- Konu Sahibi orangeroom
-
Seninki de çok zor...Bir yuvanın dağılması eminim çok çok daha zordur. Umarım eşinle tekrar barışır, bu durumu birbirinizin değerini daha iyi anlamanızı sağlayan bir süreç olarak görür ve yolunuza devam edersiniz. Peki bundan 3 yıl öncesine dönsen yani benim yaşımda olsan neler yapardın, nelere yoğunlaşırdın veya ne yapmazdın diye sorsam.. :)
kızlar bende 26 yaşındayım evliyim ama bişeyleri kacırmışım gibi geliyor ,yaşamadıgım cok şey varmış ,erken evlenmişim gibi geliyor...yani evlenmekle alakalı degil bu 26 da sorun var herhalde:))
Yok mu bizden başka 26 yaş bunalımı yaşayan :)
iyi geceler kizlar bende 26 yasindayim 6 yillik evliyim 2 oglum var 26 yas bunalimi varmi bilmiyorum ama bu aralar tatsizim benim aklimda kalan tek sey universite okumamam ve ogretmen olamamam tamamen kendi secimimdi calisiyodum para kazaniyodum ve okumadanda olur zlhniyetindeydim ama artik anliyorum bende ara ara bu pismanligi hissederim icimde
hey yavrum hey
bundan 4 ay öncesine kadar hayattan hiç bir umudu olmayan bir 26 yaş sakini duruyor karşınızda
4 senelik ilişkim nişanlıyken bitmişti(şükür).hayata dair hiç bir umudum yoktu.aşk hiç planlarımda yoktu
derkeeennnhem kör kütük aşık oldum,hemde çok sevdiğim bir işim var
hayatta hiç bir şey için geç kalınmış sayılmaz.heleki 26 yaşındaysanız=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?