- Konu Sahibi orangeroom
-
canım inanki oluyorYeni bir başlık açacağım, senin gibi işlerini yoluna koyanlar bize umut dağıtsın :) Gerçekten 6 senelik ilişkim bitti 2 ay olacak ve hiçbir şeyden ama hiçbir şeyden zevk alamıyorum, aşk bana o kadar uzak ki...Yaşlanmış hissediyorum, sevgilim arayacak mı aramayacak mı bunalımlardan bunalımlara sürükleniyorum tabii her saat değil bazen sebepsiz umutla doluyorum :) bazen huzur kaplıyor içimi mutlu olduğum bile oluyor ama genellikle değil...SuLTaN benim için yaşadıklarını biraz detaylandırır mısın lütfen, ilişkin neden bitti neler yaşadın ne hissettin, sonra ne oldu...Benim ilişkim hala askıda gibi sanki, arayacak diye ufacık bir beklentim var işte o beni öldürüyor, sende nasıl sonlandı acaba benim yanlışım burada mı tamamen mi silip atmalıyım ki yeni bir sayfa açabileyimTabii silip at demekle silinip atılmıyor o ayrı ama net olmak ayrı bir olay...Ama mesajını okuyunca çok mutlu oldum, demek ki olabiliyor gerçekten :26:
canım inanki oluyor
hayatta kimse vazgeçilmez değildir bunu unutma öncelikle...sen hala eskinin izlerini taşıyorsun
arıyacakmı,aramıyacakmı:18:diye kendini yiyip duruyosun.ama yapma!bunu kabullen öncelikle.siz ayrıldınız.evet güzel günler yaşadınız belki,ama her güzel şeyin sonu olduğu gibi buda bitti.günahıyla sevabıyla bu ilişkiyi siz yaşadınız ve siz bitirdiniz.ve yeniden aşık olabileceğini unutma
sana şu kadar söyliyeyim tatlım,Allahıma şükrediyorum iyiki 4 senelik ilişkim bitti,iyiki şu anki sevgilimle beraberim diye
sana tavsiyem yepyeni bir sayfa aç hayatında
Merhaba arkadaşlar,
ben de biraz moral bulmak için yazdiklarinizi okuyorum.
5 yil suren bir iliskiden sonra ve iliskimize karsi cikan ve kanserden kaybettigim babam sonrasinda 1,5 yildir da evliyiz. Babamin hastaligi doneminde istemedigim bir ise girmistim, evlendikten sonra bir yil icinde isten ayrildim. Kendi istedigim tarzda bir ise girmek istiyordum dort aydir da issizim.
esimle de firtinali bir evlilik donemimiz oldu ama sebat gosterdik. bilmiorum iste herkes kendince cabaladi. iki gun onc evi terk etti ve kesin bosanmak istedigini soyluyor. evlenmeden once de sonra da hep kestirip atan o oluyordu. her seferinde yalvar yakar ikna ediyordum. iyi oldugumuz zamanlarda da birbirmizi hic birakmayalim diyordu. beni sevdigini biliyorum. sadece, kavga edince hersey bitmis gibi geliyor ona. hic duzelmeyecek mutlu olamayacagiz diyor ve simdi de yeterince kendimizi kandirdik bitti artik diyor.
yani 28 yasindayim bosaniyorum ve issizim. ailem karsisindaki durumuma hic girmiyorum.
ustelik mutlu olamayacagimi da biliyorum cunku ben onu seviyorum onun da beni sevdigini biliyorum. ondan cocuk sahibi olmak istiyorum. baska bir erkek istemiyorum. hep bekar kalmak da isemiyorum ama kocami istiyorum ben. duygularini saklamak icin o kadar sert ve soguk duruyor ki. icinde senin olmadigin yeni bir hayata basliyorum dedi bana. oysa uc gun once hersey ne kadar iyiydi. bana askini haykiriyordu.
yikiliyorum ve elimden birsey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?