayatıni kötü yönde etkilediğine inanıyorum.
Hatta çok sevdiğim şu sözleri eklemeden geçemeyeceğim;

Söylediklerinize dikkat edin

düşüncelere dönüşür…

Düşüncelerinize dikkat edin

duygularınıza dönüşür…

Duygularınıza dikkat edin

davranışlarınıza dönüşür…

Davranışlarınıza dikkat edin

alışkanlıklarınıza dönüşür…

Alışkanlıklarınıza dikkat edin

değerlerinize dönüşür…

Değerlerinize dikkat edin

karakterinize dönüşür…

Karakterinize dikkat edin

kaderinize dönüşür…

Mahatma Gandhi
Biraz olumlama yapın,olumlu düşünüp olumlu konuşun. Kendinizi bu kadar şartlandırmayın.
Ben 28 yaşında evlendim,27 yaşında hayatımda kimse yoktu,işimden pek memnun değildim,ama asla olumsuz düşünmedim,akışına bıraktım,1 sene içinde eşimle tanışıp evlendim,7 seneyi devirdik,gayet mutluyum. Ne zaman mutsuz hissetsem halime şükredeceğim sebepleri,benden kötü durumda olanları aklıma getiririm. Mutsuzluğumdan utanırım. Herşey sizde bitiyor.

Haklisin cnm sonra dedim ki zaten sevseydi esim onun yanında olurdu ki benim yanimda onun kafasi hala esimde evli oldugu halde ben esimin o tarafi sordugunu hic duymadım ama o taraf cocuga durmadan beni soruyor :) düşünmüyorum artik

ablanız adına gerçekten çok sevindim şuan onun yaşadığı süreleri yaşıyorum. Yaşıyoruz bir çoğumuz. Tam bir belirsizlik içindeyim bende umarım sonumuzda ablanınkine benzer amin :) teşekkr ederim yorumun için cnm çok sağol

26 yaş sendromunu hiç duymamıştım. Özel bi durjm sanırım. Ben de 32 yaş sendromunu yaşıyorum
Seneye de 33 yaş sendromu çıkacak karşıma
galiba hayat düzenini oturtmadığın sürece sendromlar 25 den başlıyor hayat düzenini oturtana kadar artık allah ne verdiyse o yaşa kadar sürüyor :)

aslında mesele evlilik filan değil. beann erkek evliliğe de karşıyım. 30 lar en güzeli. fakat 30 larda biri ile tanışacağımın garantisi yok ki. çevrem çok dar. bu beni korkutuyor ya kimse ile karşılaşamazsam seneler de hızla geçip giderken diyip bi tuhaf oluyorum. Neticede sevmek sevilmek güzel şey doğru insanla. Son konuda da çok haklısınız. İnsanlar resmen atanmış filan arıyorlar. Allah korusun

amin cnm hepimizin gönlüne göre versin. umarım sende en kısa zamanda mutluluğu bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…