öyle mi dersin cnm :) insaşşah dedin gibi olur
haha ay amin cnm :)Allah o sınavın belasını versin.
hahahaGencim güzelim seni üzerim
Ben daha 1.Leveli atlayamadimbence hayattaki özel durumlar hariç en zor dönemler
1) iş bulmak ve çalışmak
2) koca bulmak ve evlenmek
3) hamile kalmak ve doğurmak
sonrasında hayat stabil hal alıyor genellikle
Aynen 30:)30la arttiriyorumKeske 28 olsam halinize sukredin oturun
Haklisin cnm sonra dedim ki zaten sevseydi esim onun yanında olurdu ki benim yanimda onun kafasi hala esimde evli oldugu halde ben esimin o tarafi sordugunu hic duymadım ama o taraf cocuga durmadan beni soruyor :) düşünmüyorum artikBen yanlis anlamisim.Ama olsun yine yazdiklarim size moral olsun.Hayat bana su evrede herseyin hayirlisini istememiz gerektigini bir seyi cok istesek de o sey bizim icin hayirli degilse vazgecebilmemiz gerektigini ogretti.Neyin iyi olacagini bilemiyoruz.Cocugunuz da anali babali buyusun.Eski esi de kafaya takmayin o da suan ki durumundan dolayi sizinle ugrasiyordur.
ablanız adına gerçekten çok sevindim şuan onun yaşadığı süreleri yaşıyorum. Yaşıyoruz bir çoğumuz. Tam bir belirsizlik içindeyim bende umarım sonumuzda ablanınkine benzer amin :) teşekkr ederim yorumun için cnm çok sağolHerşey kader kısmet. ablam işten ayrıldı maaşını alamadı 6 aylık maası yandı daha sonra sevgilisi terk etti 2 sene nasibi kapandı evde oturdu iş bulamadı sevgiliside yoktu ablam çok güzel bir kız üstelik kalbi tertemiz çok güzel konuşan iyi biri. bir anda iş buldu 2 sene sonra maaşı çok yüksek işi çok iyi daha sonra 6 ay sonra biriyle tanıştı iş arkadası vesilesiyle evlendi şuan çok mutlu ve eşi çok iyi biri. 2 sene evde oturdu hep dua etti çok bunaldı Ama Allah çok büyük bizi sınıyor bazen güzel kapılar açmak için inşallah herşey dilediğiniz gibi olur
galiba hayat düzenini oturtmadığın sürece sendromlar 25 den başlıyor hayat düzenini oturtana kadar artık allah ne verdiyse o yaşa kadar sürüyor :)26 yaş sendromunu hiç duymamıştım. Özel bi durjm sanırım. Ben de 32 yaş sendromunu yaşıyorum
Seneye de 33 yaş sendromu çıkacak karşıma
aslında mesele evlilik filan değil. beann erkek evliliğe de karşıyım. 30 lar en güzeli. fakat 30 larda biri ile tanışacağımın garantisi yok ki. çevrem çok dar. bu beni korkutuyor ya kimse ile karşılaşamazsam seneler de hızla geçip giderken diyip bi tuhaf oluyorum. Neticede sevmek sevilmek güzel şey doğru insanla. Son konuda da çok haklısınız. İnsanlar resmen atanmış filan arıyorlar. Allah korusunallah askina su evlilik olayini gozunuzde cok buyutmeyin. Gecekten bekarken dusledigimiz gibi olmuyor cok buyuk anlamlar yuklememek gerek. Bekarligin tadini cikarin evlilik ciddi bir sorumluluk. Inanin bana sinir sitres sahibi oluyo insan. 27 yasimi bitirmek uzereyken esimle tanistim ve tanistiktan 15 ay sonda evliydik nasip isi yani bi anda oldu nasil oldu ben bile anlamadim.
Hala issizim:) aramiyorumda artik:/ haa ama suna cok dikkat edin kimse sizinle isiniz konumunuz icin evlenmesin etrafimda arkadaslarim var oyle olaylar oluyoki insan sasirip kaliyo, cok sikinti cekiyolar. Menfaat almis yurumus resmen para kaynagi olarak goruyolar
Allah gonlunuze gore versin
amin cnm hepimizin gönlüne göre versin. umarım sende en kısa zamanda mutluluğu bulursun33 yaşındayım 5 yıllık ilişkiden sonra nişanlanıp 1,5 ayda ayrılmış.1,5 sene de üstüne barışmayı bekleyip en sonunda eski nişanlımın nişanlandığını duymuş biri olarak yazıyorum benim de hayatımda biri yok.31 e kadar yaşım geçiyor diye düşünmüyordum ama ne zamanki evli arkadaşları gördükçe geç kalmışım diyorum.Karşıma düzgün biri de çıkmıyor.İşim var şükür çalışıyorum evlenip anne olmak istiyorum.Ama hep bişeyler ters gidiyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?