Kizlar, yasim 28, makyaj yapiyorum, sacim boyali ama cok sert dokulu
Yine de yuzumde boyle yorgun ve yasli bir ifade var. Bekarken boyle degildi, yasimdan en az bes yil kucuk gosterirdim. Ama ne oluysa evlendikten sonra oldu. Sorunlu bir evliligin izleri coktu sanki bedenime. Yani 30 falan gosteriyorum.
ama bekarken kimse 20 den buyuk olduguma inanmazdi 26 yasindaydim oysa.
Dogumda cok kilo aldim ve tonla catlagim var. Baya zayifladim suan bekarlik kiloma 5 kilo kaldi. Ama yuzumdeki o yorgun soluk ifade gecmiyor.
Cilt bakimina gittim 3 gun iyiydi, simdi yine ayni.
Yasimdan genc gorunmek istiyorum.
Her dogum bedeni 7 yas yaslandiriyor diyorlar
Hani genclesip yenileniyordu bedenimiz, kandirdilar mi bizi
:))) oyleymis
Bisey diyeyim mi hic tanimadigim bir kadina baktigim zaman dogum yapip yapmadigini anliyorum, hic yanilmadim
Merhaba konu hakkında çok bilgim yok ama senin için biraz araştırdım:))
Nemlendirici kullanın
Göz altı kapatıcısı kullanın
Göz altı torbalarınızı kapatarak daha genç bir görünüm sağlar.
Açık renk fondöten sürün
Açık tonlardaki fondötenler cildinizin daha ferah ve genç görünmesine yardımcı olur.
Makyaj süngeri kullanın
Açık renk kaş kalemi kullanın
Kaşlarınızda kalem kullanıyorsanız açık renklileri ve kaşınıza en uygununu tercih ederek doğal görünün.
Dudaklarınızı doğal bırakın
Dudaklarınızda mümkün olduğunca kendi rengini ya da ona çok yakın tonları uygulayın.
Hafif tonlarda allık sürün
Allığınızı çok dikkat çekici, koyu tonlarda sürmemeye özen gösterin. Doğallık daima daha genç gösterir.
- Genç görünmenin diğer bir önemli noktası da giyim tarzı. Tabii çok genç giyinip özenti gibi dolaşmayın.
Unutmayın fazla kilo da yaşlı gösterir. Bir uzmanın önereceği size özel iyi bir diyet programıyla kilonuzu dengede tutmaya özen gösterin. İnce beden daima daha genç görünür!
- Dişleriniz de yaşınızı ele verir. Dişlerinizin beyazlığını korursanız daha genç görünürsünüz. Diş ipi kullanmak, düzenli olarak fırçalamak belli bir yaştan itibaren çok önemli.
- Daha genç görünmek ve hissetmek için bazı vitamin takviyelerine başvurabilirsiniz. Düzenli olarak C, E, D, B6 vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum ve melatonin takviyesi sizi birkaç yaş geriye götürür.
- Yaşla birlikte saçların gürlüğü de gider. Doğru kesim ve saç rengiyle saçlarınız daha genç görünmenizi sağlar.
Umarım yardımcı olabilmişimdir:)
Kizlar, yasim 28, makyaj yapiyorum, sacim boyali ama cok sert dokulu
Yine de yuzumde boyle yorgun ve yasli bir ifade var. Bekarken boyle degildi, yasimdan en az bes yil kucuk gosterirdim. Ama ne oluysa evlendikten sonra oldu. Sorunlu bir evliligin izleri coktu sanki bedenime. Yani 30 falan gosteriyorum.
ama bekarken kimse 20 den buyuk olduguma inanmazdi 26 yasindaydim oysa.
Dogumda cok kilo aldim ve tonla catlagim var. Baya zayifladim suan bekarlik kiloma 5 kilo kaldi. Ama yuzumdeki o yorgun soluk ifade gecmiyor.
Cilt bakimina gittim 3 gun iyiydi, simdi yine ayni.
Yasimdan genc gorunmek istiyorum.
Yani cokmus mu oluyorlar biraz dogru mu anladim
Peki fazla kilosu olmayanlari da mi anliyorsunuz
:))) oyleymis
Bisey diyeyim mi hic tanimadigim bir kadina baktigim zaman dogum yapip yapmadigini anliyorum, hic yanilmadim
konu sahibine yardımcı olmaya çalışmışsınız güzel, fakat şu gözaltı kapatıcısı kullanımı ile ilgili verdiğiniz bilgiye katılmıyorum bu tür ürünler gözaltlarını zamanla daha kötü duruma getirir çok gerekli olmadıkça göz çevresine bu tür müdahaleler yapılmamalıdır yoksa zamansız kırııklıklar ve torbalanmalar meydana gelir
Dediğim gibi konuyla pek bilgim yok internetten araştırdım bende:) 21 yaşıma yeni giricem daha önce hiç kullanmadım gözaltı kapatıcısı ama bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bundan sonrada düğün vs olmadan kullanmam yoksa torba falan olsun istemem tabii gözümün altında :))
ayrıca derhal saç rengini deiştir. sarı saç insanı olduğundan büyük gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?